Προς το περιεχόμενο

Μπαταρία ΝΟΚΙΑ Ε66

toshibam8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα πριν 1 βδομάδα το NOKIA E66 και έχω πρόβλημα με τη μπαταρία.μου κρτάει το πολύ 1 1/2 μέρα με ελάχιστη χρήση.Άλλαξα και μπαταρία και το ίδιο.Έκανα και καλές φορτίσεις πάνω από 12 ώρες και πάλι τίποτα.Τι να κάνω>?

Δημοσ.

Φίλος έχει το Ε66 (εγώ έχω το Ε71) κ η μπαταρία του κρατάει min 2 μέρες με πολύυυυ χρήση....

Άρα παίζεις στις παρακάτω περιπτώσεις:

1. έπεσες 2 φορές σε προβληματική μπαταρία(-->δεν σε θέλει η τύχη...μην παίξεις Λοττο αυτές τις μέρες)

2. έπεσες σε προβληματική συσκευή κ καταναλώνει παραπάνω ρεύμα από ότι θα έπρεπε (-->το πας στην αντιπροσωπεία)

3. αφήνεις στο background να τρέχουν πολλές εφαρμογές με αποτέλεσμα να νομίζεις ότι δεν του κάνεις χρήση αλλά στην πραγματικότητα να το ξεσκίζεις...(την είχα πατήσει με το πρώτο μου Symbian έτσι).

Πατώντας παρατεταμένα το κουμπάκι με το σπιτάκι βλέπεις ποιες εφαρμογές τρέχουν στο background.Τις κλείνεις με το C.

Επισης bluetooth/wifi/gps τρώνε ΤΡΕΛΗ μπαταρία στα κινητά....

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου αλλά νομίζω ότι βρίσκομαι στην 2η περίπτωση.Την 3η την έλεξα δεν "παίζει", η 1η λίγο περίεργο, άρα προσανατολίζομαι στην 1η. Αυτό που με ανυσηχεί είναι ότι θα μου το κρατήσουν μέρες για έλεγχο-επισκευή!Υπάρχει περίπτωση να μου το αλλάξουν?

Δημοσ.

προσωπική εμπειρία από Nokia Service δεν είχα μέχρι στιγμής (ότι πρόβλημα μου παρουσίασαν παλιά μοντέλα ήταν εκτός εγγύησης κ ευτυχώς πράγματα που μπορούσα να αλλάξω μόνος)

Πήγαινε το όσο το δυνατόν συντομότερα στο service, τρίξτους κ λίγο τα δόντια τύπου "καινούργιο κινητό, ούτε βδομάδα δεν το έχω, πήρα κ 2η μπαταρία" κλπ κλπ κ σου εύχομαι να ξεμπερδέψεις εύκολα κ γρήγορα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...