akefalos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 έχω τόν εξής laptop(amilo pi 1505) και θέλω να του κάνω format.ξεκινάει φορτώνει το cd εγκατάστασης των windows και εκεί που μου βγάζει το μενού να επιλέξω αν θέλω να κάνω εγκατάσταση η επιδιόρθωση όταν πατάω είτε εγκατάσταση είτε επιδιόρθωση μου λέει ότι δεν μπορεί να βρεί δίσκο στον υπολογιστή και να πατήσω f3 για έξοδο. οι ρυθμίσεις στο bios είναι όλες οκ.τί μπορώ να κάνω για να κάνω το format?
carib Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Υποθέτω ότι πας να περάσεις Windows XP. Χρησιμοποιείς το αυθεντικό cd της fujitsu ή απλα μία κόπια? Για να δεί το δίσκο σου χρειάζεται SATA drivers. Άρα πρέπει να βρεις ή ένα αυθεντικό CD για fujitsu ή να φτιάξεις εσύ ένα με τους drivers μέσα.
akefalos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 προσπαθώ απλώς να περάσω μιά κόπια των windows xp professional αλλά δεν τη δέχεται.πώς μπορώ να βάλω sata drivers στο cd των windows..?το περίεργο μου φάινεται γιατι έχω βάλει σε άλλο μοντέλο της εταιρίας στον ξαδελφού μου την ίδια κόπια και έχει δουλέψει.
greeker Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 πρεπει να βρεις sata drivers που να ταιριαζουν στη μητρικη. αρα θα πρεπει να πας στο site του κατασκευαστη που λογικα θα βρεις. την ωρα που θα ξεκιναει η εγκατασταση πατας F6 και μετα (απο δισκετουλα ή CD) τους περνας... στο site του κατασκευαστει θα εχει και οδηγιες λογικα.. αν δεν βγαλεις ακρη ξερεις που θα μας βρεις καλη συνεχεια
akefalos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 κατέβασα sata drivers απο το site της fujitsu τους εγραψα σε ενα cd και αφου ξεκινησα με το cd των windows πατωντας f6 μετα έβαλα το cd με τους drivers που εγραψα αλλα δεν το αναγνωρισε..τι μπορώ να κάνω γι να κάνω επιτέλους το format που θέλω?
carib Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Οι Drivers κατά την εγγατάσταση των XP περνάνε μόνο με floppy. Πρέπει να ετοιμάσεις ειδικό CD εγγατάστασης με τους drivers μέσα. Είναι αρκετά χρονοβόρα διδικασία γενικά οπότε αν δεν είναι τόσο σημαντικό μην κάνεις format ή σκέψου το ενδεχόμενο να το πάς σε κάποιον που να ασχολείται με υπολογιστές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.