Προς το περιεχόμενο

Pinnacle Studio 12 πρόβλημα συγχρονισμού εικόνας-ήχου

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα μια βιντεοκαμερα Sony XR200VA High definition και εφτιαξα σημερα το πρωτο βιντεο απο την παρελαση της κορης μου.Η ποιοτητα της εικονας παρα πολυ καλυ αλλα.....εκει που τραγουδαει μια χωροδια υπαρχει μεγαλος ασυγχρονισμος ηχου και εικονας..Αλοιως ανογοκλεινουν τα στοματα στην εικονα (και διαφορετικα απο προσωπο σε προσωπο) και αλλα λογια του τραγουδιου ακουγονται.

Στην καμερα ολα ειναι κανονικα...Ηχος και εικονα ταυτιζονται.

Η δημιουργια του βιντεο εγινε με το pinnacle studio 12 plus .

Το προγραμμα αυτο το ειχα δοκιμασμενο πολλες φορες με επιτυχια με την παλια μου βιντεοκαμερα.

Καμμια ιδεα ?????

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Τι Pc εχεις ?

Γιατι για HD VIDEO οι απαιτησεις ειναι πολυ μεγαλυτερες σε hardware απο οτι για απλο video .

Εδω οι απαιτησεις του Studio 12 :

Minimum System Requirements

* Windows® XP SP2 (SP3), Windows Vista™ (SP1) Intel® Pentium® or AMD Athlon™ 1.8 GHz (2.4 GHz or higher recommended)

* Intel Pentium HT or AMD Athlon 2.4 GHz or 1.6 GHz Dual core required for Windows Vista

- Intel® Core™2 Duo 2.4 GHz or higher required for 1440x1080 AVCHD editing

- Intel® Core™2 Quad 2.66 GHz or higher required for 1920x1080 AVCHD editing

* 1 GB system memory recommended

* 2 GB required for AVCHD*, recommended for HD and/or Windows Vista

* DirectX® 9 or 10 compatible graphics card with 64 MB (128 MB or higher recommended)

- 128 MB required on Windows Vista (256 MB or higher recommended)

- 256 MB required for HD and AVCHD*

* DirectX 9 or higher compatible sound card

* 2 GB of disk space

* DVD-ROM drive to install software

επισης πως κανεις την συνδεση με το pc ?

Δημοσ.

Εχω τετραπυρηνο επεξεργαστη Intel Q6600 στα 2.4 , 2 γιγα μνημη και οι δικοι ειναι sata II με αφθονο χωρο ελευθερο.

Η καρτα γραφικων ειναι ASUS 256 ΜΒ

Η καμερα μπορει να συνδεθει μονο με usb συνδεση και το βιντεο ειναι μορφης AVCHD

Λετουργικο vista 32 bit.

Η προηγουμενη καμερα ηταν και αυτη HD με minidv και firewire συνδεση.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Για κοίτα ρε Γιάννη,παίζει με το Core Avc + Media Player Classic χωρίς ηχητικές αρρυθμίες;Δηλαδή να ρίξεις στο σκληρό σου όλο το Video και να δοκιμάσεις αναπαραγωγή.

Το Core Avc θα το βρεις εκεί που γι αυτό δεν μιλάμε... και το WMC είναι τζάμπα.

Πρόβλημα ήχου+εικόνας έχω σε χαμηλής επεξεργαστικής ισχύος μηχανήματα,όταν πάνε να αποδώσουν Full HD,αλλά κι αυτά παρακάμπτονται με soft players που έχουν ενσωματωμένους codecs,όπως The Km Player ή VLC.

Προφανώς συνωστίζονται όλοι oi codecs σου ποιός θα πρωτοπρολάβει να ορμήξει όταν πας να αναπαράγεις το video και ο τσακωμός που κάνουν δυσχεραίνει τη δουλειά του επεξεργαστή.

Σαν να θες να πας απ' την Πλ.Αμερικής στην Πλ.Κολιάτσου ποδαράτα και στην Πατησίων έχουν αμπολήσει παραγάδι πάκηδες,που ναι μεν δεν στη πέφτουνε πλην όμως στα κάνουνε ρόϊδο "δώσε και μένα μπάρμπα φαΐ".

Δημοσ.
Για κοίτα ρε Γιάννη,παίζει με το Core Avc + Media Player Classic χωρίς ηχητικές αρρυθμίες;Δηλαδή να ρίξεις στο σκληρό σου όλο το Video και να δοκιμάσεις αναπαραγωγή.

Το Core Avc θα το βρεις εκεί που γι αυτό δεν μιλάμε... και το WMC είναι τζάμπα.

Πρόβλημα ήχου+εικόνας έχω σε χαμηλής επεξεργαστικής ισχύος μηχανήματα,όταν πάνε να αποδώσουν Full HD,αλλά κι αυτά παρακάμπτονται με soft players που έχουν ενσωματωμένους codecs,όπως The Km Player ή VLC.

Προφανώς συνωστίζονται όλοι oi codecs σου ποιός θα πρωτοπρολάβει να ορμήξει όταν πας να αναπαράγεις το video και ο τσακωμός που κάνουν δυσχεραίνει τη δουλειά του επεξεργαστή.

