Προς το περιεχόμενο

www.ose.gr και άλλα

vag_pRiMi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eδώ και δύο μέρες προσπαθώ να βρώ δρομολόγια μέσω του ose.gr. Χρησιμοποιώ ΙΕ7 και Firefox 3.0.6. Για αναχώρηση από "ΣΤ. ΑΘΗΝΩΝ" και προορισμό "ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ" και για διάφορες ημερομηνίες, μου δίνει τα εξής (μη) αποτελέσματα:

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Δεν βρέθηκαν δρομολόγια αναχώρησης.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Δεν βρέθηκαν δρομολόγια προορισμού.

:shifty:

1. Δεν υπάρχουν δρομολόγια Αθήνα-Θεσσαλονίκη! :shock:. Φαντάζομαι ότι ο "ΣΤ.ΑΘΗΝΩΝ" είναι ο "Σταθμός Λαρίσης", ο κεντρικός σταθμός στην Αθήνα.
  2. Εσείς τι καταλαβαίνετε από το "Δεν βρέθηκαν δρομολόγια προορισμού". :eek: Επιτρέψτε μου αλλά αυτά δεν είναι Ελληνικά!.
  3. Εδώ έχει ζουμί λέω. Τι άλλο θα βρώ: Γυρνάω στα Αγγλικά και ξεκινάω νέα αναζήτηση: Η λίστα των πόλεων παραμένει στα Ελληνικά! Έλα μωρέ ποιός τουρίστας θα πάρει το τραίνο

Από τη στιγμή που έχουν ιστοσελίδα ας λειτουργεί! Αλλιώς ας το κλείσουν το ρημάδι να μην πληρώνουν και "web developer". Το πιο γελοίο είναι ότι πριν από καιρο η "παλιά" σελίδα δούλευε. Βγάζεις καινούργια και τα κάνεις χειρότερα! Ωραία! Και γιατί να πρέπει να πληρώσω το 1110 για να μάθω δρομολόγια;

Το ίδιο και με τα ΚΤΕΛ. Υπήρχε το www.ktel.org και τώρα πληρώνεις τη γ:Xαουα αυτόματη φωνή 1ευρώ+.

Πρωτότυπη λογική από τις ελληνικές επιχειρήσεις: Θα πληρώσεις εισιτήριο για να ταξιδέψεις, αλλά πριν, θα πληρώσεις για να μάθεις και τα δρομολόγια :fear:

Δημοσ.
εδω και καιρο γινεται αυτο..

Κάνεις λάθος, αυτό γίνεται εδώ και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καιρό. Έφτιαξαν ωραίασελίδα, μη θέλετε και να δουλεύει, ένα ένα τα πράγματα...Πάρε το 1110 να τελειώνεις

• Super Moderators
Δημοσ.

βασικά κάνετε και οι 2 λάθος...

αυτό γίνεται σχεδόν μόνιμα, η εξαίρεση είναι όταν δουλεύει :P

• Moderators
Δημοσ.
Πριν την αναβάθμιση του site, όλα δούλευαν ρολόι.

Aκριβως.Η υποβαθμιση που εκαναν ειναι που τα διελυσε ολα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πικραμένη ιστορία.

Κι εγώ χρησιμοποιούσα το site για καιρό, μια χαρά. Κάποια στιγμή πριν από χρόνια έκαναν "αναβάθμιση" (προσοχή στα εισαγωγικά) και από τότε αχρηστεύτηκε το site. Είναι και εντελώς αναξιόπιστο. Και αποτελέσματα να βγάλει, εγώ δε θα τα εμπιστευόμουν. Πχ το καλοκαίρι που είχαν ακυρωθεί κάποιες αμαξοστοιχίες, στο site εμφανίζονταν κανονικά.

Οπότε τηλέφωνο και τέλος.

Δημοσ.
Πικραμένη ιστορία.

Οπότε τηλέφωνο και τέλος.

Οπότε οι φόροι που πληρώνεις γιαυτούς τους ντενεκέδες πάνε αέρα-πατέρα...

Νομίζω ότι χρειάζονται και ένα ευγενικό μπινελίκι. οχι στο 1110, αυτοί είναι εξωτερικοί ιδιώτες, στα γραφεία του ΟΣΕ πάρε τηλέφωνο. Το έχω κάνει.

Οσο αφορά το ΚΤΕΛ, είναι αποτέλεσμα μονοπωλίου. Ιδιωτικού αυτή την φορά.

Στα @@ τους η ενημέρωση του πελάτη.

Δημοσ.

Kωλοχώρα ρε.....άντε να έρθει ο τουριστας και να θέλει να προπληρώσει ηλεκτρονικα το εισιτηριο του για να μην έχει άγχος..

ΜΠΑΝΑΝΙΑ

Δημοσ.

Μήπως να τους..."βοηθούσαμε" να κάνουν την "διαδικτυακή παρουσία" τους λίγο πιο ενημερωτική αλλάζοντας στην πρώτη σελίδα σε κάτι όπως:

"Το site αυτό βρίσκεται εκτός λειτουργίας, γιατί έτσι και αλλιώς είναι άχρηστο".

Τα επιχειρησιακά χάλια του ΟΣΕ τα μαθαίνετε κάθε μέρα. Δεν χρειάζεται σελίδα.

:devil::devil:

Δημοσ.
Μπά,θα ήταν προτιμότερο το search result να παραπέμπει: "Φόρ μόρ ινφορμεϊσον, πλίζ κόλ 1110"

Φορμορινφορμέισο μπλίζκόλ ιλέβεν τεν

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:39 ----------

Δεν λέω ότι το φτιάξανε, αλλά τώρα λειτουργεί! Να δούμε για πόσο ;)

γουι αρ σορρυ φορ δε ινκονβινιενς

Δημοσ.

Επιτέλους το φτιάξανε....

εδώ και δυο μήνες μπαίνω σχεδόν κάθε μέρα και δεν λειτουργεί....

ελπίζω να αντέξει μέχρι το Πάσχα...:P

Πολλά ζητάω ε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...