Προς το περιεχόμενο

wireless σε καφετερια

sofianos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χερετε

εχω στο μαγαζι μου ασυρματο ιντερνετ κ θελω οταν καποιος ερχετε με το laptop του

και εντοπιζει το ασυρματο ιντερνετ του μαγαζιου να του εμφανιζει μια εικονα τις επιλογης μου στο pc του και να του ζηταει το password...

θα ηθελα πολυ αν ξερει καποιος να μου πει..

ευχαριστω...

Δημοσ.

Αυτό που έχω δει εγώ (χωρίς πάλι να ξέρω πως γίνεται) είναι σε τέτοια μαγαζιά (όπως και σε αεροδρόμια) οτιδήποτε σελίδα και να βάλεις σε πηγαίνει σε μια default δική του όπου λέει πληροφορίες κτλ.

Δημοσ.

Αυτή η τεχνική ονομάζεται Captive Portal και μπορεί να υλοποιηθεί με διάφορους τρόπους σε ένα σύστημα Linux ή *BSD.

Βέβαια θα υπάρχουν και έτοιμες embedded συσκευές access point που το υλοποιούν, οι οποίες τυπικά θα απαιτούν λιγότερο διάβασμα, θα κάνουν λιγότερα πράγματα και θα έχουν μεγαλύτερο κόστος.

Δημοσ.
Αυτή η τεχνική ονομάζεται Captive Portal και μπορεί να υλοποιηθεί με διάφορους τρόπους σε ένα σύστημα Linux ή *BSD.

Βέβαια θα υπάρχουν και έτοιμες embedded συσκευές access point που το υλοποιούν, οι οποίες τυπικά θα απαιτούν λιγότερο διάβασμα, θα κάνουν λιγότερα πράγματα και θα έχουν μεγαλύτερο κόστος.

πολύ ενδιαφέρων... ήδη μου μπαίνουν ιδέες :-)

Δημοσ.

Εχω δοκιμασει υλοποιησεις για captive portal με m0n0wall και pfsense.Και τα δυο δουλεψαν μια χαρα.

Μαλιστα το pfsense συνεχιζει να δουλευει σε "παραγωγη".Αν εχεις συσκευη που να υποστηριζει openwrt μπορεις να δοκιμαζεις το coova.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...