localy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 εχω στο pc Μου τα windows xp και θελω να ρωτησω το εξης.αν βαλω τα windows vista ultimate edition θα παιζουν τα παιχνιδια μαζι με το crack τους που ειδη εχω κανει εγκατασταση????
papahlamidas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Λογικά ναι αλλά καλό θα είναι να τα ξανά εγκαταστήσεις να λειτουργούν σωστά.
lefi Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 1)Φιλική συμβουλή: Μην λες απαγορευμένες λέξεις. 2)Εξαρτάται για προφανείς λόγους απο το παιχνίδι εάν θα είναι συμβατό η όχι.
million_voices Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 μαλλον εννοει upgrade υπαρχουσας εγκαταστασης xp σε Vista
micos000 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Όταν κάνεις ένα παιχνίδι εγκατάσταση σε ένα λειτουργικό π.χ. XP, αυτό κάνει κάποιες ρυθμίσεις στο σύστημα, δηλώνει κάποια κλειδιά στην registry και ίσως να εγκαταστήσει κάποια αρχεία στους φακέλους του συστήματος (windows, Documents and Settings). Μερικές φορές οι αλλαγές δεν είναι τόσο σημαντικές. Έτσι μπορείς να το τρέξεις και μέσα από άλλο λειτουργικό ή ακόμα και να μεταφέρεις όλον τον φάκελο του παιχνιδιού σε άλλον δίσκο και να παίξει. Άλλες φορές αυτό δεν μπορεί να γίνει και το παιχνίδι θα αρχίσει να ζητάει διάφορα πράγματα και δεν θα τρέχει. Ο μόνος τρόπος να καταλάβεις αν θα τρέξει αλλού ή όχι είναι να το δοκιμάσεις. Αν τρέξει έτρεξε, αν όχι θέλει ξανά εγκατάσταση ή να βρεις αυτά που του λείπουν (ίσως ένα απλό dll) και να τα αντιγράψεις εκεί που τα θέλει. Υπάρχει βέβαια και το θέμα των saves. Κάποια παιχνίδια κρατάνε τα saves στον φάκελο εγκατάστασης. Άλλα τα αποθηκεύουν (τα saves) κάπου στον φάκελο "Documents and Settings" ή στον φάκελο "Τα έγγραφά μου". Στην 2η περίπτωση, αν τα θέλεις πρέπει να τα ψάξεις. Συνήθως είναι σε φάκελο με το όνομα του παιχνιδιού. Αν τα βρεις, πρέπει τα βάλεις στον αντίστοιχο φάκελο στο νέο σου λειτουργικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.