Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με screen saver σε Vista

spirosoupia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το screen saver σε windows vista ultimate sp1. Eνώ το βάζω να ξεκινήσει μετά από 2 λεπτά αυτό δεν κάνει τίποτα. Το ίδιο πρόβλημα έχω και με την απενεργοποίηση της οθόνης.

Κάρτα γραφικών έχω την ATI RADEON HD 3850 με τους τελευταίους drivers.

Oθόνη NEC FE791SB.

Kαμιά ιδέα;

Δημοσ.

Κοίτα κανονικά δεν έχει να κάνει αυτό καθόλου με την οθόνη κατά την γνώμη μου αφού όπως λες δεν σου ξεκινάει καν και κάνει και Preview.

Δοκίμασε να κατεβάσεις κανέναν Screen Saver από το Internet να δεις εάν θα σου παίξει.

Δημοσ.

αν εχεις ασυρματο ποντικι βγαλε λιγο τον πομποδεκτη απο τη usb και δες αν λειτουργει το screensaver ή Βγαλε και ποντικι και πληκτρολογιο ο,τι και να ναι

Δημοσ.

To έκανα! Έβγαλα το πομποδέκτη από τη usb και έφτιαξε!

Τι σχέση έχει όμως το ασύρματο ποντίκι κ το screensaver;

Δηλαδή δεν μπορoύν να δουλέψουν ταυτόχρονα κ τα δύο;

Δημοσ.

microsoft 4000 εχεις?

Εμενα μου εφτιαξε με ενα update δε θυμαμαι ακριβως τις κινησεις μου, αλλα ειναι ενα γνωστο προβλημα το οποιο φτιαχνεται με συγκεκριμενο update

ολα αλληλεπιδρουν με το pc. και δεν ειναι περιεργο, αν κουνας για παραδειγμα το ποντικι συνεχεια δε θα μπει ποτε το screensaver. Αρα εχει και παραεχει σχεση το ποντικι

Δημοσ.
Αυτό ισχύει για όλες τα ποντίκια ή μόνο της microsoft;

Ναι ισχυει για ολα το ασυρματα ποντικια.

Και εγω ειχα ενα ασυρματο ποντικι και δεν δουλεβε το scrensaver και δεν ηξερα τι φταιει(μεχρι και format εκανα και δεν διορθοθηκε)

Δημοσ.

Λοιπόν λύθηκε το πρόβλημα!!!

Μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα αυτή τη σελίδα

http://www.pluralsight.com/community/blogs/aaron/archive/2007/03/07/46357.aspx

όπου γινόταν συζήτηση για το ίδιο πρόβλημα. Ακολούθησα τις οδηγίες που γράφανε κ πιο συγκεκριμένα κατέβασα τους drivers για το ποντίκι μου από εδώ:

http://www.microsoft.com/hardware/windowsvista/support.mspx

κ όλα καλά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...