Προς το περιεχόμενο

Εκμάθηση Τάβλι...

GiorGhino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να μάθω Τάβλι και πιο συγκεκριμένα τα παιχνίδια

Ασσόδιο, Πόρτες, Πλακωτό, Φέδρα

στο Ίντερνετ μπορείς να τα παίξεις ολα αυτα τα παιχνίδια η μονο συγκεκριμένα?

Ξέρω το Tavli.gr και εκεινο των MSN Games επίσης

Αλλα το κυριότερο, που μπορώ να βρώ οδηγίες για το πως παίζεται το κάθε παιχνίδι?

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ασσόδυο;;;

Πορτες, πλακωτο και φευγα δεν υπαρχουν αλλα παιχνιδια... :-)

ΑΝ το ασσόδυο ειναι αυτό που υποψιαζομαι καλυτερα να μην το μαθεις ποτε! :-)

Δημοσ.
Θα ήθελα να μάθω Τάβλι και πιο συγκεκριμένα τα παιχνίδια

Ασσόδιο, Πόρτες, Πλακωτό, Φέδρα

στο Ίντερνετ μπορείς να τα παίξεις ολα αυτα τα παιχνίδια η μονο συγκεκριμένα?

Ξέρω το Tavli.gr και εκεινο των MSN Games επίσης

Αλλα το κυριότερο, που μπορώ να βρώ οδηγίες για το πως παίζεται το κάθε παιχνίδι?

πρωτον τα παιχνιδια τα σοβαρα στο ταβλι ειναι οι πορτες ,το πλακωτο ,το φευγα και το γκιουλ (λιγοτερο γνωστο μοιαζει πολυ με το φευγα) πορτες σιγουρα παιζεις παντου στο νετ τα αλλα δυο νομιζω μονο στο zoo.gr. το ταβλι ομως ΔΕΝ ΜΑΘΕΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΤ ανθρωπος πρεπει να στο μαθει ολα τα αλλα ειναι χαζομαρες. αμα δεν χτυπησεις τα πουλια κατω, δεν κουνησεις τα ζαρια δεν βρισεις δεν καταλαβενεις τπτ. αυτα πες σε κανα φιλο σου να σου μαθει:lol:

Δημοσ.

Τι λες κοπέλα μου, τι σχέση έχουν οι βρισιές?

Πρέπει να μαθω τους κανόνες και αντε όταν είναι στην καφετέρια και θέλουν να παιξουν μεταξυ τους να τους πεις "Εξηγηστε μου και μενα"

Δημοσ.
Τι λες κοπέλα μου, τι σχέση έχουν οι βρισιές?

Πρέπει να μαθω τους κανόνες και αντε όταν είναι στην καφετέρια και θέλουν να παιξουν μεταξυ τους να τους πεις "Εξηγηστε μου και μενα"

:shock::shock::shock: τι σχεση εχουν οι βρισιες;;;;;;;;;;;;:shock::shock::shock::shock: πιασε εναν απο αυτους που παιζουν και πες του να σου μαθει καμια μερα που δεν θα ειναι αλλοι εκει

Δημοσ.

Το ασσόδυο είναι εντελώς ηλίθιο και διόλου στρατηγικό. Είναι για χαζογκόμενες που δε μπορούν να σκεφτούν και είναι δεδομένο πως είναι κωλόφαρδες λόγω φύλου.

Πόρτες, πλακωτό και φεύγα σε νοιάζουν.

Υπ' όψιν το φεύγα είναι Οβραϊκής προέλευσης.

Δημοσ.

Yπάρχει και άλλο ένα παιχνίδι που λέγεται "Γκιουλ" οι στρατιώτες θα το ξέρουν.

Είναι ίδιο με το "Φεύγα" αλλα όταν τύχει κάποιος διπλές τις πάιζει μέχρι τις εξάρες.

