Προς το περιεχόμενο

ρε παιδιά....ψαχνω μια ταινια!! χροοονια τωρα...!

aimilia44

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

....λοιποοοοόν...εκείνος παθαίνει ενα αυτοκινητικό δυστύχημα, πεθαίνει και οπως δείχνει η ταινία πηγαίνει στον παράδεισο...η γυναίκα του, που δεν μπορεί να ζήσει με την απουσία του αυτοκτονεί και γι αυτόν ακριβώς το λόγο, πηγαίνει στην κόλαση...ο άντρας της προσπαθεί τώρα να την παρει από την κόλαση στον παράδεισο μαζί του, όμως ειναι επικίνδυνο όπως τον συμβουλεύει και ένας άγγελος...το τέλος ειναι χαρούμενο, γτ τελικά κατορθώνει να την πάρει μαζι του στον παράδεισο...

για να σας βοηθησω, θυμάμαι ενα σκηνικό οπου αυτός κατεβαίνει στην κόλαση για να την δει, και μόλις βρίσκεται εκέι, το περιβάλλον είναι σκοτεινό με φλόγες γύρω γύρω, (ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΑΣΙΚΑ) και κάτω στο έδαφος βρίσκονται χιλιάδες κεφάλια που ουρλιαζουν και του μιλάνε, άλλοι του ζητάνε να πάει μαζί τους, άλλοι τον προσκαλούν κτλ....

είναι μια ταινία που την είχα δει χροοόνια πριν και την ψάχνω...!!

αν μπορούσατε να με βοηθήσετε η να την βρείτε θα ήμουν ευγνώμον!

ευχαριστώ προκαταβολικά!

B) ;) :o

Δημοσ.

Ωραία..εγώ ψάχνω κάτι παρόμοιο και νομίζω έχει περίπου τον ίδιο τίτλο.Περι παραδείσου κλπ...πεθαίνει ένας ποδηλάτης και βγαίνει η ψυχή του απ' το σώμα του.Σας λέει τίποτα;

Δημοσ.

παντος ρε παιδια θα την κατεβασω,,μου αρεσε πολυ ετσι πως το περιεγραφε οη εμιλια,,παρολα που το ειχα ξαναπετυχει αλλα δεν εδωσα σημασια

Δημοσ.
μπορεί ακόμα να μην το είδε

Το ποστ μου η την ταινια ? :P

Ωραία..εγώ ψάχνω κάτι παρόμοιο και νομίζω έχει περίπου τον ίδιο τίτλο.Περι παραδείσου κλπ...πεθαίνει ένας ποδηλάτης και βγαίνει η ψυχή του απ' το σώμα του.Σας λέει τίποτα;

Αν σου πω, θα μου πεις ευχαριστω ?

Δημοσ.
παντος ρε παιδια θα την κατεβασω,,μου αρεσε πολυ ετσι πως το περιεγραφε οη εμιλια,,παρολα που το ειχα ξαναπετυχει αλλα δεν εδωσα σημασια

Κι εμενα μου φανηκε ενδιαφερουσα...Την κατεβαζω τωρα και σε HD (4.7 GB ) να την δω μεσημερακι !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...