DeathBoy Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Και επειδή ρώτησα αν θα παρεξηγηθεί έβγαλες το συμπέρασμα ότι είμαι Άθεος (αλήθεια, γιατί με κεφαλαίο άλφα); Είσαι θρησκόληπτος θαρρώ. Δεν πήγαινε σε σένα το άθεος αλλά στον topic starter.
slipknot Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δεν πήγαινε σε σένα το άθεος αλλά στον topic starter. Έστω... επειδή άνοιξε ένα τόπικ κάνοντας μια λογικότατη ερώτηση είναι άθεος; Αν πχ το Αριστοτέλειο είχε στο λογότυπο του τον Μωάμεθ και άνοιγε τόπικ, θα σε πείραζε τόσο;
BaLsAmoMenos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Το "αθεος" δεν ειναι υβρις. Το "θρησκοληπτος" απο την αλλη... Because flaming Is fun
elven Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Όχι απλά δεν επιτρέπω σε κανέναν να προσβάλει την πίστη μου φίλε, εσύ που είσαι Αθεος το σέβομαι σεβάσου κι εσύ τα πιστέυω μου........έγινα κατανοητός? Επειδή πιστεύω στον Ματριξισμό και δεν επιτρέπω σε κανέναν να προσβάλει την πίστη μου,εσύ είσαι Χριστιανός και το σέβομαι,σεβάσου κι εσύ τα πιστεύω μου..... Βγάλε απο avatar σου τον Νίο,είναι υποτιμητικό για Τον Εκλεκτό,έγινα κατανοητός;
BaLsAmoMenos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Καποι αρχισαμε τα flames πρν απο σενα pal.
slipknot Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Το "αθεος" δεν ειναι υβρις. Το "θρησκοληπτος" απο την αλλη... Because flaming Is fun http://api.ning.com/files/uDQW-nJwpsilS0wQHXq7i7ooNyRHGWPu8uuYDqcpjlhYCkEC0kmPt*kn*cQtdn5pwk9TC*h2YRmNqwd3PpRmlF1SyjrAh4Xg/6153.jpg Oh yes, it is!
MsquitoPrincess Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Μλκία όμως, γιατί θα σκάσει ο φαρκράη και πάλι δε θα βγαίνει άκρη για τον θεό. Μείνετε οντόπικ ρε =ρ
De@th L0rd Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δεν αντιλέγω να αλλάξει..........το Δημητράκης όμως είναι πολύ προσβλητικό για έναν Άγιο φίλε. Για μένα δεν είναι άγιος οπότε το ίδιο μου κάνει.Και μόνο που έγραψα το "Α" με κεφαλαίο αρκετό σεβασμό του δίνει.Αν θες όμως να τραβήξεις το θέμα με αγίους,πατρίδες,θρησκείες κ οικογένειες από δω με τους φίλους σου: http://resistance-hellas.blogspot.com/ http://ethnikolaikometwpo.blogspot.com/
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Σας καίει η ορθοδοξία ε; Μερικοί αρχίζουν να γίνονται γραφικοί με τα θέματα που ανοίγουν...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Χροοοοοοοοοονια μας καιει η Ορθοδοξια. Καποτε και κυριολεκτικα μας εκαιγε. Βεβαια δεν χρησιμοποιουσαν την λεξη "γραφικος" τοτε.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Εντάξει μερικοί έχετε συμπλέγματα...Το δέχομαι. Μη το δείχνετε όμως. Επίσης το αναφέρω για πολλοστή φορά:η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν είχε ιερά εξέταση και δεν έκαιγε κόσμο... Στο μεσαίωνα δεν υπήρχε η ΟΕ.
De@th L0rd Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Εντάξει μερικοί έχετε συμπλέγματα...Το δέχομαι.Μη το δείχνετε όμως. Επίσης το αναφέρω για πολλοστή φορά:η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν είχε ιερά εξέταση και δεν έκαιγε κόσμο... Στο μεσαίωνα δεν υπήρχε η ΟΕ. Σοβαρά;Όχι απλά θα το δείχνουμε,στο παραμικρό που θα γίνεται θα το αναφέρουμε.Δεν είναι θέμα συμπλέγματος αλλά λογικής.Έχει καμια λογική το συγκεκριμένο συμβάν;ΟΧΙ.Απλά κάποιοι θρησκόληπτοι αποφάσισαν οτι ήταν καλό να κοτσάρουν έναν άγιο στο έμβλημα ενός ιδρύματος υποτίθεται γνώσης κ έρευνας.Είχε καμια σχέση ο άγιος με τον Αριστοτέλη;Είχαν τα ίδια πιστεύω;Τις ίδιες απόψεις;Γνώσεις;Καμια σχέση με θρησκείες γενικότερα για να ξέρουμε.Το ποιός έχει συμπλέγματα με το παραμικρό το βλέπουμε χρόνια τώρα.Επίσης αν σας ενοχλούν τα θέματα απο αυτούς που δε θέλουν τη θρησκεία να μολύνει τη καθημερινότητά τους απλά μη τα διαβάζετε. Είναι λίγο χοντρό να μπαίνετε κ να ζητάτε εμμέσως να το βουλώσουμε.