πχ αν φέρω διπλές παίζω διπλες,τριπλές,τεσσάρες...κοκ άν σε κάποιο σημείο δεν έχω να πέξω υπόλοιπες παίζει ο αντίπαλος...

andreapao αυτό να δείς κολοφαρδία!!!:-)

Δημοσ.
Το ασσόδυο είναι εντελώς ηλίθιο και διόλου στρατηγικό. Είναι για χαζογκόμενες που δε μπορούν να σκεφτούν και είναι δεδομένο πως είναι κωλόφαρδες λόγω φύλου.

Πόρτες, πλακωτό και φεύγα σε νοιάζουν.

Υπ' όψιν το φεύγα είναι Οβραϊκής προέλευσης.

τι ειναι ρε παιδια το ασσοδυο;

Yπάρχει και άλλο ένα παιχνίδι που λέγεται "Γκιουλ" οι στρατιώτες θα το ξέρουν.

Είναι ίδιο με το "Φεύγα" αλλα όταν τύχει κάποιος διπλές τις πάιζει μέχρι τις εξάρες.

πχ αν φέρω διπλές παίζω διπλες,τριπλές,τεσσάρες...κοκ άν σε κάποιο σημείο δεν έχω να πέξω υπόλοιπες παίζει ο αντίπαλος...

andreapao αυτό να δείς κολοφαρδία!!!:-)

το ανεφερα πιο πανω;) και εχω παιξει. με μια ζαρια μπορει να γυρισει ολο το παιχνιδι

Δημοσ.

Το ασσόδυο είναι ίσως το πιο εύκολο παιχνίδι που μπορεί να μάθει κάποιος -μετά τα βαρελάκια και τα βατραχάκια, διότι η μόνη συμβουλή που χρειάζεται είναι "πρέπει να φέρνεις συνέχεια διπλές και ασσόδυο". Γαμάει. =ρ

Δημοσ.
Το ασσόδυο είναι ίσως το πιο εύκολο παιχνίδι που μπορεί να μάθει κάποιος -μετά τα βαρελάκια και τα βατραχάκια, διότι η μόνη συμβουλή που χρειάζεται είναι "πρέπει να φέρνεις συνέχεια διπλές και ασσόδυο". Γαμάει. =ρ

:fear: τι ειναι αυτα;;;

Δημοσ.
πρωτον τα παιχνιδια τα σοβαρα στο ταβλι ειναι οι πορτες ,το πλακωτο ,το φευγα και το γκιουλ (λιγοτερο γνωστο μοιαζει πολυ με το φευγα) πορτες σιγουρα παιζεις παντου στο νετ τα αλλα δυο νομιζω μονο στο zoo.gr. το ταβλι ομως ΔΕΝ ΜΑΘΕΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΤ ανθρωπος πρεπει να στο μαθει ολα τα αλλα ειναι χαζομαρες. αμα δεν χτυπησεις τα πουλια κατω, δεν κουνησεις τα ζαρια δεν βρισεις δεν καταλαβενεις τπτ. αυτα πες σε κανα φιλο σου να σου μαθει:lol:

Πες τα ρε evabb. Όλος ο τζερτζελές εκεί είναι.

Γκιούλ παίζουν οι τζογαδόροι και είναι όπως τα λέει ο deminho11.

Εσύ πως τα ξέρεις όλα αυτά 21 χρονών κορασίδα; :confused::P:-D

Να σε δω να χτυπάς τα ζάρια, να κλείνεις το τάβλι και να κατεβάζεις καντήλια...και τι στον κόσμο. :-D

Δημοσ.
Το ασσόδυο είναι ίσως το πιο εύκολο παιχνίδι που μπορεί να μάθει κάποιος -μετά τα βαρελάκια και τα βατραχάκια

Όχι κι εύκολο παιχνίδι τα «βατραχάκια»! Πέρυσι προσπάθησα να ξαναπαίξω για να θυμηθώ τα μικράτα μου και δε μπορούσα με τίποτα με τις χοντροδαχτυλάρες που έχω τώρα. Κουλαμάρα λέμε, αισθάνθηκα άχρηστος.

:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...