cuspid Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα σε όλους. Μια χαζή ίσως ερώτηση: Μπορώ να απεγκαταστήσω τον Windows Media Player από ΧΡ ή είναι ενσωματομένος σαν τον Explorer? Ευχαριστώ.
Βασίλειος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Καμιά ερώτηση δεν είναι χαζή. Χαζές απαντήσεις υπάρχουν μόνο. Όσο για την ερώτησή σου...Ναι, μπορείς να απεγκαταστήσεις τον WMP. Bασίλειος
cuspid Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Ευχαριστώ Βασίλειε... Ακολούθησα τις συμβουλές του λίνκ αλλά... αντιστέκεται! Ωστόσο κατάφερα να τον «πετσοκόψω» στα 12 ΜΒ. Στην ουσία οι οδηγίες αφορούν την απεγκατάσταση των ενημερώσεων και όχι του ίδιου του προγράμματος, όμως κατάφερα να εξοικονομήσω πολύτιμο χώρο στον SSD του Net Book που έχω.
lefi Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Νομίζω (εάν δεν συμπεριληφθεί το post μου στα χαζα) ότι στο ίδιο παράθηρο θα το βρεις και στο Add/Remove Windows Components.
100 010 00 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Νομίζω (εάν δεν συμπεριληφθεί το post μου στα χαζα) ότι στο ίδιο παράθηρο θα το βρεις και στο Add/Remove Windows Components. Απο εκει που λεει ο φιλος μπορεις να τον απεγκαταστησεις εντελως
disqualified Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Καμιά ερώτηση δεν είναι χαζή. Χαζές απαντήσεις υπάρχουν μόνο. Όσο για την ερώτησή σου...Ναι, μπορείς να απεγκαταστήσεις τον WMP. Bασίλειος αυτο ειναι rollback στην αρχικη εκδοση που ειχαν τα windows σου
lefi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Ίσως να τον εξηπερετή να βρει τον οδηγό εγκατάστασης της έκδοσης που θέλει να το απεγκαταστήσει τελείως και να το εγκαταστήσει από το αρχείο εγκατάστασης που είχε βρει.
iant Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δοκίμασε να δημιουργήσεις ένα shortcut με target : "C:\Program Files\Windows Media Player\setup_wm.exe" /Uninstall και τρέξε το...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.