Eluminator_91 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.. Εχω μια webcamera η οποια αναφερει οτι τρεχει στα Vista..Στον παλιο μου υπολογιστη με XP SP2 με το που την εβαζα στο PC μου εβγαζε στο ''Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ'' το εικονιδιο την webcamera κι απ'αυτο εβγαζα διαφορες φωτο...ομως αυτο τωρα στα βιστα δεν γινεται..δλδ δν βγαζει κανενα εικονιδιο..α επισης ουτε το movie maker 2.6 των Βιστα δν την βρισκει (θυμαμαι το movie maker 2.0 των XP την εβρισκε μια χαρα και μπορουσα να κανω καταγραφη βιντεο..)..Τους drivers τους εχω εγκαταστησει μια χαρα και οταν την συνδεω μου την αναγνωριζει εξισου μια χαρα αλλα δν βγαζει κανενα εικονιδιο της.... Ευχαριστω!!
Antwni Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δοκίμασες να κατεβάσεις τους καινούριους drivers από το site της camera s??
Eluminator_91 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 H καμερα ειναι η advent ade-13int αλλα οταν εψαξα στο google για το site της advent μου εβγαζε ασχετα....μηπως γνωριζει κανεις την ονομασια του official site της advent..??
Antwni Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Το site της advent είναι αυτό!!!Αλλά δεν βρίσκω κάτι για να σε βοηθήσω!!Θα το ψάξω και θα σου πω!!
Eluminator_91 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Το site της advent είναι αυτό!!!Αλλά δεν βρίσκω κάτι για να σε βοηθήσω!!Θα το ψάξω και θα σου πω!! Eισαι σιγουρος πως ειναι αυτο..??..γτ οταν μπηκα αφου του εριξα μια ματια μου φανηκε λιγο ασχετο χωρις παρεξηγηση....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.