Προς το περιεχόμενο

Κόψανε την εκπομπή του Βαξεβάνη

slipknot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβάστε επίσημη ανακοίνωση του δημοσιογράφου: http://koutipandoras.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=695:2009-03-23-18-14-46&catid=91:2009-02-27-20-41-31&Itemid=194

Μετά τη Μηχανή του Χρόνου, άλλη μια αξιόλογη εκπομπή αποτελεί παρελθόν. :mad:

Edit:Τώρα που το σκέφτομαι, ίσως το άνοιξα σε λάθος section. Ας κρίνουν οι mods κι ας κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πωωπωω σκέψου να ζούσαμε και σε απολυταρχικό καθεστώς. Τότε εκτός από φίμωση εκπομπών θα είχαμε και κάμερες στους δρόμους, αστυνομοκρατία...

oh wait...

• Super Moderators
Δημοσ.

Ευτυχώς που τον έκοψε ιδιωτικό κανάλι και θα γλιτώσουμε τις ιστορίες για την κυβέρνηση, τη φίμωση κτλ, κτλ. Oh, wait, είναι που έβγαλε το Βατοπαίδι και οι Γερμανοί, μάλλον επειδή είναι πρακτόρια της Μέρκελ που έκανε μπίζνες με τον Καραμανλή στον ΟΤΕ και μας χρωστάνε και κάτι υποβρύχια που δε λένε να ισορροπήσουν, πήγαν να...

Η εναλλακτική λύση, τα αφεντικά του RTL (για όσους γνωρίζουν τι απαύγασμα ποιότητας είναι αυτό) να θέλουν να κάνουν το κανάλι Ελληνική εκδοχή του Γερμανικού, παραείναι πολυσύνθετο σενάριο για να παίζει.

Κατά τα λοιπά, σε κάτι άλλα thread εξυμνούμε την επιστήμη που δια της απλουστέρας οδού και αποφεύγοντας συνομωσιολογικές θεωρίες πάει να βρει την αλήθεια.

Όπως και στην περίπτωση του Κούλογλου, είμαι της άποψης πως αν οι άνθρωποι αυτοί έχουν θέση στα κανάλια και οι εκπομπές τους είναι βιώσιμες, θα τη βρουν. Αλλιώς, θα βρουν το δρόμο τους με άλλα μέσα.

Όπως και στην περίπτωση του Κούλογλου, η απορία μου με τον (απείρως συμπαθέστερο για τα γούστα μου Βαξεβάνη) είναι η εξής: και καλά, ρε μάστορα, οι παπαγάλοι, οι μαϊμούδες, οι σάλιαγκες και οι "ομό-γενικώς" τέτοιοι χαμερπείς είναι. Εσύ, με την αποκλειστικότητα του υπαρχηγού της Χαμάς, νέος άνθρωπος, τι κάθεσαι και σε σαλιώνουν; Γραμματόσημο είσαι και περιμένεις να κολήσεις; Και την αξιοπρέπεια, δε σου την ισοσκελίζει καμία τρίμηνη αναστολή της "ανεργείας". Ψηλά το κεφάλι και αν δε σε θέλουν οι Γερμανοί μία, εσύ να μην τους θέλεις εκατόν μία.

Δημοσ.

Mη τυχόν και μείνει καμία ποιοτική εκπομπή... Η τηλεόραση μου θα παραμείνει διακοσμητική με τόσες αηδίες που βάζουν και θέλουν να πιστεύουνε ότι αποκαλούνται "εκπομπές":devil:

Δημοσ.

Τα ντοκιμανταιρ και παρομοιες εκπομπες εχουν κοστος και δυστυχως ειναι παντα τα πρωτα που κοβονται. Θα βαλουν ενα κουτσομπολιστικο 15 ωρες και εγινε η δουλεια...

Δημοσ.
Η τηλεόραση μου θα παραμείνει διακοσμητική

Και δε θα είναι η μόνη.Εγώ ανοίγω την τηλεόραση μου μόνο τα μεσημέρια που γυρίζω απο σχολείο για να δω καμιά σειρά μέχρι να φάω,να παίζω κανένα παιχνίδι και να βλέπω καμιά αξιόλογη ταινία που ΑΝ τους φωτίσει ο θεός να βάλουν...Τίποτα άλλο...Την έχουν καταντήσει ένα μπουρδ@λο. :mad:

Δημοσ.

την μηχανη του χρονου την πηρε τελικα η ερτ :) τηλεοραση δεν βλεπω, εκτος απο αθλητικα ο,τι αλλο το βλεπω απο το greek movies οταν θελω.

Παντως αν ειναι οι ιδιοι που εχουν το rtl ετοιμαστειτε για απιστευτα trash προγραμμα. σικε τηλεδικες, κ.α.

Δημοσ.

Το χαζοκούτι είναι μόνιμα off.

Διάβασα την ανακοίνωση στο blog και νευρίασα.

Δημοσ.
Πωωπωω σκέψου να ζούσαμε και σε απολυταρχικό καθεστώς. Τότε εκτός από φίμωση εκπομπών θα είχαμε και κάμερες στους δρόμους, αστυνομοκρατία...

oh wait...

:lol::lol::lol:

Δημοσ.

στην αγγλια παντως οι ενημερωτικες εκπομπες τετοιου τυπου ειναι παραααα πολλες.

ακομα ενα πληγμα για την ελληνικη τηλεοραση, γιατι μαλλον για κους κους και super star ειναι ο κοσμος μονο..

Δημοσ.

ναι στο οτι εδω η αστυνομευση και οι καμερες ειναι πιο πολλες αλλα η tv εχει πιο σοβαρες εκπομπες

Δημοσ.

κριμα γιατι το κουτι της πανδωρας ηταν απο τις λιγες decent εκπομπες δημοσιογραφικης ερευνας

οπως ειπε και καποιος οταν δεν ασχολεισαι με το χαζοκουτι μονο κερδισμενος βγαινεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...