backup Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Καλημέρα παιδιά, εδώ και αρκετό καιρό μου εμφανίζεται στο λαπτοπ το εξής μήνυμα: --------------------------------------------------------------------------------- gjqedro.exe the instruction in "0*0040716c" refers to memory on "0*00000000" The procedure "read" couldn't be implemented. click "ok" in order to terminate the program or click "cancel" in order to debug the program. -------------------------------------------------------------------------------- έχω κάνει και τις 2 εναλλακτηκές, αρκετές φορές,αλλά με κάθε restart το παράθυρο τσουπ....εμφανίζεται! Τι πιστεύεται ότι φταίει??? και πάνωαπό όλα τι μου συμβουλεύεται να κάνω? Το λάπτοπ έχει : WinXP Home με service pack 2. processor: centrino 1,73 GHz Ram 1Gb Graphic card: NVIDIA GeForce go 6600 Ευχαριστώ Y.Γ.:Η αλήθεια είναι πως δεν ήξερα σε πιο topic να κάνω ποστ! ελπίζω να είμαι οκ εδώ
Antwni Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δοκίμασες να ξαναπεράσεις τους drivers της κάρτας γραφικών σου?? Scan για ιό έκανες??
backup Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 για ιο δεν παίζει. Προσφατα τον έκανα φορμάτ διότι μου το έβγαζε και τότε αλλά μετά το φορμάτ συνέχισε να εμφανίζεται!!! Τα drivers τα πέρασα όταν έκανα φορμάτ, από τότε δεν τα πήραξα. Εννοείς να ξαναπεράσω τα driver της κάρτας γραφικών? Πιστεύεις δηλαδή πως είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών? Αν ναι...θα το προσπαθήσω, αρκεί να μην κάνω άλλη ζημιά!!! γι΄αυτό ζητάω διευκρίνηση. Ευχαριστώ
Antwni Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Διάβασε αυτό!! http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=2721050 Το ονοματάκι εδώ το ίδιο, εσύ είσαι ή ο δίδυμος αδελφός σου?? Και εντελώς συμπτωματικά είναι όλα τα ίδια, δεν βρήκες λύση για αυτό ξαναγράφεις ε?? Αν και δεν ξέρω αλλά το όνομα που σου λένε και αυτοί το γράφεις σωστά??
backup Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 εγώ είμαι φυσικά ) δε νομίζω να είναι κακό να ψάχνεις να βρεις λύση σε διάφορα φορουμ και δυστυχώς είναι σωστό δεν είναι "i" αλλά "j" gjqedro.exe και όχι gidro.exe....μακάρι να ήταν έτσι. Μαλλόν δεν μπορεί να με βοηθήσει κανείς!!!
Antwni Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 δε νομίζω να είναι κακό να ψάχνεις να βρεις λύση σε διάφορα φορουμ Φυσικά και δεν είναι κακό:-) Και εγώ είμαι γραμμένος σε άλλα forum!! Sorry αλλά τώρα εγώ δεν ξέρω να σου πω κάτι άλλο αν ξέρει κανείς άλλος από εδώ μέσα.......!!:o:o
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.