aimilia44 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 ....λοιποοοοόν...εκείνος παθαίνει ενα αυτοκινητικό δυστύχημα, πεθαίνει και οπως δείχνει η ταινία πηγαίνει στον παράδεισο...η γυναίκα του, που δεν μπορεί να ζήσει με την απουσία του αυτοκτονεί και γι αυτόν ακριβώς το λόγο, πηγαίνει στην κόλαση...ο άντρας της προσπαθεί τώρα να την παρει από την κόλαση στον παράδεισο μαζί του, όμως ειναι επικίνδυνο όπως τον συμβουλεύει και ένας άγγελος...το τέλος ειναι χαρούμενο, γτ τελικά κατορθώνει να την πάρει μαζι του στον παράδεισο... για να σας βοηθησω, θυμάμαι ενα σκηνικό οπου αυτός κατεβαίνει στην κόλαση για να την δει, και μόλις βρίσκεται εκέι, το περιβάλλον είναι σκοτεινό με φλόγες γύρω γύρω, (ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΑΣΙΚΑ) και κάτω στο έδαφος βρίσκονται χιλιάδες κεφάλια που ουρλιαζουν και του μιλάνε, άλλοι του ζητάνε να πάει μαζί τους, άλλοι τον προσκαλούν κτλ.... είναι μια ταινία που την είχα δει χροοόνια πριν και την ψάχνω...!! αν μπορούσατε να με βοηθήσετε η να την βρείτε θα ήμουν ευγνώμον! ευχαριστώ προκαταβολικά!
alexzzz Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Ελληνιστί "θα σε δω στον παράδεισο"... (τζάμπα μάγκας γίνομαι... )
slygeo87 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Ωραία..εγώ ψάχνω κάτι παρόμοιο και νομίζω έχει περίπου τον ίδιο τίτλο.Περι παραδείσου κλπ...πεθαίνει ένας ποδηλάτης και βγαίνει η ψυχή του απ' το σώμα του.Σας λέει τίποτα;
dr.scholl Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 παντος ρε παιδια θα την κατεβασω,,μου αρεσε πολυ ετσι πως το περιεγραφε οη εμιλια,,παρολα που το ειχα ξαναπετυχει αλλα δεν εδωσα σημασια
Woof Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Παρακαλω. ευχαριστώ προκαταβολικά! Δεν σου κανει αυτο?
BaLsAmoMenos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 μπορεί ακόμα να μην το είδε Το ποστ μου η την ταινια ? Ωραία..εγώ ψάχνω κάτι παρόμοιο και νομίζω έχει περίπου τον ίδιο τίτλο.Περι παραδείσου κλπ...πεθαίνει ένας ποδηλάτης και βγαίνει η ψυχή του απ' το σώμα του.Σας λέει τίποτα; Αν σου πω, θα μου πεις ευχαριστω ?
alexzzz Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 πρέπει να σε πείραξε πολύ... για να κάνεις τόση έρευνα...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Ε, οταν δεν εχεις τι να κανεις στο σπιτι. Δεν εχει και κανα flame-super-spamming-war πουθενα για να παρω μερος. Ασε, βαρεμαρα...
slygeo87 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Αν σου πω, θα μου πεις ευχαριστω ? Φχαρστώ.Θα μου πεις τώρα;
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 παντος ρε παιδια θα την κατεβασω,,μου αρεσε πολυ ετσι πως το περιεγραφε οη εμιλια,,παρολα που το ειχα ξαναπετυχει αλλα δεν εδωσα σημασια Κι εμενα μου φανηκε ενδιαφερουσα...Την κατεβαζω τωρα και σε HD (4.7 GB ) να την δω μεσημερακι !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.