geioannou Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 σε δισκο που εχει ολος windows εαν παω να βαλω και αλλο λειτουργικο windows, την εγκατασταση να την κανω στο ιδιο partition η να δημιουργισω ενα αλλο partition στο οποιο να εγκαταστησω το καινουριο λειτουργικο ? απο αποψη σωστοτερης λειτουργιας...
ghostgr_a_n Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Ναι, για να εγκαταστησεις αλλο λειτουργικο πρεπει να φτιαξεις αλλο partition
geioannou Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 γιατι δεν θα μπορουσε να εγκατασταθει στο ηδη υπαρχων ? δηλαδη σε αυτο που υπαρχει ηδη να μπει και το 2ο...
disqualified Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 γιατι δεν θα μπορουσε να εγκατασταθει στο ηδη υπαρχων ?δηλαδη σε αυτο που υπαρχει ηδη να μπει και το 2ο... δε γινεται, δοκιμασε το να δεις πως θα σου ζητησει να κανεις format πρωτα
lefi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Εάν έχεις Windows και θέλεις να βάλεις Linux υπάρχει πρόγραμμα που μπορεί να στο κάνει, αλλά για 2 λειτουργικά Windows δεν γίνεται και δεν ξέρω κανένα πρόγραμμα/πατέντα.
100 010 00 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Partition magic για να φτιαξεις και αλλο partition και θα μπορεσεις να εγκαταστησεις μετα οτι θες
geioannou Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 εχω 2 partition οπου το ενα εχει vista και το αλλο εχει linux. ελαγα μηπως μπορουσα να αποφυγω το 3ο partition με καποιο τροπο. και εαν γινει ετσι, οταν ανεβαινει τι θα γινετε ? τωρα το εχω ρυθμισει για 3 '' να περιμενει να επιλεξω το linux και εαν οχι τοτε να προχωρα στα vista. τωρα τι θα γινετε ?
dark_banishing Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Θα σου χαλάσει το μενού και θα μπαίνει μόνο στα νέα windows και θα πρέπει να το ξαναφτιάξεις μέσω λίνουξ.
geioannou Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 δηλαδη εκει που για 3 '' περιμενει να του πω θα προστεθει και το επιπλεων λειτουργικο και εαν δεν επιλεξω θα προχωρα στο φορτωση του λειτουργικου που θα του εχω ορισει ?
geioannou Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 το οποιο λειτουργικο πιο θα ειναι ? θα το εχω ορισει εγω. δηλαδη θα ορισω 1ο και 2ο ?
dark_banishing Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Φίλε geioannou την επιλογή να μπαίνεις σε λίνουξ θα την χάσεις τελείως. Δεν θα σε ρωτήσει αν θες να την κρατήσεις. Ανάλογα αν θες να βάλεις xp ή 7 πιθανόν να χάσεις και την επιλογή για τα υπάρχοντα windows. Θα πρέπει να μπεις μέσω λίνουξ να το ξαναφτιάξεις, όπως το έφτιαξες και την πρώτη φορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.