Προς το περιεχόμενο

Κόψανε την εκπομπή του Βαξεβάνη

slipknot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το θέμα παιδιά είναι ότι όλες αυτές οι εκπομπές έχουν κόστος για το (κάθε) κανάλι , και δεν νομίζω ότι βγάζουν τα λεφτά τους΄. Δεν είμαι ειδικός , ούτε βλέπω τηλεόραση , αλλά ο οικονομικός παράγοντας είναι το καθοριστικό κριτίριο . Και το ιδιωτικό κανάλι δεν παύει να είναι επιχείρηση , με πρώτο στόχο το κέρδος , δεν είναι κρατική τηλεόραση , που "υποτίθεται" ότι έχει άλλους στόχους και σκοπούς , και γιαυτό "υποτίθεται και πάλι" την πληρώνουμε όλοι εμείς .

Βέβαια διάβασα τις προάλλες στις εφημερίδες ότι κάτι τύποι στην ΕΡΤ , που είναι κρατική , παίρνουν λέι 35.000 ευρώ το μήνα για μια πρωινή εκπομπή που κάνουν που έχει ποσοστά τηλεθέασης όσο η κλασσική μουσική τη μεγάλη εβδομάδα , αλλά ξέρω και εγώ τι να πω , όσοι έχουν το μαχαίρι ....έχουν και το πεπόνι στο δημόσιο τομέα του Ελλαδιστάν .

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Aν διαβάσεις την σελίδα που οδηγεί το link στο πρώτο post, θα παρατηρήσεις πως η συγκεκριμένη εκπομπή είχε πολύ καλή ακροαματικότητα, και "τα έβγαζε τα λεφτά της" με το παραπάνω.

Πρόκειται για καθαρή φίμωση μιας ακόμα εκπομπής που έλεγε πράγματα που δεν θέλουν "κάποιοι" να ακούγονται.

Το παράδειγμα με την αποκλειστική συνέντευξη του υπαρχηγού της Χαμάς, όπου όταν οι δημοσιογράφοι του REUTERS ζητούσαν την άδεια να την μεταδώσουν σε όλο τον κόσμο εδώ του το έπαιζαν βαριά πεπόνια για να την βγάλουν στο αέρα, είναι χαρακτηριστικό.

Δημοσ.

εναν εναν τους πυροβολουν οσους κανουν αξιοπρεπη τηλεοραση? Χθες δλδ ηταν η τελευταια εκπομπη? Μην πω επισης για τις ωρες προβολης αναλογων εκπομπων

Δημοσ.

Καλά του έκαναν! Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα πρέπει να μην τον πάρει κανένα άλλο κανάλι. (το Σκαι που ακούγετε)

Αν είναι δυνατόν, τι να τις κάνουμε αυτές τις εκπομπές?

Εγώ θέλω να μαθαίνω πότε την αμόλησε η Αλεξανδράτου και ποιος την μύρισε?

Δωσε κατινιά στο ΛΑΟΟΟ.

Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι σιγά σιγά όσο μπαίνει το ιντερνέτ, η τηλεόραση χάνεται. Ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία γενιά τέτοιων δημοσιογράφων! Μιας και θέλω να πιστεύω πως εμείς οι νέοι, που ουσιαστικά μεγαλώνουμε με το διαδίκτυο αλλαμπρατσέτα. Δεν έχουμε ανάγκη την κατευθυνόμενη πληροφορία τους που μας σερβίρουν.

Δημοσ.
Καλά του έκαναν! Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα πρέπει να μην τον πάρει κανένα άλλο κανάλι. (το Σκαι που ακούγετε)

Αν είναι δυνατόν, τι να τις κάνουμε αυτές τις εκπομπές?

Εγώ θέλω να μαθαίνω πότε την αμόλησε η Αλεξανδράτου και ποιος την μύρισε?

Δωσε κατινιά στο ΛΑΟΟΟ.

Συμφωνώ...

το κακό είναι ότι αυτό ζητάει ο λαός... εσύ... εγώ... όλοι μας...

