Προς το περιεχόμενο

Λάμπες sharkoon-Αντί για κόκκινες...Ροζ

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

Μου είχατε πει σε ένα θέμα που είχα ανοίξει,να πάρω της sharkoon που βγαζουν σιγουρα κόκκινο...Τις συνέδεσα,τις άναψα...ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΡΟΖ!

Μήπως πρέπει να δουλέψουν λίγο για να βγάλουν κόκκινο;(χαζό αυτό...Αλλά τόσες μάρκες δοκίμασα και όλες το ίδιο βγάζουν!)

Αυτές είναι οι λάμπες.

Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Καλό σας βράδυ.

Edit:Με τι ειδους σπρέϋ μπορώ να βάψω τις λάμπες κόκκινες;...

Δημοσ.

Εμένα είναι πιο ανοιχτό κόκκινο...Έλα τώρα που δε μπορώ να ξεχωρίσω ροζ από κόκκινο :PΠ.χ. με το κόκκινο που βγάζει ο μπροστινός μου ανεμιστήρας,δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση.

Μήπως μπορώ να τις βάψω με κανένα σπρέϋ;

Δημοσ.

Μπορείς να τις βάψεις με χρώμα κατάλληλο για βιτρό,αλλά αφενός δεν ξέρω αν υπάρχει σε σπρέυ,αφετέρου να ρίξεις χρώμα σε ήδη βαμένη λάμπα το αποτέλεσμα ίσως είναι χάλι μαύρο.

Δημοσ.

Βαμμένες;Εννοείς εξωτερικά;Δεν είναι βαμμένες...Θα δοκιμάσω...Από το να τις έχω ροζ...Αν τις έχω ροζ,δε θα ανάψουν ποτέ :P

Που το πουλάνε αυτό το ειδικό για βιτρό;Σε μαγαζί με μπογιές θα βρω;

Δημοσ.
Βαμμένες;Εννοείς εξωτερικά;Δεν είναι βαμμένες...Θα δοκιμάσω...Από το να τις έχω ροζ...Αν τις έχω ροζ,δε θα ανάψουν ποτέ :P

και αν το βρεις.....θα κανει κανα 10αρικο παρε αλλες:-)

τελικα δουλευει εκεινο κουτακι με ηχο;:-)

Δημοσ.
και αν το βρεις.....θα κανει κανα 10αρικο παρε αλλες:-)

Μπα....Έχω δοκιμάσει τρεις μάρκες(μία που δε θυμάμαι,ac-ryan και τώρα sharkoon που μου είχαν πει τα παιδιά ότι σίγουρα θα βγάζει κόκκινο)και όλες αυτές βγάζουν προς το ροζ.Οπότε....Καλύτερα να δώσω 10 ευρώ..Παρά πιο πολλά δοκιμάζοντας μάρκες.

Δημοσ.
Μπα....Έχω δοκιμάσει τρεις μάρκες(μία που δε θυμάμαι,ac-ryan και τώρα sharkoon που μου είχαν πει τα παιδιά ότι σίγουρα θα βγάζει κόκκινο)και όλες αυτές βγάζουν προς το ροζ.Οπότε....Καλύτερα να δώσω 10 ευρώ..Παρά πιο πολλά δοκιμάζοντας μάρκες.

με τον ηχο δουλευουν;

Δημοσ.
με τον ηχο δουλευουν;

Εννοείς αν είναι sound activated;

Αν εννοείς αυτό,εκεί που ενώνονται οι δύο λάμπες έχει ένα τέτοιο

PER.809506.jpg

(αλλά σε μαύρο :P)

Edit:Τώρα είδα ότι άλλαξες το μήνυμα σου παραπάνω...Όχι,δε κάνει κάτι αυτό το κουτάκι...Έχει και μένα τρυπίτσες,αλλά δε κάνουν τίποτα.

Δημοσ.

..και πάλι είναι επίφοβο το αποτέλεσμα.

Δημοσ.
..και πάλι είναι επίφοβο το αποτέλεσμα.

Κοίτα...Όπως είπα,δε τις ανάβω,οπότε ότι χρώμα μετά και να βγει δε με νοιάζει(αφού οι λάμπες...Είναι για πέταμα). Απλά δε θέλω να έχω άλλα προβλήματα...Τέλος πάντων...Αυτή τη μπογιά που μου είπες,μπου μπορώ να τη βρω;

• Moderators
Δημοσ.

Το ενδεχομενο να τις γυρισεις πισω γιατι ειναι ροζ και οχι "red" οπως διαφημιζονται το σκεφτηκες? :P

Δημοσ.
Το ενδεχομενο να τις γυρισεις πισω γιατι ειναι ροζ και οχι "red" οπως διαφημιζονται το σκεφτηκες? :P

Έλα που το κουτί το έχω κάνει....Αυτή τη στιγμή πρέπει να βρίσκεται ή σε κάποιο απορριμματοφόρο του δήμου,ή σε κάποια χωματερή:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...