space1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα σας Τελευταία δοκιμάζω όλους τους ακόλουθους Browsers: Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome Netscape Navigator Opera Αλλά μόνο στον Mozilla Firefox εμφανίζεται το download this video όταν βάζω τον κέρσορα-χεράκι επάνω στο video για να κατέβει με το Real Player. Στους άλλους γιατί δεν εμφανίζεται και πως γίνεται να κατεβάζω και με τους άλλους; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Antwni Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Μήπως έχεις επιλέξει κατά την εγκατάσταση να εμφανίζεται σε αυτόν τον browser εκτός εάν είναι το ότι τον έχεις default!! Έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω και δεν ξέρω να σου πω ακριβώς!!:o
space1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Μήπως έχεις επιλέξει κατά την εγκατάσταση να εμφανίζεται σε αυτόν τον browser εκτός εάν είναι το ότι τον έχεις default!! Έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω και δεν ξέρω να σου πω ακριβώς!!:o Ευχαριστώ Αντώνη Δεν θυμάμαι εάν έκανα κατι τέτοιο που αναφέρεις. Τουλάχιστον υπάρχουν άλλοι τρόποι για κατέβασμα εκτός από τον realplayer? [με ενδιαφέρει από utube και με άλλους browsers]
Antwni Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Τρόποι για να κατεβάσεις βίντεο από το youtube υπάρχουν πολλοί! Διάβασε αυτό αλλά πήγαινε να διαβάσεις καλύτερα τα τελευταία μηνύματα που είναι και πιο πρόσφατα(δεν το λέω επειδή απάντησα και εγώ!) http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=200340&highlight=Youtube+download+Video&page=4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.