Luciddream Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 To συγκεκριμένο μπορεί να μην πάει καλά αλλά το όλο project και η ιδέα του cloud gaming δεν αργά η γρήγορα θα πετύχει. Ολοί στον χώρο θέλουν να πετύχει ιδίως τώρα με την διάδοση των υπερφορητών συσκευών όπως τα tablet, netbook.Είμαι βέβαιος οτι την επόμενη δεκαετία οι κονσόλες θα έχουν αντικατασταθεί από μικρές συσκευές σαν το onlive που θα τρέχουν ακόμα και τα πιο απαιτητικά pc games και τι το κάνει τόσο δύσκολο οι κονσόλες να αντικατασταθούν απο μικρότερες κονσόλες που θα παίζουν 10 φορές πιο απαιτητικά παιχνίδια απο ότι "συσκευές" όπως το onlive...? και που θα κατεβάζουν τα games σε 1-2 λεπτά απτο σπίτι...??
iznodur Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 review του onlive από Ελλάδα μεριά http://www.madfortech.com/2011/04/onlive-cloud-gaming-video-review/
chek2fire Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Χθές δοκίμασα το onlive αφού μου κέντρισε το ενδιαφέρων το προηγούμενο τεύχος του pcmaster. Ειλικρινά δεν το περίμενα να έχει τόσο καλή ανταπόκριση το να παίζεις cloud τα games σου. φοβερό για να δοκιμάσεις απλά ένα game χωρίς να κάνεις καν εγκατάσταση. Χθές δοκίμασα σχεδόν τα πάντα που δεν είχα δει μέχρι στιγμής όπως το fear3 το bardus tale, just cause και αρκετά άλλα. Μου έφαγε κανα δύωρο να δοκιμάζω τίτλους. Η ανάλυση τους σε γενικά επίπεδα στα περισσότερα game ήταν ικανοποιητική. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν οτι στα fps για παράξενο λόγο το ποντίκι δεν δούλευε και έπρεπε να το παίξω κονσολάδικα με gamepad. Και φυσικά μπορείς να παρακολουθήσεις όιποιον παίζει εκείνη την ώρα κάποιο game άλλη μια φοβερή δυνατότητα για να πάρεις μια ιδέα για κάποιον τίτλο. Τώρα προσθαθώ να το κάνω εκγατάσταση και στο linux.
aliakas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 με Vdsl εισε ? 'η με καμιά οπτική ίνα ? πάντως εδώ επαρχεία με 2 mbit γραμμή δεν με αφήνει να το δοκιμάσω καν
chek2fire Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 οχι με τον οτε στην κανονική του γραμμή που το βάζουν 24αρα αλλα πιάνει μετα βίας 8
gchris7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Πριν κάτι μήνες που το δοκίμασα μου φάνηκε καλό αλλά ένα μικρο delay το είχε. Φέρανε servers στην Ευρώπη? Νομίζω ήταν μόνο μέσω Αμερικής.
chek2fire Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέσω αμερικής μόνο και δεν μπορείς να αγοράσεις παιχνίδια ακόμα. πάντως σε μένα έπαιζε μια χαρά χωρίς κανά τρελό lag
spirit)earth)aflame Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 με ποσα ms ping σε αμερικη καταφερνεις και παιζεις; Εισαι τυχερος, οι περισσοτεροι παιρνουν το μηνυμα network problems
thomasG4 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω παντως με forthnet( ) που το δοκιμασα μια χαρα πηγαινει χωρις καθολου κολληματα.Μου εβγαλε το μηνυμα που με προειδοποιει οτι εχω υψηλο ping και οτι μπορει να μην τρεχει σωστα και ομως πατησα continue και ετρεξε απροβληματιστα σε οσα παιχνιδια δοκιμασα,εκτος απο το frontline που κρασαρε στο loading.Παντως ειναι πολυ καλη προσπαθεια και αμα προστεθουν περισσοτεροι τιτλοι θα το σκεφτω να αγορασω συνδρομη.
Bigi444444 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Εμένα έχει αισθητό lag πάντως.Σε φάση που νορμάλ άνθρωπος δεν παίζει, απλά δοκιμάζει. Η αλήθεια όταν το δοκίμασα ήταν ότι αισθάνθηκα όπως τότε, κάπου στο 2000,που έπαιξα για πρώτη φορά online και έλεγα "τώρα αυτός είναι άνθρωπος απέναντί μου;" Τώρα έλεγα, σίγουρα δεν έχει κατεβάσει κάτι στο σκληρό;Φορτώνει εντυπωσιακά γρήγορα ακόμα και για έναν άνθρωπο που ασχολείται λίγο με τεχνολογία και γνωρίζει ένα δύο βασικά πράγματα.Δε με εντυπωσίασε τόσο πολύ αυτό βέβαια, όσο το γεγονός ότι μπορούσες μέσα σε πραγματικά ελάχιστο χρόνο να δεις άλλους να παίζουν.Εκεί που έχει το video wall με τα αναρίθμητα live feed φέρνει κάτι από μέλλον και ταινία. Για την ώρα βέβαια είναι λίγο ουτοπικό νομίζω.Τα γραφικά είναι πολύ πίσω και οι τιμές αδικαιολόγητα υψηλές κατά τη γνώμη μου.Ε όχι και όσο τα retail για να παίζεις με γραφικά επιπέδου ps2 .Εντάξει, ψαρωτικό και διαστημικό, δε λέω, αλλά υπερτιμημένο. Για τώρα νομίζω είναι μόνο για δοκιμή.Βγήκε ένα νέο παιχνίδι και θέλεις να το δεις;Σε λίγα δευτερόλεπτα έχεις το trial και το δοκιμάζεις ο ίδιος.Πας μετά και το τσιμπάς άφοβα χωρίς να χρειάζεται να κατεβάζεις 2 μέρες για δοκιμή...
Titanomaxos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Απο αθηνα που επαιξα, σαν κονσολα ειναι! Τι το καλυτερο εχουν οι κονσολες... (με 15mbit) ....πειτε μου οτι οι κονσολες δεν εχουν lag! Τα προσωπικα μας PC ειναι αλλο πραγμα
gavros10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 το ειχα δοκιμασει οταν ειχε βγει και δεν ηταν καλο κουναγες το ποντικι και αργουσε αρκετα να γυρισει ο παικτης και μπερδευοσουν
chek2fire Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Νομίζω το onlive και γενικά το cloud gaming είναι το μέλλον του gaming και ο θάνατος για τις κονσόλες. Είμαι σίγουρος ότι σε λίγο καιρό θα δούμε τέτοια προγράμματα να έρχονται με τις τηλεώρασεις και απλά να χρειάζεσε internet για να παίξεις κάποιο game. Χθές πάντως δοκίμαζα dirt3, tropico 4 με μηδενικό σχεδόν lag και με άτομα που παρακολουθούσαν το game μου
LuxJaja Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 και το κόστος του; εννοώ όχι μόνο συνδρομή αλλά για ένα gamer πόσο θα του έρχεται μαζί με αγορές παιχνιδιών κλπ κλπ.
Titanomaxos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 και το κόστος του; εννοώ όχι μόνο συνδρομή αλλά για ένα gamer πόσο θα του έρχεται μαζί με αγορές παιχνιδιών κλπ κλπ. Το κοστος ειναι οσο εχουν τα games, και μαλιστα ειναι σε δολλαρια.... οποτε μεχρι 30 ευρω! επισης μπορεις να τα ενοικιασεις για 5 μερες με 3-4 ευρω.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα