subdee Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Καλησπέρααα.. Θα ήθελα να προμηθευτώ αεροφωτογραφίες μιας συγκεκριμένης περιοχής σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Ρώτησα και έμαθα πως το ΓΕΣ τις δίνει έναντι ποσού αλλά στο τηλέφωνο, δεν ήξερε κάποιος να μου δώσει απάντηση. Γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω;
insomniaK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Εσύ τις θες, αυτές υπάρχουν τις χρονολογίες (κι όχι ημερομηνίες, αυτές δεν υπάρχουν σίγουρα) που ενδιαφέρεσαι; Αν οι περιοχές είναι στην Αθήνα: ρωτάς στον Οργανισμός Ρυθμιστικού Σχεδίου και Προστασίας Περιβάλλοντος της Αθήνας και ανάλογα καμία ιδιότητα σου, όπως φοιτητής ίσως τις πάρεις και δωρεάν. Σε άλλες περιοχές, πας στη νομαρχία και ρώτα στον υπεύθυνο για τα οικιστικά ή τα δασικά που σίγουρα τις έχει. Γενικά, εύκολα τις βρίσκεις από τη Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού, τώρα αν το ΓΕΣ που μίλησες μπορεί να σε βοηθήσει δεν το ξέρω.
subdee Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Ναί για χρονιές βγαίνουν, είχαμε βγάλει πολύ παλιά, και τις θέλω για επαρχία. Θα ψάξω πάντως. Ευχαριστώ.
freedubus Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Η ΓΥΣ υπάγεται στο ΓΕΣ. Με μια απλή αίτηση και το κατάλληλο αντίτιμο, σου βγάζουν ο,τι φωτογραφία, τοπογραφικό, χάρτη κλπ. θές, σε ο,τι ανάλυση, μέγεθος, χαρτί κλπ. κλπ. τραβάει η όρεξή σου. Πλέον δέχονται παραγγελίες και μέσω ίντερνετ, τους πληρώνεις με κατάθεση σε τράπεζα, και στα στέλνουν οπουδήποτε ή πάς από την Ευελπίδων και τα παίρνεις ο ίδιος.
bilaouras Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Καλημέρα και απο εμένα. Ψάχνω να βρώ μια εταιρία για να φωτογραφίσει ενα κτιρίο απο ψηλά. Έχω πάρει κάτι τιμές σκέτο φαρμακείο. Ψάχνοντας βρήκα κάτι εταιρίες που ασχολούνται με τηλεκατευθυνόμενα. Εχει κανείς ιδέα τι παίζει απο άποψη αξιοπιστίας διότι απο τιμές είναι σίγουρα τα μισά λεφτά και λιγότερο. Αυτή που μου φάνηκε ποιο σοβαρή είναι η: http://www.aeroview.gr μιας και είδα αρκετα καλο υλικό στο πορτοφόλιο τους καθώς και συνεργασίες με τηλεόραση κλπ. Εχει κανεις ακούσει σχετικά με αυτούς ή είναι μούφα η ιστορία? ευχαριστώ
paylidis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Καλησπέρααα.. Θα ήθελα να προμηθευτώ αεροφωτογραφίες μιας συγκεκριμένης περιοχής σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Ρώτησα και έμαθα πως το ΓΕΣ τις δίνει έναντι ποσού αλλά στο τηλέφωνο, δεν ήξερε κάποιος να μου δώσει απάντηση. Γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω; στείλε μου Pm με το τι θέλεις.. εχω αρκετο υλικο στη διαθεση μου, ειδάλλως μπορω να σου δωσω πληροφορίες/τιμές για τα δεδομένα της ΓΥΣ...
kage Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 ψιλοοφτοπικ αυτες χρησιμοποιουντε σαν αποδειξη για το αν ηταν ή οχι δασικη περιοχη?
bilaouras Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Απο ότι έμαθα η ΓΥΣ έχει μόνο κατακόρυφες αεροφωτογραφίες όπως του Google earth. Οπότε δεν μου κάνει κάτι τέτοιο. Εγώ ψάχνω για πανοραμική απο γωνία 45 μοιρών περίπου.. ---------- Προσθήκη στις 22:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:47 ---------- ψιλοοφτοπικαυτες χρησιμοποιουντε σαν αποδειξη για το αν ηταν ή οχι δασικη περιοχη? Νομιζω ναι. Απο ότι κατάλαβα απο τα λίγα που μίλησα σήμερα με κάποιον απο μέσα, η υπηρεσία διαθέτει ανα δεκαετίες και σε μερικές περιπτώσεις ανα πενταετία φωτογραφίες. Οπότε έτσι μπορέι κάλιστα κάποιος να επαληθεύσει εαν όντως πριν απο 20 χρόνια η περιοχή που τον ενδιαφέρει ηταν δασική..
paylidis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 ψιλοοφτοπικαυτες χρησιμοποιουντε σαν αποδειξη για το αν ηταν ή οχι δασικη περιοχη? εννοειται... Και πολύ πολύ εύκολα μάλιστα! Σε ελαχιστα λεπτα μπορω να σου απαντησω αν εχω δεδομενα αν μια περιοχη ήταν δασικη και αλλαξε η χρηση γης... αδερφε πάντως απο 45 μοιρες δεν εχω ουτε εγώ... της ΓΥΣ εχω απο μερικα μέρη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.