Προς το περιεχόμενο

Spider Solitaire

FallenAngelGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω Vista και θελω την Πασιετζα αραχνη(Spider Solitaire) απο τα XP. Παλια ειχα το προγραμμα και επαιζε τελεια. Ποιος μπορει να μου δωσει link να το κατεβασω? ή αν γινεται αλλιως να μου το δωσει

Δημοσ.

Θα έρθει ο paredwse να σου πει!!!

Α και αυτό είχε ξανά αναφερθεί αλλά δεν την βρήκε ο φίλος την Πασιέντζα!!:P

Δημοσ.
Κάτσε να προλάβουμε να βρούμε λύση τότε!Καίγεται ο άνθρωπος λέμε...:P

FallenAngelGR δοκίμασε αυτό αν θες.

Μπα δεν βοηθάς αυτός θέλει τον xp!!:P:-D

Δημοσ.
Την αραχνη των XP θελω οχι μια οποιαδηποτε!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΩΝ VISTA ΤΩΝ XP ΘΕΛΩ!

!!?!?!?!

Είσαι ο σημερινός Θεός μου...:-)

Ρίξε και μια ματιά εδώ τότες.

Δημοσ.
!!?!?!?!

Είσαι ο σημερινός Θεός μου...:-)

Ρίξε και μια ματιά εδώ τότες.

και πως την κατεβαζω? το ξερω οτι παιζει σε VIsta! ρε παιδια!

Δημοσ.

Παιδιά γιατί σε εμένα δεν παίζει καθόλου(όχι μόνο οι πασιέντζα αλλά και τα άλλα που έχει!!Πατάω αλλά δεν έχει επιλογή για να παίξω!!Φαίνεται διέγραψα κάτι!!!Τέσπα θα το κοιτάξω!!

Δημοσ.

Το spider.exe των XP(το οποίο βρίσκεται στο φάκελο system32) χρειάζεσαι μάλλον,για να το κάνεις copy-paste στον αντίστοιχο φάκελο των Vista...

Αν το βρεις κάπου να το κατεβάσεις,έχει καλώς.Κομματάκι δύσκολο βέβαια,καθώς δεν διατίθενται συνήθως τέτοιες μεμονωμένες εφαρμογές των Windows για download.Οπότε εναλλακτικά θα πας σε κανένα pc φίλου που έχει Windows XP και θα το πάρεις από εκεί ή θα σου το στείλει κάποιος από msn ας πούμε.

Δημοσ.

Αφηστε το βρηκα απο εναν φιλο μου. και δεν χρειαζεται copy paste Μεσα στα WinVista απλα επικοληση οπου θες στην επιφανεια εργασιας ας πουμε

Ο paredwse που κολαει?????

Δημοσ.

Τώρα δε κολλάει γιατί άλλαξες τον τίτλο!!

Χθες στον τίτλο σου έλεγες ''όποιος μπορεί ας με βοηθήσει'' (νομίζω):P

Μη περιγραφικός ήταν δηλαδή και λέγαμε ότι θα έρθει ο paredwse να στο κλειδώσει!!Αλλά τον διόρθωσες εσύ ή οι mod (ίσως)!!!!:P:p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...