apostolisd Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα Έχω στον ίδιο φάκελο ένα αρχείο .avi και ένα .srt με το ίδιο όνομα. Ο vlc λοιπόν εμφανίζει κανονικά τους υπότιτλους, αλλά ο quick time (pro) όχι..Κανονικά δεν θα έπρεπε να τους εμφανίζει κ αυτός;;
georgeadams Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Εγκατέστησε το Perian και το πρόβλημα σου θα λυθεί.
apostolisd Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Μα το έχω το perian! Γι αυτό μου φαίνεται περίεργο, το video παίζει στον qt αλλά χωρίς τους υπότιτλους..
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 κάνε uninstall(+restart) το perian και βάλτο από την αρχή...(φρόντισε να έχεις την τελευταία έκδοση)...
kpartsi Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα μετά από αναβάθμιση του QT Pro πριν κανα δίμηνο, αλλά δεν με πολυνοιάζει αφού έχω το VLC. Το μόνο πρόβλημα που βρίσκω είναι ότι δεν μπορώ πλέον να ενσωματώσω τους υπότιτλους στο βίντεο που έκανα πριν με το QT Pro, αλλά και εκεί βρήκα λύση με το Submerge.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Απο το Terminal με την εντολή >locate Perian βρίσκουμε οτι ειναι εγκατεστημένο στο >/Library/PreferencePanes/ και στο >/Library/QuickTime/ πάμε και στα δυο και κάνουμε >sudo rm -r Perian.component (έχοντας κάνει πριν >cd /Library/QuickTime/ ) και >sudo rm -r Perian.prefPane (έχοντας κάνει πριν >cd /Library/PreferencePanes/ ) μετά κάνουμε restart και κάνουμε εγκατάσταση του Perian απο την αρχή...αυτή η μέθοδος δουλεύει 100% ακόμα και όταν δεν δουλεύει η διαγραφή του >Perian.prefPane από το παράθυρο των System Preferences
apostolisd Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Τίποτα δεν δούλεψε Δεν πειράζει, όπως λέει κ ο φίλος υπάρχει κ το vlc (απ' όπου είδα τελικά και την ταινία). Ευχαριστώ πάντως για την άμεση βοήθειά σας
gkok1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Τίποτα δεν δούλεψε Δεν πειράζει, όπως λέει κ ο φίλος υπάρχει κ το vlc (απ' όπου είδα τελικά και την ταινία). Ευχαριστώ πάντως για την άμεση βοήθειά σας μήπως έχεις εγκατεστημένο στο μακ το Movist;
gkok1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Ναι,γιατί; Μπορεί να το επηρεάζει;ναι και εγώ την είχα πάθει 2 φορές και δεν ήξερα τι έφταιγε.λοιπόν άνοιξε το movist πήγαινε στο preference,advance,details,subtitle και δες αν είναι τικαρισμένο το use quicktime/perian subtitles,αν είναι ξετικάρισέτο
apostolisd Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Ξετικαρισμένο ήταν, αλλά το πο τρελό είναι ότι το movist έπαιζε την ταινία με αλαμπουρνέζικους υπότιτλους! Έχω λοιπόν 3 επιλογές : vlc-ελληνικοί υπότιτλοι, qt-"καθαρή" ταινία, movist-χαρούμενοι υπότιτλοι...Όχι για να μν λένε ότι στα mac δν υπάρχει ποικιλία..
giorgos_k Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Για το movist πήγαινε preferences/subtitle και βάλε text encoding : Greek (ISO 8859-7).
apostolisd Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Οκ, τουλάχιστον τώρα και το movist παίζει σωστά. Μένει όμως το πρόβλημα στον qt...
gkok1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Όχι εκεί είναι το πρόβλημα,απλώς γιατί εγκατέστησα την καινούρια έκδοση του movist χθες δεν είμαι σίγουρος αν ήταν τικαρισμένο ή όχι το κουτάκι.Για δοκίμασε να το τικάρεις αντί να το ξετικάρεις.Σου λέω ακριβω΄ς αυτό είχα πα΄θει κι'εγώ,και το είχα ψάξει γιατί το έπαθα 2 φορές,αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς ποιο ήταν.Επίσης απεγκατέστησε το perian κάνε restart και μετά κάνε πάλι εγκατάσταση την καινούρια έκδοση. Χθές που έβαλα την καινούρια έκδοση του movist είδα ότι είναι ξετικαρισμένο το κουτάκι. Γιαυτό σου λέω ότι δεν είμαι σίγουρος ποιο από τα 2 ήταν.Μπορεί να μου το κάνει και εμένα πάλι τώρα πο έβαλα την καινούρια έκδοση. Μέχρις στιγμής βέβαια δεν μου έχει κάνει κάτι
apostolisd Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δυστυχώς τίποτα δεν έχει δουλέψει...Ακόμα δεν δείχνει ο qt τους υπότιλους..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.