Υπάρχουν καλές εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση... πόσοι βλέπουν αυτές και πόσοι βλέπουν την τζούλια στο μεσημεριανό ?

Οι ειδήσεις του στάρ ανέβηκαν... του σκάι έπεσαν...

Το θέμα δεν είναι μόνο το τι μας προβάλουν αλλά και το τί πουλάει.. αν πουλούσε η ποιότητα δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα τα κανάλια να γεμίσουν ντοκυμαντέρ και αφιερώματα σε προσωπικότητες κτλ...

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ !!

Δημοσ.

εχουν βγει και group συμπαραστασεις στο facebook,,για τον κουλογλου γραφτικα.εχει 5000 μελοι,,αληθεια ακουσατε αν εχει παει σε κανα αλλο καναλι?

• Super Moderators
Δημοσ.

Άποψή μου είναι πως αυτός που θέλει να δει συνομωσίες, θα τις δει στα πάντα.

Η πραγματικότητα, πάντως, θέτει ερωτήματα που δεν απαντιούνται εύκολα: εφόσον "κάποιοι" ήθελαν να φιμώσουν το Βαξεβάνη (όπως παλιότερα τον Κούλογλου) γιατί αφήνει ο πουλημένος ALPHA τον Λαζόπουλο να παίζει και κόβει το Βαξεβάνη; Μήπως ο Λαζόπουλος είναι φιλοκυβερνητικός ενώ στο Βαξεβάνη δε συγχώρησαν το Βατοπαίδι;

Ας είμαστε σοβαροί: Ο Λαζόπουλος χτυπάει πενηντάρια και ακόμη και το βλακώδες "Όταν ο Λάκης δεν είναι εδώ" μπαίνει στο top-10. Το Βαξεβάνη τον ψάχνω δύο μήνες στα στατιστικά και δεν κατάφερα να τον δω να τρυπώνει στο top-10. Όπου έχουν μπει εκπομπές με μικρότερα ποσοστά από αυτά που ισχυρίζεται ότι έπιανε ο ίδιος. Περισσότερα επ' αυτού λίγο πιο κάτω.

Οι εκπομπές με ταξίδια στο εξωτερικό και δικές τους εταιρίες παραγωγής στοιχίζουν και αυτό που λέει στον αέρα (χωρίς στοιχεία, αλλά μας αρέσει οπότε το αποδεχόμαστε) ο Βαξεβάνης πως "έβγαζε τα λεφτά της" η εκπομπή χωράει κουβέντα: τι πάει να πει "έβγαζε τα λεφτά της"; Πήγαινε μία ή μία το κανάλι; Φέξε μου και γλίστρησα. Η δουλειά είναι να βγάζει κέρδος, όχι να μη το χώνει μέσα.

Ο Βαξεβάνης έκανε δυο πολύ ενδιαφέρουσες εκπομπές για την AGB, αμφισβητώντας τη, μιλώντας για "βιονικές γιαγιάδες" που βλέπουν μέρες ολόκληρες τηλεόραση χωρίς διακοπή και άλλα πολλά. Τον έφαγε η AGB; Από συνομωσίες να φάνε και οι κότες. Τα ποσοστά τηλεθέασης (που πάλι στον αέρα, χωρίς ημερομηνίες, δίνει ο Βαξεβάνης) από πού τα πήρε; Μήπως από την ύποπτη AGB; Αυτά να τα πιστέψουμε, ή είναι προϊόν της βιονικής γιαγιάς;

Θέλω να πω, όπως και στην περίπτωση του Κούλογλου, υπάρχουν πολύ ευκολότερες αναλύσεις για τους λόγους που κόπηκαν οι εκπομπές. Ο ίδιος ο Βαξεβάνης λέει πως η εκπομπή του είχε φτάσει να παίζει πριν τον Αυτιά. Και πως το συμβόλαιό του έλεγε πως το κανάλι θα κατέβαλε "κάθε δυνατή προσπάθεια" να παίζει η εκπομπή εγκαίρως. Να γελάσω ή να κλάψω; Σοβαρολογούμε; Τι πάει να πει, από νομικής άποψης, "κάθε δυνατή προσπάθεια";