Σαν να θες να πας απ' την Πλ.Αμερικής στην Πλ.Κολιάτσου ποδαράτα και στην Πατησίων έχουν αμπολήσει παραγάδι πάκηδες,που ναι μεν δεν στη πέφτουνε πλην όμως στα κάνουνε ρόϊδο "δώσε και μένα μπάρμπα φαΐ".

Με τον clasic παιζουν τα αρχεια αλλα δεν προσεξα αν υπαρχει και εκει το προβλημα...

Θα κοιταξω και με τον αλλο το απογευμα...

Λεω οταν παω Θεσ/νικη να παω απο Ριο Αντιριο...Καλα ειναι ???:-D:-D:-D:-D

Δημοσ.
Λεω οταν παω Θεσ/νικη να παω απο Ριο Αντιριο...Καλα ειναι ???:-D:-D:-D:-D

Σαν πας στο πηγαιμό για την Ιθάκη ναύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος...:-)

Btw,αν σε φέρει ο δρόμος κατα δω,ρίχτο σε κάποιον εξωτερικό σκληρό να το δούμε στο φτωχό διπλοπύρηνο-δίλιτρό μου Acer,που όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει...:lol:

Δημοσ.
Σαν πας στο πηγαιμό για την Ιθάκη ναύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος...:-)

Btw,αν σε φέρει ο δρόμος κατα δω,ρίχτο σε κάποιον εξωτερικό σκληρό να το δούμε στο φτωχό διπλοπύρηνο-δίλιτρό μου Acer,που όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει...:lol:

Ευχαριστως οταν παει για βαλσαμωμα ο....δρακος !!!!!

Δημοσ.
Ευχαριστως οταν παει για βαλσαμωμα ο....δρακος !!!!!

Έλεγα να το λουκετώσω Ιούνιο,αλλά θα κρατήσω (μπαίνοντας μέσα...) μέχρι τέλος Δεκέμβρη.

Για σένα,θα βάλω και τασάκι μεγάλο,θα καβατζάρω και σναγκ αλλά έλα πρωΐ να δεις τη μέρα μ' άλλα μάτια.:lol:

Δημοσ.
Έλεγα να το λουκετώσω Ιούνιο,αλλά θα κρατήσω (μπαίνοντας μέσα...) μέχρι τέλος Δεκέμβρη.

Για σένα,θα βάλω και τασάκι μεγάλο,θα καβατζάρω και σναγκ αλλά έλα πρωΐ να δεις τη μέρα μ' άλλα μάτια.:lol:

Ετσι αλλαζει !!!!!!!:-D

Δημοσ.

Λοιπον..Θα με τρελανει αυτο το μαραφετι του διαβολου !!!!!

Το επιμαχο σημειο που τραγουδαει η χωροδια ειναι σε δυο διαφορετικα καρε γραμμενο...

Τα ανοιγω με το pinnacle αφου τα εχω παει πρωτα στον δισκο και το πρωτο ειναι μια χαρα ο συνδιασμος ηχου και εικονας..

Το δευτερο κομματι αλλα λενε τα χελει και αλλα η μουσικη...Ακομα και τα χειλει στα κοριτσια δεν "μιλανε" ομοιομορφα....

Εκανα το εξης....Εβαλα την κορη μου και τραγουδησε και την εγραφα με την καμερα σε δυο διαφορετικα καρε (ανοιγοκλεισα την καμερα ενδιαμεσα).

Στο πρωτο κομματι κανενα προβλημα...Στο δευτερο αλλα λεει και αλλα ακουγονται !!!!

Απο τον σκληρο δισκο του υπολογιστη ακουγονται συγχρονισμενα και τα δυο κομματια.

Απο το μεσημερι παιδευομαι και αποτελεσμα μηδεν !!!!

Δημοσ.

Τί εννοείς «σε δυο διαφορετικα καρε»; Δύο διαφορετικές λήψεις; Δηλαδή, το 1 στα 2 clips, όταν τα μεταφέρεις στο σκληρό δίσκο, έχουν προβλήματα συγχρονισμού;

Δημοσ.
Τί εννοείς «σε δυο διαφορετικα καρε»; Δύο διαφορετικές λήψεις; Δηλαδή, το 1 στα 2 clips, όταν τα μεταφέρεις στο σκληρό δίσκο, έχουν προβλήματα συγχρονισμού;

Ναι σε δυο ληψεις εννοω.

Στον σκληρο και στην καμερα μια χαρα παιζουν ολα τα αρχεια.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Αν παίζουν όλα και από την κάμερα και από το σκληρό δίσκο μια χαρά, τότε το πρόβλημα συγχρονισμού που το παρατήρησες;

Δημοσ.
Αν παίζουν όλα και από την κάμερα και από το σκληρό δίσκο μια χαρά, τότε το πρόβλημα συγχρονισμού που το παρατήρησες;

Kαι στην προεπισκοπηση του pinnacle και στο dvd που εφτιαξα με το pinnacle.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...