Αδιαφορούμε για τέτοιες προτάσεις αν δε το ΄χετε καταλάβει ακόμα. Το ίδιο θα κάναμε κ για την καθολική,μουσουλμανική,βουδιστική,σατανιστική κλπ. οτι υπάρχει κ ενοχλεί.Όσο για την καλοσύνη της ΟΕ το έχουμε ξανακούσει το παραμύθι.Εκεί που δε μας συμφέρει γινόμαστε ΟΕ κι εκεί που μας συμφέρει χριστιανική ΟΕ.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Εντάξει μερικοί έχετε συμπλέγματα...Το δέχομαι.Μη το δείχνετε όμως. Επίσης το αναφέρω για πολλοστή φορά:η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν είχε ιερά εξέταση και δεν έκαιγε κόσμο... Στο μεσαίωνα δεν υπήρχε η ΟΕ. Το ποιός έχει συμπλέγματα κατωτερότητας είναι φανερό. Ξέρεις, τους μη-χριστιανούς (είτε είμαστε άθεοι, είτε μουσουλμάνοι είτε ιππότες Τζεντάι) δεν μας απασχολούν τα βιλαέτια σας και τα τσανάκια που χωρίσατε ή δεν χωρίσατε. Αυτά τα γκρουπούσκουλα υπάρχουν μόνο στο δικό σας μυαλό. Για μας, ορθόδοξοι, καθολικοί, προτεστάντες και ιεχωβάδες ή αντβεντιστές της έβδομης ημέρας είστε οι διαφορετικές όψεις του ίδιου ζαριού. Ενός ζαριού που, δυστυχώς και έπειτα από εκατοντάδες χρόνια επιστήμης και ορθολογισμού, συνεχίζει να ορίζει μέρος της ζωής των ανθρώπων (είτε αυτοί είναι οπαδοί της δικής σας θρησκείας είτε όχι)... Οπότε καιρός να πάψει αυτή η καραμέλα για τους δήθεν "καλούς χριστιανούς" (οι ορθόδοξοι) και τους "κακούς χριστιανούς" (όλοι οι υπόλοιποι) που αναμασάτε εδώ. Δεχθείτε επιτέλους με παρρησία (την οποία φυσικά ποτέ δεν είχατε...) ότι είστε χριστιανοί ανεξαρτήτως ομαδοποίησης και φράξιας και, συνεπώς, υπόλογοι για όλες τις αλητείες και τα εγκλήματα που έχετε διαπράξει στο όνομα της θρησκείας σας. Τουλάχιστον οι μουσουλμάνοι δεν κρύβονται πίσω από τις διάφορες σέχτες τους (άσχετο αν σκοτώνονται μεταξύ τους για ασήμαντες διαφορές - άλλωστε σας αντιγράφουν, κι εσείς το ίδιο κάνατε μετά τους διάφορους διαχωρισμούς και τις ομαδοποιήσεις): το λένε καθαρά "είμαι μουσουλμάνος". Εσείς προσπαθείτε, ως γνήσια λαμόγια, να βγάλετε την ουρά σας απ' έξω: "α όοοοοχι, εγώ δεν είμαι απ' αυτούς που σφάξανε κόσμο" (λες και υπάρχουν τέτοιοι χριστιανοί!), "είμαι από τους άααααλλους, τους καλούς". Λες και υπάρχουν τέτοιοι... Όσο για το ανιστόρητο "η ορθόδοξη εκκλησία δεν είχε ιερά εξέταση", εξήγησέ μας: τα ράσα κάνουν τον παπά ή ο παπάς τα ράσα; Δηλαδή τα εγκλήματα που διαπράξατε στο όνομα του θεού σας και των πιστών του δεν μετράνε; Πρέπει να είχατε και θεσμοθετημένο όργανο που να λέγεται "ιερά εξέταση" για να είσαστε υπόλογοι; Η δικιά σου παράταξη δεν έκανε ποτέ κακό σε κανέναν; Εκτός κι αν όλοι οι δωδεκαθεϊστές και οι αγρότες στην ύπαιθρο αυτοκτόνησαν αυτοβούλως... Τέλος δεν θα σχολιάσω την απύθμενης άγνοιας πρόταση "Στο μεσαίωνα δεν υπήρχε η ΟΕ." Εδώ η εκκλησία κυβερνούσε ολόκληρη αυτοκρατορία τα πρώτα 350 χρόνια του Μεσαίωνα, πας να το αποσιωπήσεις και αυτό; Ή μήπως στο Βυζάντιο κυβερνούσαν οι Ινδουιστές; Ξέρεις από πότε μέχρι πότε διήρκησε ο Μεσαίωνας; Ή Μεσαίωνας είναι μόνο τα άλλα γκρουπούσκουλα κι όχι το δικό σου;
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Επειδή βλέπω ότι υπάρχει πολύ μένος κατά της ΟΕ,δε θα μπω στην διαδικασία να κάτσω να το συζητήσω... Όχι επειδή δεν ξέρω να κάνω διάλογο ή δεν έχω επιχειρήματα και απόψεις,αλλά δε θα 'χει νόημα. Το όσα αναφέρθηκαν είναι προσωπικές απόψεις που δείχνουν όπως έγραψα συμπλέγματα. Αυτά πιστεύετε,αυτά γράφετε... Και κάτι τελευταίο:πριν από εσάς προσπάθησαν πάρα πολλοί(αρκετά πιο "δυνατοί" ας πούμε από εσάς) να "σβήσουν" την Ορθοδοξία,αλλά δεν μπόρεσαν.Αυτό δε το γράφω ως απειλή,απλά το αναφέρω.Εντάξει,εδώ θα πείτε το κλασσικό και γραφικό πλέον τους έκαψαν,τους σούβλισαν,τους σκότωναν κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.