Και, τέλος πάντων, αφού το πουλημένο κανάλι προσκυνά "κάποιους" που θέλουν να φιμώσουν το Βαξεβάνη, γιατί δεν τον άφηναν να παίζει πριν τον Αυτιά (περί αυτού, λέξη, παρά μόνο όταν τερματίστηκε η συνεργασία με το μέλι της τηλεόρασης) παρά τον κόβουν; Για να θυμηθεί ο καλός δημοσιογράφος ότι τον αδίκησαν και να προβεί σε καταγγελίες, βρίσκονταν ευήκωα ώτα σε όσους δεν μπορούν να δεχτούν πως η εκπομπή του δεν "πουλούσε" (με τα χυδαία μέτρα της Ελληνικής τηλεόρασης) και προτιμούν να μιλάνε για φίμωση του lead-in του...Αυτιά.

Υ.Γ. Ευχαρίστως να δεχτώ ότι η εκπομπή ήταν κερδοφόρα, έκανε ποσοστά ωραιότατα και όλα όσα καταγγέλει ο Βαξεβάνης. Αλλά, με στοιχεία, ημερομηνίες και δεδομένα, όχι γιατί το λέει ο δημοσιογράφος, ταιριάζει με τη γενικότερη ιδεολογία μου και το καταπίνω αμάσητο.

Δημοσ.

Με λίγα λόγια,υπάρχουν δυό ομάδες στον Alpha?

Η μία, που λύσσαγε πριν μερικούς μήνες με το Βατοπέδιο και τον Ρουσσόπουλο (μπας και είχε σχέση η δίωξη για κακουργήματα του Κοντομηνά; ) και η άλλη, που είναι της κυβέρνησης και θέλησαν να εκδικηθούν τον βαξεβάνη για αυτό τον λόγο;

Δημοσ.
Άποψή μου είναι πως αυτός που θέλει να δει συνομωσίες, θα τις δει στα πάντα.

Η πραγματικότητα, πάντως, θέτει ερωτήματα που δεν απαντιούνται εύκολα: εφόσον "κάποιοι" ήθελαν να φιμώσουν το Βαξεβάνη (όπως παλιότερα τον Κούλογλου) γιατί αφήνει ο πουλημένος ALPHA τον Λαζόπουλο να παίζει και κόβει το Βαξεβάνη; Μήπως ο Λαζόπουλος είναι φιλοκυβερνητικός ενώ στο Βαξεβάνη δε συγχώρησαν το Βατοπαίδι;

Ας είμαστε σοβαροί: Ο Λαζόπουλος χτυπάει πενηντάρια και ακόμη και το βλακώδες "Όταν ο Λάκης δεν είναι εδώ" μπαίνει στο top-10. Το Βαξεβάνη τον ψάχνω δύο μήνες στα στατιστικά και δεν κατάφερα να τον δω να τρυπώνει στο top-10. Όπου έχουν μπει εκπομπές με μικρότερα ποσοστά από αυτά που ισχυρίζεται ότι έπιανε ο ίδιος. Περισσότερα επ' αυτού λίγο πιο κάτω.

Οι εκπομπές με ταξίδια στο εξωτερικό και δικές τους εταιρίες παραγωγής στοιχίζουν και αυτό που λέει στον αέρα (χωρίς στοιχεία, αλλά μας αρέσει οπότε το αποδεχόμαστε) ο Βαξεβάνης πως "έβγαζε τα λεφτά της" η εκπομπή χωράει κουβέντα: τι πάει να πει "έβγαζε τα λεφτά της"; Πήγαινε μία ή μία το κανάλι; Φέξε μου και γλίστρησα. Η δουλειά είναι να βγάζει κέρδος, όχι να μη το χώνει μέσα.

