Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε pouline, ότι είσαι κολλημένος είναι γνωστό.

Μπορείς όμως να μην λες ψέματα στυλ "κλεβει τα λεφτα μας"; Απελευθερωμένη αγορά έχουμε. Τέλειωσαν τα ψέματα.

tο μονοπωλιο δεν ειναι απελευθερωμενη αγορα.αλλα ελλαδα ειμαστε.

Δημοσ.
απολύτως τίποτα...ράδιο αρβύλα και φήμες μόνο εδώ και καιρό, αλλά δυστυχώς δεν βλέπουμε κάτι...

εδώ δεν έχει mini-dslams το Περιστέρι, που να ελπίζουμε οι άλλοι :P

γινε πιο συγκεκριμενος....dslam στα kv εννοεις? ή υποστηριξη και αλλων επιπλεον συνδρομητων?

Δημοσ.

Μωρε θυματα ολοι σας απορω τι σχεση εχετε με ολα αυτα και λετε να κλεισει .Ειμαι Τεχνικος στην Forthnet και παλια ημουν και ΟΤΕ . Intrenet εχω ΟΤΕ ...

Δεν γινεται να κλεισει .....

Αν κλεισει ξεχαστε Internet και τηλεφωνια απο ολους τους παροχους

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είχες βάλει το "ή υποστήριξη και άλλων επιπλέον συνδρομητών" όταν postαρα...

όταν λέω mini-dslams σε κάθε περιοχή εννοώ να είναι σε διαφορετικά σημεία από το κεντρικό dslam ώστε να υπάρχει καλύτερη κάλυψη και να συγχρονίζουν και αυτοί που είναι πιο μακρυά από το κεντρικό υψηλότερα επειδή θα παίζουν στο mini...

Δημοσ.

χαλια ειναι ολοι,οχι μονο ο οτε,,,,εμενα μου εχει βγαλει την πιστη η ον και μαλλον ξαναγυρναω οτε,,,εχω κατι νευρα σημερα με την ον,,,δ:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

την λιστα με τα gold boys την ειδατε? με τα λεφτα μας γινοντε πλουσιοι,,ρε μακαρι να γινουν ολα ιδιωτικα

Δημοσ.

πολυ θα ηθελα να διναν στην ON η στην VIVODI (εταιριες με αξιοπιστια πανω απο ολα :)) τον ελεγχο και διαχειριση του δικτυου

να ζητωκραυγασουν ολοι οι καταπιεσμενοι αυτου του φορουμ

Δημοσ.
αν και καλυτερα θα ηταν να υπηρχαν τα mini-dslam στα kv (fttc),μηπως και 50αρισουμε :P

οταν θα γινουθμε 50 χρονων τοτε συζηταμε για αυτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...