Προς το περιεχόμενο

Λάμπες sharkoon-Αντί για κόκκινες...Ροζ

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιωργο δεν σου εχουν πει οτι τα κουτια τα κρατας μεχρι τελουε εγγυησης? (τουλαχιστον εγω ετσι κανω)

Δημοσ.
Γιωργο δεν σου εχουν πει οτι τα κουτια τα κρατας μεχρι τελουε εγγυησης? (τουλαχιστον εγω ετσι κανω)

Εγώ τα κουτιά τα κρατάω κανένα 15νθήμερο...Και μετά τα πετάω...Τώρα σε αυτό,δεν έδωσα σημασία όταν το άνοιγα επειδή μου είχαν πει ότι σίγουρα θα βγάζει κόκκινο.

Δημοσ.

Αυτές που πήρα τέλη 2007 ήταν κόκκινες.Ούτε φούξια,ούτε ρόζ,ούτε μόβ!

Ηταν τόσο έντονες που δέν άντεξα και τις έβγαλα την ίδια μέρα.Τις είχα κρατήσει μέχρι πρίν 4-5 μήνες ώς πιθανό μελλοχρήσιμο, άλλα εν τέλη όμως τις σούταρα μαζι με άλλα πράγματα.Αν τις είχα ακόμα στην κατοχή μου θα στις έδινα αλλά...

Κακό συνήθειο (και γκαντεμιά παράλληλα) να κρατάς αντικείμενα για 1+ χρόνο,να τα πετάς μια ωραία πρωία για να τα χρειαστείς κατόπιν εορτής ούτε ένα μήνα μετά...

Δημοσ.

εγω ετσι την επαθα πεταξα και κουτια και αποδειξη και την αλλη μερα καηκε το Inverter που ειχε για να λειτουργει και εμεινα με τις λαμπες. ποιος να περιμενε να καει σε μια μερα?

Δημοσ.

Την έχω πατήσει με AC ryan (που είναι γενικά χάλια) και με Akasa. Και οι 2 ροζουλίζουν επικύνδυνα :-P

Σκέφτομαι να βρώ κόκκινη ζελατίνη να τις τυλίξω...

Δημοσ.

Σκέφτομαι να βρώ κόκκινη ζελατίνη να τις τυλίξω...

Δε θα υπάρχει πρόβλημα με τη θερμοκρασία όμως;

Αν βρεις πουθενά,πες μου και μένα να δοκιμάσω...Αν σου είναι εύκολο :-)

Δημοσ.

δοκιμαστε αυτη που εχουν σε ζαχαροπλαστεια και τετοια για να τυλιγουν διαφορα... πουλανε και σε ειδη δωρων και τετοια... διαφανες με κοκκινο χρωματακι...αν και να πω την αληθεια ειχα δοκιμασει με μπλε τετοια σε κατι αλλο και ηταν σχετικα λεπτη και ηθελε πολες στρωσεις με αποτελεσμα 0 φωτεινοτητα...αλλα ενα τεστ δεν βλαπτει...επισης μπορειτε να τις περασετε με κοκκινο χρωμα ζαρροπλαστικης που τελικα αυτο εκανε τη δουλεια που ηθελα (θελει προσοχη γιατι ξεβαφει για πλακα)

• Moderators
Δημοσ.

Οχι ρε γιωργο, δεν θα εχουν προβλημα θερμοκρασιας... Μα καλα δε τις δουλεψες καθολου? Τις επιασες? Ισα ισα χλιαρες ειναι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...