egalps Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα! Κάποιος φίλος αντιμετώπισε το εξής πρόβλημα.Άνοιξε λέει το ημερολόγιο των windows γι να φτιάξει το πρόγραμμα του για τις επόμενες ημέρες.Το θέμα είναι ότι δε ξέρει πως να το σώσει.Μου είπε ότι δε βρίσκει κάποια επιλογή που να λέει "αποθήκευση¨ ή κάτι παρόμοιο.Εδώ πρέπει να αναφέρω ότι χρησιμοποιεί windows vista.Εγώ που έχω xp δε μπόρεσα να βρω την εφαρμογή "ημερολόγιο των windows" και δε ξέρω καν αν υπάρχει. Μπορείτε λοιπόν να μου πείτε πως μπορεί να σωθεί κάποια τέτοια εργασία; Ευχαριστώ!
lefi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Υπάρχει λύση. Εσύ που έχεις XP δεν έχεις ημερολόγιο γιατί είναι μία καινούργια δυνατότητα των Vista, προσπάθησε να βρεις κάποιο πρόγραμμα, δυστηχώς δεν λεχω κάποιο freeware στο νου μου στον φορητό μου είχαν προεγκατεστημένο το MS Works το οποίο με αφήνει ευχαριστημένο. Όσο για τον φίλο σου με μερικές απλές δοκιμές θα ανακαλήψει ότι η αποθήκευση γίνεται από μόνη της γιαυτό και κουμπί αποθήκευσης είναι εντελώς άχρηστο. Ας δοκιμάσει να δει.Πες μου εάν είσαι καλλήμένος.
egalps Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Σ ευχαριστώ πού φίλε μου για τη πολύτιμη βοήθεια σου.Θα πάρω τηλ να του το πω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.