andreoua Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 γεια σας εχω προβλημα με το mytv, δεν μπορω να το ανοιξω... το εκανα install-uninstall πολλεσ φορες αλλα δεν αλλαζει τπτ.. Λειτουργουσε κανονικα αλλα ξαφνικα εγαλε error και απο τοτε τπτ..δεν ανοιγει...καμια ιδεα?
alex2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Ποιο είναι το error που σου έβγαλε? Πάντως κάνε πάλι uninstall και προσπάθησε να καθαρίσεις ότι έχει αφήσει ο uninstaller. Κοίτα και στο registry και σβήσε και από εκεί ότι υπάρχει. Αν δεν γίνεται τίποτα, μήπως να δοκίμαζες άλλη έκδοση? Ή το support τους, το οποίο είναι καλό και γρήγορο. Στο κάτω κάτω πληρώνεις (πιστεύω) οπότε μπορείς να ζητήσεις βοήθεια.
andreoua Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 δεν μου εγραφε τι error απλα ενα μαυρο παραθυρο δοκιμασα και το support τουσ και κατεληξε να μου λεει να κανω format..ειχα καθαρισει και το registry αλλα τπτ.. μαλλον το format ειναι η μονη λυση ευχαριστω παντως...
alex2005 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Format για να παίξει η εφαρμογή τους? Τι σόι support είναι αυτό ? Σίγουρα υπάρχει κάποια λύση πάντως. Μήπως να δοκίμαζες άλλη έκδοση της εφαρμογής ? (αν υπάρχει )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.