100 010 00 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δεν υπάρχει η επιλογή "Αποκρυψη προστατευμενων αρχειων συστηματος" Οι επιλογές που υπάρχουν είναι οι εξής: 1. Αναζήτηση σε φακέλους του συστήματος 2. Αναζήτηση σε κρυμένα αρχεία και φακέλους 3. Αναζήτηση σε υποφακέλους 4. Συμφωνία πεζών και κεφαλαίων 5. Αναζήτηση σε ταινία αντιγράφου ασφαλείας Από αυτές, οι 3 πρώτες (μόνο) είναι επιλεγμένες Να κανεις search με ολες τις αποπανωφ επιλογες τσεκαρισμενες εκτος απο τη 4. Η ακομη μπορεις να δηλωσεις να φαινονται τα κρυφα αρχεια...... ειναι το ιδιο
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Αν προσεχες οτι σε αυτο που ειπα ειχα βαλει πρωτα δικια σου παραθεση θα το ειχες βρει ...."Εργαλεία" --> "Επιλογές Φακέλων" --> "Προβολή"....
Kostaskouk Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Να κανεις search με ολες τις αποπανω επιλογες τσεκαρισμενες εκτος απο τη 4. Η ακομη μπορεις να δηλωσεις να φαινονται τα κρυφα αρχεια...... ειναι το ιδιο Έκανα αυτά που μου λές, αλλά φάκελος με cookies .... πουθενά. Σε κάθε περίπτωση όμως, στην ουσία το πρόβλημά μου λύθηκε με τις αξιόλογες υποδείξεις του Me_My_Self_And_I (άσχετα αν δεν κατάφερα να βρω τον αόρατο φάκελο των cookies) Αν προσεχες οτι σε αυτο που ειπα ειχα βαλει πρωτα δικια σου παραθεση θα το ειχες βρει Δεν κατάλαβα τί θελεις να μου πεις. Μήπως μπορείς να μου το εξηγήσεις πιό αναλυτικά? Αν προσεχες οτι σε αυτο που ειπα ειχα βαλει πρωτα δικια σου παραθεση θα το ειχες βρει Τελικά κατάλαβα αυτό που ήθελες να μου πεις, αλλά όταν πήγα να απο-επιλέξω την "Αποκρυψη προστατευμενων αρχειων συστηματος" μου βγήκε το μήνυμα που επισυνάπτω. Δεν είναι επικίνδυνη αυτή η απο-επιλογή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.