pigos23 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Γεια σας παιδια Αποφασισα εδω κ λιγο καιρο να τα σκαω για την ενοικιαση ενος γκαραζ σε πολυκατοικια Το αυτοκινητο μου ειναι ενος χρονου κ σκεφτηκα απο το να τα σκαω σε μεικτη ασφαλεια (που περιλαμβανει κ ασφαλεια κλοπης) να τα δινω για ενα γκαραζ που θα με γλιτωνει απο το θεμα ευρεση θεσης (κ πιστεψτε με στα Ιλισια/Ζωγραφου που μενω ειναι εφιαλτικο να βρεις θεση) αλλα κ απο τις καταραμενες γατες $#%$% που κανουν παρτι στο αυτοκινητο μου πανω (τι διαολο μελι εχει!!!) Σωστος δεν ειναι ο συλλογισμος μου?? Θα ηθελα την βοηθεια σας οσοι γνωριζετε για τυχον παγιδες/τι πρεπει να προσεξω κατα την ερευνα αγορας.... Επισης απο τι χρηματικο ποσο κ πανω πιστευετε οτι κατανταει κοροιδια?? (λετε να πετυχω κανα 100euro τωρα που ειναι κ στενα οικονομικα γενικα τα πραγματα??) Τελος η λυση του δημοτικου παρκινγκ πως σας φενετε εναντι της πολυκατοικιας?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBREED Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα απο το να γυρνάς σπίτι σου και να ξέρεις οτι θα παρκάρεις απ'εξω. Με 100 ευρό πιστέυω θα βρείς άνετα στου Ζωγράφου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Εχει ενας γνωστος μου εκει στην περιοχη (Αργοναυτων) αλλα 300 μετρα μακρυα απο το απιτι του...Και ειναι τοσο στεναχωρο που καταριεται την ωρα που το αγορασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jfkbm Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας παιδιαΑποφασισα εδω κ λιγο καιρο να τα σκαω για την ενοικιαση ενος γκαραζ σε πολυκατοικια Το αυτοκινητο μου ειναι ενος χρονου κ σκεφτηκα απο το να τα σκαω σε μεικτη ασφαλεια (που περιλαμβανει κ ασφαλεια κλοπης) να τα δινω για ενα γκαραζ που θα με γλιτωνει απο το θεμα ευρεση θεσης (κ πιστεψτε με στα Ιλισια/Ζωγραφου που μενω ειναι εφιαλτικο να βρεις θεση) αλλα κ απο τις καταραμενες γατες $#%$% που κανουν παρτι στο αυτοκινητο μου πανω (τι διαολο μελι εχει!!!) Σωστος δεν ειναι ο συλλογισμος μου?? Θα ηθελα την βοηθεια σας οσοι γνωριζετε για τυχον παγιδες/τι πρεπει να προσεξω κατα την ερευνα αγορας.... Επισης απο τι χρηματικο ποσο κ πανω πιστευετε οτι κατανταει κοροιδια?? (λετε να πετυχω κανα 100euro τωρα που ειναι κ στενα οικονομικα γενικα τα πραγματα??) Τελος η λυση του δημοτικου παρκινγκ πως σας φενετε εναντι της πολυκατοικιας?? ΠΡΟΣΕΧΕ φίλε γιατί και τα γκαράζ δεν είναι αξιόπιστα τελικά το καλοκαίρι που μας πέρασε αποφάσισα και εγώ να βάλω το αυτοκίνητο σε γκαράζ για του ίδιους λόγους με σένα φυσικά αλλά τελικά και γρατσουνίες απο γάτες απόκτισα ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΑΜ....ΓΚΑΡΑΖ και το χειρότερο οι τύποι που το έχουν τους ήρθε η θεία φώτιση να κάνουν διάφορα έργα με αποτέλεσμα να πεύτουν απο το κωλ..ταβανο μικρα πετραδακια και να μου αφήσουν στο παρμπρίζ πολλά σημαδάκια που να το κάνουν αξιο αντικατάστασης το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι έχω μεικτή ασφάλεια 630ευρά είχα σκάσει προς ενημέρωση τους το νοίκιαζα 100ευρώ (Θεσσαλονίκη όμως) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 http://www.parkaro.gr/ +http://www.xe.gr για να συγκρινεις τιμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.