nikolakis25 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 και ομωσ ειμαι ακομα εδω....μ αυτο το μαραφετι!!!!!!!!! λοιπον εγκατεστησα το ubuntu8.10 απο wubi kai στο πρωτο reboot ειδα μια ωραια black screen!!! οπου και κολαει!! any help?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkthan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 κανε boot με τον recovery mode και κανε upgrade για να κατεβάσεις πιο καινούριο πυρήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μηπως εισαι με ati? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_eye Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Με alt+ctrl+f1 βλέπεις γραμμή εντολών ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiLToS_666 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Έχω το ίδιο πρόβλημα αλλά με τη διαφορά ότι η μαύρη οθόνη μου εμφανίζεται με το που πάει να ξεκινήσει ο X server. Πριν το setup δηλαδή και ακόμα και με το απλό boot σε live CD. 'Εχω ATI HD2600XT AGP... Το ίδιο πρόβλημα κάνει και με άλλες πρόσφατες live διανομές... Εκκίνηση σε Safe Graphics Mode δεν άλλαξε απολύτως τίποτα... Το PC δεν δέχεται καμία εντολή με πληκτρολόγιο... Μόνο reset... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Ποιες ειναι οι αλλες προσφατες διανομες με live cd που δοκιμασες? Γιατι ειμαι σιγουρος οτι το κανει μονο με οσες εχουν xorg 1.5, δηλαδη fedora 10, ubuntu 8.10, opensuse 11.1. Δοκιμασε μια αλλη διανομη που να εχει xorg 1.4 οπως debian 5, sidux 2009-01 ή ακομα και ubuntu 8.04 να δεις οτι δεν το κανει. Αν θες να μεινεις σε ubuntu, δοκιμασε επισης να κανεις εγκατασταση και με το alternative installation cd, ας ειναι και της 8.10. Για να μην ξεχνιομαστε, εχω πει εδω και καιρο οτι αποφευγουμε διανομη με xorg 1.5 αν εχουμε ati καρτα γραφικων. Κανε μια αναζητηση και θα βρεις αρκετες απαντησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiLToS_666 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Ακριβώς αυτές που αναφέρεις δοκίμασα! Fedora 10, Ubuntu 8.10 (και 9.0.4 alpha6), openSUSE 11.1... Ήθελα να μείνω σε Ubuntu με Wubi οπότε δεν δοκίμασα με το alternative. Θα βάλω το 8.04 για δοκιμή εφόσον δεν έχει το πρόβλημα αυτό και θα περιμένω... Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Εγώ θέλω να ρωτήσω, όταν γενικότερα υπάρχουν προβλήματα στην εκκίνηση και βρίσκεσαι σε γραμμή εντολών υπάρχει καμια εντολή που να το κάνω να μπει κανονικά. ωστε να αποφευγω το reboot και να παρακαλαω να μπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 είχα παλιά τέτοιο πρόβλημα, και στην περίπτωση μου τουλάχιστον κάτι έπαιζε με τον gdm(τον Login Manager). Αφού τον απεγκατέστησα, έκανα login στην κονσόλα και έδινα startx για να εκκινήσει ο X.(χρειάζεται να φτιάξεις κι ένα αρχείο .xinitrc---google it, είναι απλό πράγμα). Μπορεί όμως να μη φταίει ο gdm, και π.χ. να χεις υψηλές θερμοκρασίες μέσα στο κουτί σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Συνήθως χρησιμοποιώ ubuntu αν πατήσω "which startx > .xinitrc" θα δημιουργηθεί στο σωστό μέρος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Καλύτερα έτσι: >echo `which startx` > ~/.xinitrc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.