Προς το περιεχόμενο

Κωδικός Carbon; Πού είναι;

kittnos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρ παιδες ξερει κανεις τον ποιος ειναι ο κωδικος για να γραυτω online στο carbon??ή ετσω ποθ μπορω να τον βρω??βοηθειστε μου εχει βγαλει την ψυχη!!!!!....οποιος μπορει ασ βοηθεισει....;)

Δημοσ.

αν ειναι μουφα το παιχνιδι ξεχνατο,,,παντος καταλαβα οτι εχεις αγγλικο πληκτρολογιο γιατι και εγω μπερδευω το υ με το θ λολολολ

Δημοσ.
ρ παιδες ξερει κανεις τον ποιος ειναι ο κωδικος για να γραυτω online στο carbon??ή ετσω ποθ μπορω να τον βρω??βοηθειστε μου εχει βγαλει την ψυχη!!!!!....οποιος μπορει ασ βοηθεισει....;)

Να φανταστώ οτι το game δεν το έχεις original....

Aν δεν είναι original πρέπει να το αγοράσεις για να παίξεις online,αν το έχεις original την απάντηση στην έδωσε πιο πάνω ο EXARXEIA_CITY.

Δημοσ.
Να φανταστώ οτι το game δεν το έχεις original....

Aν δεν είναι original πρέπει να το αγοράσεις για να παίξεις online,αν το έχεις original την απάντηση στην έδωσε πιο πάνω ο EXARXEIA_CITY.

το game ειναι original!!!!!!!!!!

το game ειναι original!!!!!!!!!!

και ποια ειναι η διαφορα απο τον κωδικο τοθ instal του παιχνιδιου απο τον κωδικο για να γραφτεις online??????..

Δημοσ.
αν ειναι μουφα το παιχνιδι ξεχνατο,,,παντος καταλαβα οτι εχεις αγγλικο πληκτρολογιο γιατι και εγω μπερδευω το υ με το θ λολολολ

Σίγουρα πάντως πριν ποστάρετε και οι δυο σας βαριέστε να τσεκάρετε και να διορθώσετε τι γράφετε ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...