kittnos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 ρ παιδες ξερει κανεις τον ποιος ειναι ο κωδικος για να γραυτω online στο carbon??ή ετσω ποθ μπορω να τον βρω??βοηθειστε μου εχει βγαλει την ψυχη!!!!!....οποιος μπορει ασ βοηθεισει....
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Ο serial number (SN) θα αναγράφεται κάπου στο κουτί ή στο βιβλιαράκι του παιχνιδιου.
dr.scholl Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 αν ειναι μουφα το παιχνιδι ξεχνατο,,,παντος καταλαβα οτι εχεις αγγλικο πληκτρολογιο γιατι και εγω μπερδευω το υ με το θ λολολολ
polonos1313 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 ρ παιδες ξερει κανεις τον ποιος ειναι ο κωδικος για να γραυτω online στο carbon??ή ετσω ποθ μπορω να τον βρω??βοηθειστε μου εχει βγαλει την ψυχη!!!!!....οποιος μπορει ασ βοηθεισει.... Να φανταστώ οτι το game δεν το έχεις original.... Aν δεν είναι original πρέπει να το αγοράσεις για να παίξεις online,αν το έχεις original την απάντηση στην έδωσε πιο πάνω ο EXARXEIA_CITY.
kittnos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Να φανταστώ οτι το game δεν το έχεις original....Aν δεν είναι original πρέπει να το αγοράσεις για να παίξεις online,αν το έχεις original την απάντηση στην έδωσε πιο πάνω ο EXARXEIA_CITY. το game ειναι original!!!!!!!!!! το game ειναι original!!!!!!!!!! και ποια ειναι η διαφορα απο τον κωδικο τοθ instal του παιχνιδιου απο τον κωδικο για να γραφτεις online??????..
tzotzo Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 πρεπει να εχεις γονοροια ή διαροια για να σε βοηθησω...
vag_pRiMi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 αν ειναι μουφα το παιχνιδι ξεχνατο,,,παντος καταλαβα οτι εχεις αγγλικο πληκτρολογιο γιατι και εγω μπερδευω το υ με το θ λολολολ Σίγουρα πάντως πριν ποστάρετε και οι δυο σας βαριέστε να τσεκάρετε και να διορθώσετε τι γράφετε
Angeldust Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μας βγήκαν τα μάτια. Αν δεν ξέρετε ορθογραφία καλύτερα να γίνει μια εξαίρεση και να σας αφήσουν να γράφετε Greeklish !
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Υπαρχει και το Greek Spell checking add on του firefox... αλλα βαριουνται μεχρι και αυτο να βαλουν https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3451
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.