poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Ρε pouline, ότι είσαι κολλημένος είναι γνωστό. Μπορείς όμως να μην λες ψέματα στυλ "κλεβει τα λεφτα μας"; Απελευθερωμένη αγορά έχουμε. Τέλειωσαν τα ψέματα. tο μονοπωλιο δεν ειναι απελευθερωμενη αγορα.αλλα ελλαδα ειμαστε.
Xorxhs! Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 απολύτως τίποτα...ράδιο αρβύλα και φήμες μόνο εδώ και καιρό, αλλά δυστυχώς δεν βλέπουμε κάτι... εδώ δεν έχει mini-dslams το Περιστέρι, που να ελπίζουμε οι άλλοι γινε πιο συγκεκριμενος....dslam στα kv εννοεις? ή υποστηριξη και αλλων επιπλεον συνδρομητων?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 ποιο συγκεκριμένος πάνω σε τι? στο τι είναι το mini-dslam?
fsbmaniac Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Μωρε θυματα ολοι σας απορω τι σχεση εχετε με ολα αυτα και λετε να κλεισει .Ειμαι Τεχνικος στην Forthnet και παλια ημουν και ΟΤΕ . Intrenet εχω ΟΤΕ ... Δεν γινεται να κλεισει ..... Αν κλεισει ξεχαστε Internet και τηλεφωνια απο ολους τους παροχους
Xorxhs! Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 ποιο συγκεκριμένος πάνω σε τι? στο τι είναι το mini-dslam? ρωτησα τι ειναι τα mini-dslam?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 δεν είχες βάλει το "ή υποστήριξη και άλλων επιπλέον συνδρομητών" όταν postαρα... όταν λέω mini-dslams σε κάθε περιοχή εννοώ να είναι σε διαφορετικά σημεία από το κεντρικό dslam ώστε να υπάρχει καλύτερη κάλυψη και να συγχρονίζουν και αυτοί που είναι πιο μακρυά από το κεντρικό υψηλότερα επειδή θα παίζουν στο mini...
Xorxhs! Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 αν και καλυτερα θα ηταν να υπηρχαν τα mini-dslam στα kv (fttc),μηπως και 50αρισουμε
dr.scholl Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 χαλια ειναι ολοι,οχι μονο ο οτε,,,,εμενα μου εχει βγαλει την πιστη η ον και μαλλον ξαναγυρναω οτε,,,εχω κατι νευρα σημερα με την ον,,,δ:mad::mad::mad::mad::mad: την λιστα με τα gold boys την ειδατε? με τα λεφτα μας γινοντε πλουσιοι,,ρε μακαρι να γινουν ολα ιδιωτικα
orck Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 πολυ θα ηθελα να διναν στην ON η στην VIVODI (εταιριες με αξιοπιστια πανω απο ολα ) τον ελεγχο και διαχειριση του δικτυου να ζητωκραυγασουν ολοι οι καταπιεσμενοι αυτου του φορουμ
poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 αν και καλυτερα θα ηταν να υπηρχαν τα mini-dslam στα kv (fttc),μηπως και 50αρισουμε οταν θα γινουθμε 50 χρονων τοτε συζηταμε για αυτα.
Xorxhs! Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 οταν θα γινουθμε 50 χρονων τοτε συζηταμε για αυτα. εαν εισαι 45 τοτε ναι εχεις δικιο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα