Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 γεια σας, κατέβασα ένα πρόγραμμα, το folder lock να το δω και του έκανα εγκατάσταση.την στιγμή που πήγα να το ανοίξω, ο υπολογιστής έκανε reset και μετά τα bios μου βγάζει κινέζικα..από ότι κατάλαβα πρόκειται για ιιό αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι ούτε στην ασφαλή λειτουργία μπορούσε να μπει για το κάνω απεγκατάσταση.το μόνο που σκέφτομαι είναι να βγάλω τον σκληρό και να τον πάω σε φίλο μου να τον καθαρίσω.εσείς τι λέτε, υπάρχει κάποια άλλη λύση???και υπάρχει περίπτωση να μου έχει καταστρέψει αρχεία???
aris kotsos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Μπορείς να το βάλεις σε ασφαλή λειτουργία και να κατεβασεις το Norton 2009 να κανεις scan σε όλο το σύστημα και αμα το βρει το βρηκε αλλιος ο pc χρειαζεται φορματ!
KnightRider Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δοκιμασε το Kaspersky ή κανε κατι με το Windows Defender.
ss13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 γεια σας, κατέβασα ένα πρόγραμμα, το folder lock να το δω και του έκανα εγκατάσταση.την στιγμή που πήγα να το ανοίξω, ο υπολογιστής έκανε reset και μετά τα bios μου βγάζει κινέζικα..από ότι κατάλαβα πρόκειται για ιιό αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι ούτε στην ασφαλή λειτουργία μπορούσε να μπει για το κάνω απεγκατάσταση.το μόνο που σκέφτομαι είναι να βγάλω τον σκληρό και να τον πάω σε φίλο μου να τον καθαρίσω.εσείς τι λέτε, υπάρχει κάποια άλλη λύση???και υπάρχει περίπτωση να μου έχει καταστρέψει αρχεία??? Δες αυτό !! http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=214514
100 010 00 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 To παλιοτερο folder lock, οντως εγκαθιστα ενα αρχειο στο %windir%/system32/... το οποιο χαλαγε τα windows και οντως ηταν ιος (κατα λαθος.... ο developer ζητησε συγνωμη και αποσυρε το προιον με ενα καινουργιο που ηταν οκ). Το superantispyware & to mbam το εβρισκαν και το καθαριζαν αλλα σε εσενα αν εχεις αυτη την εκδοση προλαβε και σου εκανε τη ζημια. Αν ειναι ετσι οπως τα λεμε...... απεγκατεστησε το
micos000 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μήπως έκανες κατά λάθος lock όλον τον δίσκο C: ή τον φάκελο WINDOWS; Αν έκανες κάτι τέτοιο... κρίμα. Αλλιώς δες αυτό που σου λέει ο 136 (100 010 00 lol). @ss13 Αυτό που λες δεν νομίζω να κάνει τίποτα, γιατί ο manosbull δεν μπορεί να περάσει καν την επόμενη από το post οθόνη (αυτό κατάλαβα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.