Ο Βαξεβάνης έκανε δυο πολύ ενδιαφέρουσες εκπομπές για την AGB, αμφισβητώντας τη, μιλώντας για "βιονικές γιαγιάδες" που βλέπουν μέρες ολόκληρες τηλεόραση χωρίς διακοπή και άλλα πολλά. Τον έφαγε η AGB; Από συνομωσίες να φάνε και οι κότες. Τα ποσοστά τηλεθέασης (που πάλι στον αέρα, χωρίς ημερομηνίες, δίνει ο Βαξεβάνης) από πού τα πήρε; Μήπως από την ύποπτη AGB; Αυτά να τα πιστέψουμε, ή είναι προϊόν της βιονικής γιαγιάς;

Θέλω να πω, όπως και στην περίπτωση του Κούλογλου, υπάρχουν πολύ ευκολότερες αναλύσεις για τους λόγους που κόπηκαν οι εκπομπές. Ο ίδιος ο Βαξεβάνης λέει πως η εκπομπή του είχε φτάσει να παίζει πριν τον Αυτιά. Και πως το συμβόλαιό του έλεγε πως το κανάλι θα κατέβαλε "κάθε δυνατή προσπάθεια" να παίζει η εκπομπή εγκαίρως. Να γελάσω ή να κλάψω; Σοβαρολογούμε; Τι πάει να πει, από νομικής άποψης, "κάθε δυνατή προσπάθεια";

Και, τέλος πάντων, αφού το πουλημένο κανάλι προσκυνά "κάποιους" που θέλουν να φιμώσουν το Βαξεβάνη, γιατί δεν τον άφηναν να παίζει πριν τον Αυτιά (περί αυτού, λέξη, παρά μόνο όταν τερματίστηκε η συνεργασία με το μέλι της τηλεόρασης) παρά τον κόβουν; Για να θυμηθεί ο καλός δημοσιογράφος ότι τον αδίκησαν και να προβεί σε καταγγελίες, βρίσκονταν ευήκωα ώτα σε όσους δεν μπορούν να δεχτούν πως η εκπομπή του δεν "πουλούσε" (με τα χυδαία μέτρα της Ελληνικής τηλεόρασης) και προτιμούν να μιλάνε για φίμωση του lead-in του...Αυτιά.

Υ.Γ. Ευχαρίστως να δεχτώ ότι η εκπομπή ήταν κερδοφόρα, έκανε ποσοστά ωραιότατα και όλα όσα καταγγέλει ο Βαξεβάνης. Αλλά, με στοιχεία, ημερομηνίες και δεδομένα, όχι γιατί το λέει ο δημοσιογράφος, ταιριάζει με τη γενικότερη ιδεολογία μου και το καταπίνω αμάσητο.

+1000000000000000000000000000 και για τα 2 σχολια σου στο θεμα.

Δημοσ.

Κι επειδή ο Βαξεβάνης δεν έκανε τα νούμερα του Λαζόπουλου (άλλο trend αυτός) έπρεπε να κοπεί η εκπομπή του. Τα δε νούμερα, είναι από μόνα τους ύποπτη ιστορία (αλήθεια ξέρετε εσείς κανέναν με μηχανάκι της agb σπίτι του; ). Επίσης, πρώτη φορά ακούμε ότι ο χώρος της δημοσιογραφίας είναι βρώμικος.

• Super Moderators
Δημοσ.
Κι επειδή ο Βαξεβάνης δεν έκανε τα νούμερα του Λαζόπουλου (άλλο trend αυτός) έπρεπε να κοπεί η εκπομπή του.

Όχι, βέβαια. Όμως, όπως ανέφερα και πιο πάνω, υπάρχει ουσιώδης διαφορά μεταξύ του "δε μου έβγαζε αρκετό κέρδος, φα'τον να ρίξουμε καμιά επανάληψη φτηνή" από το "φιμώσανε το Βαξεβάνη επειδή αποκάλυψε το Βατοπαίδι". Δε στέκει λογικά. Χειρότερα λέει ο Βαξεβάνης από το Λαζόπουλο; Όχι. Οπότε; Μια λογική απάντηση θέλω για να πειστώ πως, πράγματι, τον έφαγαν επειδή τους έκανε ζημιά με αυτά που έλεγε και όχι επειδή τον έβλεπαν μονάχα συγγενείς και φίλοι.

