Προς το περιεχόμενο

Άγιος Δημήτριος στο λογότυπο του ΑΠΘ.

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το Πανεπιστημιο Πειραιως εχει τον Ποσειδωνα, ναυτικατζικο πανεπιστημιο:-D......και η ΑΣΟΕΕ τον Ερμη (θεος των κλεφτων? βλεπε marketing :P)

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η πανεπιστημιούπολη στα Γιάννενα πάντως έχει σαν σύμβολο τον Αετό της Δωδώνης. Από τα πρώτα σύμβολα του Δία!

Δημοσ.

Η Γεωπονική* πάντως έχει τη Δήμητρα. To the point ;-)

*: Μου κάθεται πιο ώραία το παλιό όνομα σε σχέση με το Γεωπονικό πανεπιστήμιο

Δημοσ.

Στο Πολυτεχνείο Κρήτης πάντως έχουμε τον Δαίδαλο

hΤο έμβλημα του Ιδρύματος αναπαριστά το Δαίδαλο, τεχνίτη και εφευρέτη της ελληνικής μυθολογίας, στον οποίο αποδίδονται αρχέγονα έργα της αρχιτεκτονικής και της γλυπτικής. Η τέχνη του φέρεται να ήταν τόσο υψηλή που τα αγάλματά του έμοιαζαν με αληθινά και έδειχναν λες και ήταν έτοιμα να κινηθούν. Ο Δαίδαλος φέρεται ότι κατασκεύασε, μεταξύ άλλων, τον παραδειγματικό Λαβύρινθο για το Βασιλιά Μίνωα της Κρήτης. Στη συνέχεια έπεσε σε δυσμένεια από το Μίνωα και φυλακίστηκε στο τελειότερο κατασκεύασμά του, στον Λαβύρινθο. Τότε κατασκεύασε φτερά από κερί για τον ίδιο και για τον γιο του Ίκαρο. Ο Ίκαρος όμως πέταξε πολύ κοντά στον ήλιο και έπεσε όταν έλιωσαν τα κέρινα φτερά του

http://www.tuc.gr/642.html

Αχαχα θέλουν να μας θυμίζουν τα όρια της τεχνολογίας

Δημοσ.
Τόσα χρόνια το παιδεύω,μα δε μπορώ να βρώ ένα σοβαρό λόγο για τον οποίο στο λογότυπο του ΑΠΘ είναι ο Αγ.Δημήτριος και όχι ο Αριστοτέλης.ΤΙ σχέση έχει ο δημητράκης με τον αριστοτέλη;Απολύτως καμία. Ψάχνωντας στο ίντερνετ μια απάντηση βρήκα αυτό το άρθρο σε blog: http://diagoras.wordpress.com/2008/04/19/apth/

Γνώμη μου θα έπρεπε να αντικατασταθεί το λογότυπο με το σωστό.

Δεν αντιλέγω να αλλάξει..........το Δημητράκης όμως είναι πολύ προσβλητικό για έναν Άγιο φίλε.

Δημοσ.
Δεν αντιλέγω να αλλάξει..........το Δημητράκης όμως είναι πολύ προσβλητικό για έναν Άγιο φίλε.

Λες να παρεξηγηθεί και να κάνει μήνυση στο insomnia;

Δημοσ.
Λες να παρεξηγηθεί και να κάνει μήνυση στο insomnia;

Όχι απλά δεν επιτρέπω σε κανέναν να προσβάλει την πίστη μου φίλε, εσύ που είσαι Αθεος το σέβομαι σεβάσου κι εσύ τα πιστέυω μου........έγινα κατανοητός?

Δημοσ.
Όχι απλά δεν επιτρέπω σε κανέναν να προσβάλει την πίστη μου φίλε, εσύ που είσαι Αθεος το σέβομαι σεβάσου κι εσύ τα πιστέυω μου........έγινα κατανοητός?

Και επειδή ρώτησα αν θα παρεξηγηθεί έβγαλες το συμπέρασμα ότι είμαι Άθεος (αλήθεια, γιατί με κεφαλαίο άλφα); Είσαι θρησκόληπτος θαρρώ.

Δημοσ.
Πής.

Καλά λέει, κατουράτε και λίγο :ρ

Αλήθεια, όταν λέει κάποιος "χριστούλης" και "παναγίτσα" είναι το ίδιο με το να γαμοσταυρίζει;

Δημοσ.
Αλήθεια, όταν λέει κάποιος "χριστούλης" και "παναγίτσα" είναι το ίδιο με το να γαμοσταυρίζει;

Ναι =)

Είναι πιο ντελικάτη βερσιόν =ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...