Προς το περιεχόμενο

σε δισκο που εχει ολος windows εαν θελω να βαλω και αλλο λειτουργικο windows...


geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε δισκο που εχει ολος windows εαν παω να βαλω και αλλο λειτουργικο windows, την εγκατασταση να την κανω στο ιδιο partition η να δημιουργισω ενα αλλο partition στο οποιο να εγκαταστησω το καινουριο λειτουργικο ?

απο αποψη σωστοτερης λειτουργιας...

Δημοσ.

γιατι δεν θα μπορουσε να εγκατασταθει στο ηδη υπαρχων ?

δηλαδη σε αυτο που υπαρχει ηδη να μπει και το 2ο...

Δημοσ.
γιατι δεν θα μπορουσε να εγκατασταθει στο ηδη υπαρχων ?

δηλαδη σε αυτο που υπαρχει ηδη να μπει και το 2ο...

 

δε γινεται, δοκιμασε το να δεις πως θα σου ζητησει να κανεις format πρωτα

Δημοσ.

Εάν έχεις Windows και θέλεις να βάλεις Linux υπάρχει πρόγραμμα που μπορεί να στο κάνει, αλλά για 2 λειτουργικά Windows δεν γίνεται και δεν ξέρω κανένα πρόγραμμα/πατέντα.

Δημοσ.

εχω 2 partition οπου το ενα εχει vista και το αλλο εχει linux.

ελαγα μηπως μπορουσα να αποφυγω το 3ο partition με καποιο τροπο.

και εαν γινει ετσι, οταν ανεβαινει τι θα γινετε ?

τωρα το εχω ρυθμισει για 3 '' να περιμενει να επιλεξω το linux και εαν οχι τοτε να προχωρα στα vista.

τωρα τι θα γινετε ?

Δημοσ.

δηλαδη εκει που για 3 '' περιμενει να του πω θα προστεθει και το επιπλεων λειτουργικο και εαν δεν επιλεξω θα προχωρα στο φορτωση του λειτουργικου που θα του εχω ορισει ?

Δημοσ.

το οποιο λειτουργικο πιο θα ειναι ?

θα το εχω ορισει εγω.

δηλαδη θα ορισω 1ο και 2ο ?

Δημοσ.

Φίλε geioannou την επιλογή να μπαίνεις σε λίνουξ θα την χάσεις τελείως. Δεν θα σε ρωτήσει αν θες να την κρατήσεις. Ανάλογα αν θες να βάλεις xp ή 7 πιθανόν να χάσεις και την επιλογή για τα υπάρχοντα windows. Θα πρέπει να μπεις μέσω λίνουξ να το ξαναφτιάξεις, όπως το έφτιαξες και την πρώτη φορά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...