kousman Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 σημερα εγιναν τα εξης στο pc μου και εμφανιστηκε ενα προβλημα . λοιπον μετα απο εγκατασταση καπoiων ενημερωσεων και του explorer 8 μου εβγαλε μια εγκαταση java και την εκανα!!!ε μετα απο αυτα συμπεριφερεται καπως παραξενα..αρχικα κολουσε το δικτυο με ττο pc που επαιρνε internet μετα αφου καταφερα και τον εβαλα στο internet σκαλωνε και δεν εκανε τπτ απλα σαν να φορτωνε κατι αλλα δεν με αφηνε να του κανω τπτ...μετα τον εβαλα σε safe mode και προσπαθησα να του κανω επαναφορα συστηματος [ριν την εγκατασταση της java ...αλλα και παλι σκαλωνε και δεν εκανε επαναφορα ..μετα του εκανα επαναφορα πριν τα updates τελικα εγινε ...εκανα μετα επανακινηση και παλι τα ιδια ακομα εχει σκαλωσει και ''καλα'' φορτωνει αλλα τπτ...τι εχει γινει ρε παιδια? λετε να ηταν κανενασ ιοσ αυτη η μ.... η java????
DJ_WOODY Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 σημερα εγιναν τα εξης στο pc μου και εμφανιστηκε ενα προβλημα . λοιπον μετα απο εγκατασταση καπoiων ενημερωσεων και του explorer 8 μου εβγαλε μια εγκαταση java και την εκανα!!!ε μετα απο αυτα συμπεριφερεται καπως παραξενα..αρχικα κολουσε το δικτυο με ττο pc που επαιρνε internet μετα αφου καταφερα και τον εβαλα στο internet σκαλωνε και δεν εκανε τπτ απλα σαν να φορτωνε κατι αλλα δεν με αφηνε να του κανω τπτ...μετα τον εβαλα σε safe mode και προσπαθησα να του κανω επαναφορα συστηματος [ριν την εγκατασταση της java ...αλλα και παλι σκαλωνε και δεν εκανε επαναφορα ..μετα του εκανα επαναφορα πριν τα updates τελικα εγινε ...εκανα μετα επανακινηση και παλι τα ιδια ακομα εχει σκαλωσει και ''καλα'' φορτωνει αλλα τπτ...τι εχει γινει ρε παιδια? λετε να ηταν κανενασ ιοσ αυτη η μ.... η java???? φιλαρακι τα windows ειναι μαμισια η μαιμουδησια ; και δευτερον η java που κατεβασες ηταν μεσω update των windows η απο πουθενα αλλου ;
kousman Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 εχω vista και ναι ειναι γνησιοτατα..και επισης η εγκατασταση της java ηταν μετα απο τα updates..εχεις καμια ιδεα???
DJ_WOODY Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 δοκιμασες να κανεις απεγκατασταση της java και να δεις.ο ie8 ειναι Beta ετσι δεν ειναι ;
kousman Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 τωρα τον εχω βαλει να κανει επαναφορα πριν τα updates γιατι τελικα δεν εκανε πριν αλλα εδω και 20 λεπτα το λιγοτερο δεν εχει τελειωσει...παιζει να κολλησε παλι
DJ_WOODY Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 αν δεις οτι δεν κανεις τπτ την μαγικη λεξη format την ξερεις.απλα χρησιμοποιησε την.
GrandGamer Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δεν νομίζω να φταίει η java. Δεν είναι λογικό. Για να κολάει σημαίνει ότι το λειτουργικό κάτι προσπαθεί να φορτώσει χωρίς επιτυχία και πέφτει σε κάποια επανάληψη ή κάτι άλλο που δεν το αφήνει να προχωρήσει. Μπορεί να φταίει το JRE που κατέβασες αλλά μπορεί και να μην φταίει. Τα (S)Vista γενικά είναι προβληματικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.