Anisoara Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 παιδιά ψάχνουμε όνομα για καφέ-κλαμπ.. παραλιακό.. για ρίξτε τς ιδέες σας.. ευχάριστω!!
teo64x Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 /b/ θα πιάσει Ω Θεέ μου, ναι. Εγώ θα ερχόμουν κάθε βράδυ.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Θέλετε να προσελκύετε νεαρό κόσμο κυρίως; Δικές μου προτάσεις(τολμηρές): Ξέκωλον cafe-club Fuck Da Police cafe-club Tελείωσα cafe-club Αν τώρα θέτε να προσελκύετε περισσότερες ηλικίες και να μην ντρέπονται να μπαίνουν και οι πιο συντηρητικοί: Γοργόνες στη Στεριά cafe-club(πρέπει να έχετε και τις ανάλογες σερβιτόρες βέβαια) Μεταξένια Κύματα cafe-club Χαμογελαστό Δελφίνι cafe-club Γαλάζια Ηρεμία cafe-club Μεθυσμένα Κοράλια cafe-club
BaLsAmoMenos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Γοργόνες στη Στεριά cafe-club(πρέπει να έχετε και τις ανάλογες σερβιτόρες βέβαια) Μπορει να κανω και λαθος αλλα νομιζω οτι γοργονες δεν υπαρχουν, ποσο μαλλον να τις παρεις να κανουν και τις σερβιτορες.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μπορει να κανω και λαθος αλλα νομιζω οτι γοργονες δεν υπαρχουν, ποσο μαλλον να τις παρεις να κανουν και τις σερβιτορες. Kαι κυβέρνηση δεν υπάρχει,αλλά δεν έκανες σχόλιο όμως!
pappous_soulis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Get drunk, get laid. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.