Προς το περιεχόμενο

LENOVO R61 τι ντιμακια εχει 2x1gb ή 2gb?

darksoho33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη εχω μια μνημουλα απο προηγουμενο λαπτοπ 2gb γνρωριζεται αν ειναι και οι 2 θεσεις πιασμενες προτου προβω στο ανοιγμα αυτου

Δημοσ.

Από ότι βλέπω στα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου laptop φοράει 1χ2gb ram και έχει 1 slot ελεύθερο. Για να είστε 100% σίγουροι όμως κατεβάστε το cpu-z όπως προτείνει και ο φίλος.

Δημοσ.

επιβεβαιωνω το CPU-Z αναφερει ενα DIMM στο slot #1

και τιποτα στο slot #2

το προβλημα ειναι οτι πρεπει να αφαιρεθει ολο το palmrest, συνολικα 10βιδακια και λιγο αγχος μην γινει καμια ζημια, ειτε αισθητικη στα πλαστικα ειτε ζημια στην μητρικη

πρακτικα πως θα βοηθησει αυτο στα vista;

Δημοσ.
επιβεβαιωνω το CPU-Z αναφερει ενα DIMM στο slot #1

και τιποτα στο slot #2

το προβλημα ειναι οτι πρεπει να αφαιρεθει ολο το palmrest, συνολικα 10βιδακια και λιγο αγχος μην γινει καμια ζημια, ειτε αισθητικη στα πλαστικα ειτε ζημια στην μητρικη

πρακτικα πως θα βοηθησει αυτο στα vista;

Είναι πάρα πολύ εύκολη διαδικασία...μην φοβάσαι. Περιγράφεται και στο manual πως ακριβώς θα τοποθετήσεις το dimm. H motherboard δεν κινδυνεύει σε καμιά περίπτωση αλλά ούτε και τα πλαστικά.

Δημοσ.

Πανο σε ευχαριστω :)

ειμουν τεχνικος σε μεγαλο συνεργατη της ΙΒΜ πριν απο 2 χρονια, και ειχα το service των φορητων ThinkPad

ξερω να το κανω και σιγουρα δεν θα εχω προβλημα να το κανω για το δικο μου

στο παραπανω ποστ αναφερομαι στον μεσο χρηστη που θα μου επιτρεψεις να αμφιβαλω τι μπορει να κανει και τι οχι

δεν θα το συνιστουσα σε καμια περιπτωση, καλυτερα να πληρωσει καποιος τα 30€ για τον τεχνικο (και να παρει την ευθυνη αυτος εαν συμβει κατι κακο) παρα να ρισκαρεις τον υπολογιστη αποκτωντας προσβαση στην μητρικη

παντως υπαρχει πουθενα κανενα τεστ που να δειχνει οτι η διαφορα 2 με 4 ειναι σημαντικη για να αξιζει; (γιατι για 1-2 δευτερολεπτα δεν δινω 20€)

Είναι πάρα πολύ εύκολη διαδικασία...μην φοβάσαι. Περιγράφεται και στο manual πως ακριβώς θα τοποθετήσεις το dimm. H motherboard δεν κινδυνεύει σε καμιά περίπτωση αλλά ούτε και τα πλαστικά.
Δημοσ.
παντως υπαρχει πουθενα κανενα τεστ που να δειχνει οτι η διαφορα 2 με 4 ειναι σημαντικη για να αξιζει; (γιατι για 1-2 δευτερολεπτα δεν δινω 20€)

Όπως φαντάζεσαι στην πράξη δεν θα δεις ιδιαίτερη διαφορά. Πόσο μάλλον όταν ακόμη και τα vista (σε 32bit εκδόσεις) εκμεταλλεύονται μόνο τα 3gb ram. Εκεί που θα δείς κάποια διαφορά είναι οι πολύ βαριές εφαρμογές και πιθανώς τα παιχνίδια. Πάντως κακά τα ψέμματα η αναβάθμιση γίνεται κυρίως για ψυχολογικούς λόγους :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...