Τα δε νούμερα, είναι από μόνα τους ύποπτη ιστορία (αλήθεια ξέρετε εσείς κανέναν με μηχανάκι της agb σπίτι του; ).

Συμφωνώ και επαυξάνω. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, και επειδή ο Βαξεβάνης το είχε θίξει αυτό το θέμα, νομίζω ότι δεν είναι αβάσιμο να διερωτηθεί κανείς, όταν παραπονιέται πως "έκανα νούμερα αλλά με έκοψαν", τίνος τα νούμερα παραθέτει;

Επίσης, πρώτη φορά ακούμε ότι ο χώρος της δημοσιογραφίας είναι βρώμικος.

Φυσικά είναι πασίγνωστο. Απλά, μαράζι το έχω, ΜΙΑ ρημάδα φορά να ακούσω καταγγελία για το πόσο βρώμικος είναι ο χώρος της δημοσιογραφίας ΠΡΙΝ τον φάει κάποιον η μαρμάγκα. Καταγγελίες κατόπιν της διακοπής της συνεργασίας, καίτοι δεν χάνουν το σύνολο της αξίας τους, αποδυναμώνονται κατά τη γνώμη μου. Δηλαδή, τι περίμενε ο Βαξεβάνης για να τα βροντήξει και να φύγει; Να τον κάνουν πρωινάδικο;

Και το ξαναλέω, για να μην παρεξηγούμαι: τον Βαξεβάνη τον συμπαθώ, αρκετές εκπομπές του τις βρήκα πολύ ενδιαφέρουσες και είναι κρίμα (κατάντια είναι η λέξη, αλλά τέλος πάντων) να παίζουν τέτοιες εκπομπές για ξενύχτηδες.

Δημοσ.
Όχι, βέβαια. Όμως, όπως ανέφερα και πιο πάνω, υπάρχει ουσιώδης διαφορά μεταξύ του "δε μου έβγαζε αρκετό κέρδος, φα'τον να ρίξουμε καμιά επανάληψη φτηνή" από το "φιμώσανε το Βαξεβάνη επειδή αποκάλυψε το Βατοπαίδι". Δε στέκει λογικά. Χειρότερα λέει ο Βαξεβάνης από το Λαζόπουλο; Όχι. Οπότε; Μια λογική απάντηση θέλω για να πειστώ πως, πράγματι, τον έφαγαν επειδή τους έκανε ζημιά με αυτά που έλεγε και όχι επειδή τον έβλεπαν μονάχα συγγενείς και φίλοι.

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης της σάτυρας με μία σοβαρή δημοσιογραφική έρευνα.

Ο Λαζόπουλος λαϊκίζει τόσο, που έχει γίνει το αγαπημένο παιδί της τηλεθέασης.

Και της καλώς εννούμενης και της κακής. Με τέτοια νούμερα δεν μπορούν να τον "φάνε".

Οι εκπομπές του έχουν περισσότερα κέρδη από όλες τις κρατικές διαφημίσεις μαζί.

(κρατικές διαφημίσεις = μπαμπούλας των ιδιωτικών καναλίων).

Από εκεί και πέρα, θεωρείς πως λέει ψέμματα ο Βαξεβάνης?

Για τα νούμερα που παραθέτει, και για το χαρακτηριστικό παράδειγμα με την συνέντευξη από τον υπαρχηγό της Χαμάς?

Κάτι μου λέει πως δεν θα τον διαψεύσει κανένας από τον ALPHA.

Πώς μπορείς να τον διαψεύσεις εσύ (ή εγώ), ώστε να βγουν διαορετικά συμπεράσματα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...