chek2fire Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Εμείς στην ευρώπη δεν μπορούμε να αγοράσουμε κάποιο game μόνο μπορούμε να δοκιμάζουμε τα demo
Bigi444444 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Νομίζω το onlive και γενικά το cloud gaming είναι το μέλλον του gaming και ο θάνατος για τις κονσόλες. Είμαι σίγουρος ότι σε λίγο καιρό θα δούμε τέτοια προγράμματα να έρχονται με τις τηλεώρασεις και απλά να χρειάζεσε internet για να παίξεις κάποιο game. Χθές πάντως δοκίμαζα dirt3, tropico 4 με μηδενικό σχεδόν lag και με άτομα που παρακολουθούσαν το game μου Ναι, συμφωνώ.Τα pc games λόγω τεχνικών προδιαγραφών δε μπορεί να τα κοντράρει σε καμία περίπτωση, αλλά για gaming του σαλονιού χωρίς ανάγκη για κονσόλες,καλώδια,μύδια κλπ και με πολύ λιγότερα λεφτά είναι καλό.Έχει μέλλον βέβαια σαν υλοποίηση αρκετό, όπως και πολλύ χώρο για βελτίωση. Καλά η αρένα είναι άλλη φάση... Εγώ πάντως δε μπορώ να παίξω σε γενικές γραμμές με τέτοια απόκριση.Πάντως σίγουρα θα το έχω υπόψη μου για παιχνίδια που με ενδιαφέρουν.Είναι πολύ καλή φάση να δοκιμάζεις τα νέα παιχνίδια που σε ενδιαφέρουν σε χρόνο μηδέν και χωρίς κάτι επιπλέον.Από το να κατεβάζεις μαγκούφια demos ή σπασμένα καλύτερα να το δοκιμάσεις ένα μισάωρο έστω και πετσοκομμένο.
gchris7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι, συμφωνώ.Τα pc games λόγω τεχνικών προδιαγραφών δε μπορεί να τα κοντράρει σε καμία περίπτωση Μην το λες. Εγώ είχα βάλει το dirt σε φουλ γραφικά με 1080p και δεν έπαιζε άσχημα. Τα έδειχνε ίσως λίγο πιο θαμπά από το κανονικό. Το μόνο πρόβλημα για εμένα ήταν οτι είχε ένα πολύ μικρο delay. Όχι τίποτα το φοβερό αλλά όσο να 'ναι χαλάει την αίσθηση. Λογικά αν φέρουν Σερβερς στην Ευρώπη δεν θα έχει delay.
gio@ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 είχα διαβάσει ότι έχουν κλείσει για Αγγλία και Βέλγιο αλλά δεν έχω δει τίποτα ακόμα το είχα δοκιμάσει μια χαρά, λίγο lag είχε αλλά για Αμερική μια χαρά ήταν.
stratigos24 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 To δοκιμασα προσφατα σε ενα λαπτοπ με καρτα 8400m gs 256mb και επεξεργαστη διπλοπυρηνο στα 2,4 και επαιξα metro 2033 και προ και πηγε πολυ καλα. Βεβαια παιζει ρολο και η συνδεση στο ιντερνετ, ειναι προτιμοτερο να το εχεις με erthenet και συνδεση απο 4mb και ανω. Εγω εκει το ειχα ασυρματα και με 4mb internet και ειχε καπου καπου πιξελιασματα λιγο αλλα λογω συνδεσης πιστευω. Φιλος με 16mb και ethernet πηγαινε πολυ καλα. Βεβαια δεν ειναι φουλ γραφικα αλλα πιστευω ειναι λιγο ανωτερα απο xbox 360 πχ. Το λαπτοπ που επαιζα εγω δεν ζεσταθηκε καθολου και να φανταστειτε οτι επαιξα μια φορα χωρις onlive το civ5 και εκλεισε απο θερμοκρασια...αχχα. Το εβαλα μετα παλι αλλα με ανεμηστιρακι πανω στο λαπτοπ και οκ. Δηλαδη με το onlive δεν ζεσταινεται. Ειναι λες και παιζεις βιντεο. Προσωπικα το θεωρω πολυ καλο για καποιον που θελει να παιξει παιχνιδια χωρις καποιο extreme pc και να μην μπλεκει με καρτες γραφικων κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα