Προς το περιεχόμενο

antivirus για netbook, ποιο?

metatron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
http://www.ubuntu.com

το καλύτερο "anti-virus" για netbook.

Το παιδί δε ζήτησε άλλο λειτουργικό....

Εγώ θα σου πρότεινα nod 32.Δε ξέρω πως θα συμπεριφέρεται με άτομ(βαρύ-ελαφρύ),είναι πάντως πολύ ελαφρύ antivirus.

Δημοσ.

Προφανως για να του λες ubuntu, περιμενεις να ξερει τι ειναι. Και αφου ξερει τι ειναι λες να μην αποφασισε τι λειτουργικο θελει να χρησιμοποιει?

Γιατι αν νομιζεις οτι δεν γνωριζει το LInux τοτε προφανως η απαντηση σου ειναι ανεπαρκης. Αυτος θα σου απαντησει...ειναι ελαφρυτερο απο το NOD??????????

Οποτε αν θελετε να προτεινετε μια εναλλακτικη λυση, υποστηριξτε την καταλληλα και μην απαντατε οπαδικα

Δημοσ.
avira θα προτιμουσα ή avast

και εγώ ανάμεσα σε αυτά τα δύο προσανατολίζομαι μάλλον, έχω σχεδόν απορρίψει το avg, αλλά το θέμα είναι ποιο από τα δύο...? (στο desktop έχω δοκιμάσει το avast χωρίς πρόβλημα... αλλά μήπως είναι καλύτερο το avira?)

θα συνδυαστεί με malwarebytes (portable edition)!

Δημοσ.

Κοιτα σαν antivirus το avast ειναι πιο ολοκληρωμενο απο το avira, μπορεις να το χρησιμοποιησεις και στο outlook για παραδειγμα. Νομιζω οτι το avira free δε δινει τετοια δυνατοτητα. Δε νομιζω οτι χρειαζεται και πολυ σκεψη ή βαλε το avira για να το δοκιμασεις ή το avast που το ξερεις ηδη. Υπαρχει και free εκδοση και για το bitdefender που πρεπει να ειναι καλη αλλα αυτο δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε οποτε ιδεα στο λεω

Δημοσ.

"Τι μακαρόνια να βράσω σε κατσαρόλα διαμέτρου 22 cm;":shock:

"Χρησιμοποίησε τηγάνι, δεν έχει ανάγκη από μακαρόνια.":shock::shock:

Βάλε εκεί ένα avira να τελειώνεις. Ο καθένας θεωρεί αυτό που χρησιμοποιεί καλύτερο.

Δυστυχώς στην πραγματικότητα το ranking αλλάζει κάθε ώρα.

Ελπίζω να μην ενοχλεί πολύ η ειρωνεία μου. Εκνευρίστηκα με τα καλλιστεία. Θέλω να πω ότι ο Atom δε ζορίζεται με κανένα Antivirus (Καλά, μη βάλεις και Norton).

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις, ειδικά τις εντός θέματος...!

το αφήνω ανοιχτό, σαν γκάλοπ, να δούμε τι τελικά χρησιμοποιεί η πλειοψηφία σε αυτήν την περίπτωση! εγώ πάντως δεν έχω καταλήξει ακόμα!

*και σχετικά με το ubuntu, έχω καθαρό DEBIAN αδερφέ... δεν περίμενα εσένα... εγώ άλλο ρώτησα, άλλο μου είπες...!

Δημοσ.
ποιο antivirus μου προτείνεται για netbook (atom 1,6) με windows xp (αν είναι δυνατόν κ free...)?

ευχαριστώ πολύ!

αναδιατύπωση λοιπόν...

φίλε μου το λαπτοπάκι που εχεις εχει μικρη μπαταρία (γενικά), μικρη μνήμη και χαμηλό επεξεργαστή... να βάλει anti-virus σε windows @ netbook ειναι να θες εναν εργάτη να σου σηκώσει πολυκατοικία μόνος του..

προτείνω να αλλάξεις λειτουργικό, να πας ubuntu και να εχεις αξιόλογο λειτουργικό που να κανει το μικρο λαπτοπακι σου να φαίνεται ολοκληρο θηρίο, να μην εχεις anti virus firewall antispyware antimalware antiadware antidialer antirootkit (χμμμ τι άλλο καλό εχουν τα windows και το ξεχασα?) κλτπ και να χρησιμοποιησεις την μνημούλα σε άλλα πράγματα...

ps: "αδερφε" αν ξερεις να χρησιμοποιησεις debian και δε το έχεις μονο να φαίνεται στο dual boot, απορώ στο μαζοχισμό σου να εχεις xp στο netbooks

ps2: αν δεν θες ubuntu, go for ubuntu netbook remix

όσοι σνόμπαραν το 1ου μου ποστ ειστε οι ίδιοι που λετε οτι netbooks ειναι μόνο για Internet & msn επειδη μέχρι εκει παέι η μνήμη κ ο επεξεργαστής κ κρατάει η μπαταρία μισή ώρα.... άξιοι της μόιρας σας

ευχαριστώ για τις απαντήσεις, ειδικά τις εντός θέματος...!

παρακαλώ

Δημοσ.
αναδιατύπωση λοιπόν...

φίλε μου το λαπτοπάκι που εχεις εχει μικρη μπαταρία (γενικά), μικρη μνήμη και χαμηλό επεξεργαστή... να βάλει anti-virus σε windows @ netbook ειναι να θες εναν εργάτη να σου σηκώσει πολυκατοικία μόνος του..

προτείνω να αλλάξεις λειτουργικό, να πας ubuntu και να εχεις αξιόλογο λειτουργικό που να κανει το μικρο λαπτοπακι σου να φαίνεται ολοκληρο θηρίο, να μην εχεις anti virus firewall antispyware antimalware antiadware antidialer antirootkit (χμμμ τι άλλο καλό εχουν τα windows και το ξεχασα?) κλτπ και να χρησιμοποιησεις την μνημούλα σε άλλα πράγματα...

ps: "αδερφε" αν ξερεις να χρησιμοποιησεις debian και δε το έχεις μονο να φαίνεται στο dual boot, απορώ στο μαζοχισμό σου να εχεις xp στο netbooks

ps2: αν δεν θες ubuntu, go for ubuntu netbook remix

όσοι σνόμπαραν το 1ου μου ποστ ειστε οι ίδιοι που λετε οτι netbooks ειναι μόνο για Internet & msn επειδη μέχρι εκει παέι η μνήμη κ ο επεξεργαστής κ κρατάει η μπαταρία μισή ώρα.... άξιοι της μόιρας σας

παρακαλώ

αδερφέ γιατί προτρέχεις και γιατί μπαίνεις στον κόπο να βγάζεις συμπεράσματα κ δεν απαντάς απλά στην ερώτηση... τόσο δύσκολο είναι?

αυτό το κακό όμως κάνουν στο linux κάποιοι που ότι θέμα κ αν βλέπουν, μπαίνουν κ λένε τα δικά τους...

και εγώ χρησιμοποιώ κ πιστεύω στο ανοιχτό λογισμικό αλλά αυτό δε με κάνει να trollάρω...

εγώ ρώτησα απλά κάτι, τώρα αν πρέπει να σου πω ότι το μηχανάκι δεν είναι δικό μου αλλά της κοπέλας μου που ΔΕΝ θέλει linux με τίποτα, για να μου απαντήσεις εντός θέματος (αν είναι να γράφουμε την ιστορία της ζωής μας για να μην ακούμε trolling... ΕΛΕΟΣ...), εσύ είσαι άξιος της μοίρας σου...! για να μην παρεξηγηθώ, στα λέω καθαρά φιλικά κ θέλοντας να σου δείξω πόσο κακό τελικά κάνουν κάποιοι που έχουν καλές προθέσεις...!

αυτά!

Δημοσ.
αδερφέ γιατί προτρέχεις και γιατί μπαίνεις στον κόπο να βγάζεις συμπεράσματα κ δεν απαντάς απλά στην ερώτηση... τόσο δύσκολο είναι?

αυτό το κακό όμως κάνουν στο linux κάποιοι που ότι θέμα κ αν βλέπουν, μπαίνουν κ λένε τα δικά τους...

και εγώ χρησιμοποιώ κ πιστεύω στο ανοιχτό λογισμικό αλλά αυτό δε με κάνει να trollάρω...

εγώ ρώτησα απλά κάτι, τώρα αν πρέπει να σου πω ότι το μηχανάκι δεν είναι δικό μου αλλά της κοπέλας μου που ΔΕΝ θέλει linux με τίποτα, για να μου απαντήσεις εντός θέματος (αν είναι να γράφουμε την ιστορία της ζωής μας για να μην ακούμε trolling... ΕΛΕΟΣ...), εσύ είσαι άξιος της μοίρας σου...! για να μην παρεξηγηθώ, στα λέω καθαρά φιλικά κ θέλοντας να σου δείξω πόσο κακό τελικά κάνουν κάποιοι που έχουν καλές προθέσεις...!

αυτά!

avast! home edition για την κοπελιά τοτε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...