kpit21056 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Για αρχή είμαι λίγο άσχετος Έπειτα έχω 2 εξωτερικούς σκληρούς από τους οποίους ο ένας έχει σίγουρα χτυπήσει για τον άλλο δεν είμαι και πολύ σίγουρος γιατί τα windows τον βλέπουν και ζητούν format το πρόβλημα είναι ότι επείγει η ανάκτηση ορισμένων αρχείων ζητώ απελπισμένα ΒΟΗΘΕΙΑ ευχαριστώ εκ των προτέρων !!! :fear::fear:
mpentenis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 file scavenger εχει δοκιμασει ποτε κανεις να κανει μια αναζητηση πριν ριξει το post? ειναι ποιο συντομο απο το να κανεις νεο ποστ και παιρνεις απαντηση αμεσα!
wizzy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δοκίμασε το testdisk 6.10. Οδηγίες χρήσης θα βρεις στο sticky αυτου του subforum.
kpit21056 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Σας ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά δεν κατάφερα τίποτα λογικά οι δίσκοι έχουν καταστραφεί τελείως :-(
gbras Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Χρησιμοποιησε το recovermyfiles και επελεξε να στα επαναφερει μετα απο format. Ετσι σωθηκα εγω ενω filescavenger αν και ειναι πολυ καλο δεν ειχε καταφερει να μου τα επαναφερει...
washcloud Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 ...μιλάς για εξωτερικούς, οπότε πάντα υπάρχει η περίπτωση να τους κάνεις εσωτερικούς (και να δοκιμάσεις έτσι, με περισσότερες ίσως πιθανότητες), στέλνοντας πιθανώς βέβαια, την πιθανή εγγύηση, κατά διαβόλου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.