Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οτι θα υπαρξουν πολυ που θα τα σκασουν τα 3 δολαριακια δεν το συζητω καν.....αλλα απο μενα θα παρουν 3

Επεξ/σία από dimitris2006
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το εξοργιστικό δεν είναι ότι θα πλήρωσεις τα 3 ευρώ. Δεν τα πληρώνεις κ πας αλλού. Εγώ προσωπικά ακούω πολύ μέσω shoutcast.com. Το εξοργιστικό είναι ότι δεν χρεώνουν τους μεγάλους (αμερικανούς, γερμανούς, άγγλους κτλ), μόνο τις Μπανανίες. Για λαμάκες υπανάπνυκτους μας έχουν.

Δημοσ.

Τα 3 δολάρια δεν είναι τίποτα χρηματικά, 3 ευρώ σου παίρνει ένας ταξιτζής στο καλημέρα. Ένας μήνας με το Last.fm τα αξίζει τα λεφτά του, αλλά το ότι μπαίνει η διαδικασία πληρωμής στη μέση (ανεξαρτήτως χρηματικού ποσού), είναι φυσικό να χαλάει πολύ κόσμο.

Στις ΗΠΑ δε θα συνέφερε το Last.fm να γίνει συνδρομητικό γιατί, αν δεν κάνω λάθος, οι νόμοι που υπάρχουν εκεί σε σχέση με τους διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς επιτρέπουν την ύπαρξη δωρεάν ανταγωνιστών του Last.fm. Τέτοιοι ανταγωνιστές είναι, για παράδειγμα, το Pandora, που ήταν πολύ καλύτερο σ' αυτό που έκανε και, λόγω πίεσης των δισκογραφικών εταιρείων, πλέον είναι διαθέσιμο μόνο σε ΗΠΑ (εξ αιτίας της έλλειψης νομικού πλαισιού σε άλλες χώρες, το οποίο θα επέτρεπε τη λειτουργία του και εκεί). Απλά δεν τους παίρνει να το κάνουν συνδρομητικό στις ΗΠΑ.

Δημοσ.

Νομίζω πάντως, πως είμαστε κάπως υπερβολικοί. Είναι προτιμότερο να πληρώνεις το πανάκριβο CD ή "τόσο το κομμάτι", ή να δίνεις π.χ. 3 ευρώ το μήνα για να ακούς *νόμιμα* ό,τι γουστάρεις? Μήπως δεν έχει ειπωθεί αυτό από κανέναν ως πρόταση κατά των πανάκριβων δίσκων και της πειρατείας?

Φυσικά, όσο υπάρχουν αντίστοιχες δωρεάν λύσεις συμφωνώ πως δεν υπάρχει λόγος να πληρώνεις όσο το δωρεάν δε στερείται του επί πληρωμή. Όμως το να αντιδρούμε ακόμα και σε τέτοιες λύσεις (μελλοντικά αναφέρομαι, όχι σήμερα που το τζάμπα ζει και βασιλεύει), μου θυμίζει τη φράση "δε σε βρίσκω ούτε στο λάδι, ούτε στο ξύδι".

Δημοσ.
30 δωρεάν τραγούδια και μετά restart το router; :lol: Rapidshare copycat = fail :-(

Αν θελουν να το κανουν σωστα, δε σε σωζει ενα reset στο router, ουτε να κρυψεις ή να δειξεις false IP με αλλους τροπους.

Βλεπε υπηρεσιες οπως το Mytv, που δεν "εσπασαν" ουσιαστικα ποτε.

Δημοσ.

Είναι ποτέ δυνατόν να αρχίσεις να αρχίσεις να πληρώνεις για κάτι που έχεις μάθει ότι είναι δωρεάν;

Πολύ ωραία.

Όπως είπε και ο frenzy, εμένα ποιος θα με πληρώσει για τα στοιχεία που τους έδινα;

Δεν πειράζει. Πάθημα-μάθημα. Και τολμάει ο κόσμος να μιλάει για cloud. Που οπότε του κα***σει του καθενός σου λέει,

Ααα, από δω και πέρα θα πληρώνεις για αυτό που σου προσφέραμε δωρεάν (που γι αυτό το επέλεξες στο κάτω-κάτω). Και τα δεδομένα που μας έδωσες για να γινούμε "μεγάλοι", φυσικά και μας ανήκουν.

Α, και επείδη δεν είμαστε παντού τόσο μάγκες, θα πληρώνεται μόνο εσείς οι ηλίθιοι.

Ψόφος κακός.

Ύπουλοι.

Πάω να σβήσω το λογαριασμό μου. Χάρηκα για τη γνωριμία.

Υ.Γ. αυτό που λέει ο gtroza, σημαίνει ότι θα ακούς μουσική απ' αλλού και θα συνεχίζεις να χτίζεις τα databases του last?

Δημοσ.

Μόλις έλαβα το παρακάτω email από το last.fm:

Hi WinterWine,

You're getting this email because you subscribe to Last.fm! We're glad you love

the service enough to pay us for it; you have our undying affection.

Today, we're announcing a small change to Last.fm's subscription price. It will

become €3.00 /month. Your hard earned cash will continue to go towards paying

for the music you listen to, as well as the streaming and bandwidth costs of

Last.fm Radio.

You can read more about why we're making these changes here:

http://www.last.fm/about/subscriptionradio

Best,

The Last.fm Team

Δημοσ.
@Snollygoster

Απάντησε,

Dear Last.FM,

tldr

@liopyr

Απάντα τους:

WAT?

:-D

Να σας πω την αλήθεια,πάνω κάτω το ίδιο μου κάνει,αφού ραδιόφωνο από το last.fm μια-δυο φορές το μήνα να ακούσω!

Και το Subscribe δοκιμαστικά το έκανα να δω τί παίζει;;!!!

Δημοσ.

όλοι μας λαμβάνουμε το μαιλ σιγα σιγα...

το σπάσιμο δεν είναι η αλλαγή πολιτικής ούτε τα 3 ευρώ (fuck δλδ... όλοι μας πληρώνουμε πάνω από 3 για να πιούμε κακό κάφε τουλάχιστον μια φορά την βδομάδα!)

το σπάσιμο είναι ότι έπρεπε να πληρώνουν οι 3 χώρες που αφήνουν απ'εξω

πόσοι έλληνες ακουνε λαστφμ και πόσοι γερμανοι?

θα πληρώνω εγω το bandwidth του γερμανού???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παει και αυτο σαν το Pandora δλδ. Τροπο να ακουμε και εδω ομως βρηκαμε.

πολυ καλο gtroza ο shoutcast στο vlc χεεχχεχε

Επεξ/σία από disqualified
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.
:-D

Και το Subscribe δοκιμαστικά το έκανα να δω τί παίζει;;!!!

Ναι και η κοπελα μου τοιδιο εκανε και δεν καταλαβα γιατι πληρωσατε μονο και μονο να δειτε τι παιζει...:-(

Ενιγουει, σημερα διεγραψα τον λογαριασμο μου....ευχαριστη η διαμονη μου αλλα αφου το γυρισαμε στο χρηματικο....αντε γεια!

Σειρα εχει το φατσοβιβλιο...:rolleyes:

Δημοσ.

Ελπίζω να μην πιστεύετε ότι το scrobbling σημαίνει ότι ανεβάζατε τα τραγούδια σας στην DB του last.fm γιατί αυτοί την εντύπωση μου δώσανε κάποια ποστ εδώ.

Επίσης δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να σας ευχασριστήσει που στέλνατε στοιχεία για το τι ακούτε αφού ήταν επιλογή σας/μας και να τα στέλνουμε προκειμένου να μας προτείνει μουσική που μπορεί να μας αρέσει...

Το χρησιμοποιώ πάρα πολυ τους τελευταίους μήνες και με ξενερώνει κι εμένα που το γυρνάνε στο επί πληρωμή και δε νομίζω να πληρώσω κυρίως για τη μου τη σπάει η ιδέα (και αυτο με τις διακρίσεις μεταξύ χωρών). Αλλά δε μπορώ να διαβάζω σχόλια του τύπου τους γεμίσαμε τις βάσεις δεδομένων κλπ κλπ... για σένα το έκανες και όχι για αυτούς...είναι μια υπηρεσία που μάλιστα μέχρι σήμερα τη χρησιμοποιύσες δωρεάν...βρίστε λοιπόν όσο θέλετε που χάνετε αυτή τη δυνατότητα(κι εγώ μαζί σας) αλλά μη ζητάτε και τα ρέστα επειδή τους στείλατε στοιχεία για σας..επιλογή σας ήταν...

αυτά ..σόρρυ για το ύφος...άποψη μου όλα αυτά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...