Προς το περιεχόμενο

Trojan READER_S.EXE

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ νομιζω οτι ηδη γλιτωσα

Πεταξα το NΟD εβαλα το AVG και τα βρηκε και τα καθαρισε

Νομισα οτι θα γλυτωνα ευκολα αλλα τωρα μου βγαζει το AVG αυτο

ουτε με το Malwarebytes' Anti-Malware φευγει

post-1431-12906299271_thumb.jpg

Δημοσ.

Από ασφαλή λειτουργία δοκίμασες??Σου παρουσιάζει τίποτα προβλήματα στο pc??Επίσης δες και τις διεργασίες μήπως τρέχει τίποτα στο startup σου!!

Δημοσ.

Το δοκιμασα κι αυτο αλλα δε βγαζει τιποτα περιεργο

Οι διεργασιες ειναι οκ

Εβαλα τωρα το Kaspersky, που στο παρελθον παντα με εσωζε στα δυσκολα, και δε δειχνει καποιο ιο

Το θεμα ειναι οτι καθε antivirus και antispyware-trojan δειχνει τα δικα του και δεν ξερεις ποιο να εμπιστευτεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι να σου πω!!

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κάνεις scan από ασφαλή λειτουργία(αν δεν το έχεις κάνει ήδη) και να το σβήσεις από εκεί με το Malwarebytes' Anti-Malware ή με το SUPERAntiSpyware!!Δεν ξέρω αν είναι πραγματικά ιός γιατί το ndis.sys δημιουργεί άλλα προβλήματα!!

Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που λες στην αρχή....

Δεν ξερω πως αλλα κολησα ενα trojan και μου βγαζει στο startup το READER_S.EXE http://www.prevx.com/filenames/X95641287803391636-X1/READER5FS2EEXE.html

Λες ότι σου βγάζει μήνυμα στο startup για ιό!!!Στο registry υπάρχει πιθανός ιός και μπορείς να τον σβήσεις(να αλλάξεις τις τιμές) (από εκεί) το μήνυμα που σου βγάζει στο startup!!

Μα δηλαδή σου βγάζει ιό το ndis.sys και το READER_S.EXE ? ? ? ?

Δημοσ.

Το READER_S.EXE το ξεφορτωθηκα ευκολα με το AVG

το οποιο μετα μου ελεγε οτι το ndis.sys εχει προβλημα αλλα επειδη ειναι διεργασια συστηματος δεν μπορει να διαγραφει

Βαζοντας το kaspersky δε μου λεει τιποτα για ιο ουτε βλεπω να τρεχει κατι περιεργο

post-1431-129062992761_thumb.jpg

Δημοσ.

Μάλλον πρέπει να εμπιστευτείς το Kaspersky! αλλά στο βγάζει και το Malwarebytes' Anti-Malware ότι είναι ιος???

Δημοσ.

gia na τελειωνει η ιστορια γιατι ακριβος τον ιδιο εβγαλα σημερα απο το πσ

1) βγάζεις οτι εχεις βάλει

2) βαζεισ spy bot και κανεις ανυγνευση

3)βαζεις avg 8.5 (μην κανεις ανυγνευση)

4) βάζεις το antimalware και κάνεις σκαν

μετα θα σου πει ότι δεν μπορει να διαγραψει καποια αρχεια και θα το κανει μετα το ρεασταρ

μετα θα ξαναδεις μετα απολιγο στο avg να σου βγαινει αυτο το μηνυμα αφεινεις το πσ (εγω για 6 ώρες το αφησα όσο ειμουν σχολειο ) ώστε να αρχισει και να βρισκει απομονο του όλα τα πολλαπλασιαζομενα αρχεια του ιου(δεν κάνεις εσυ σκαν)

επιπλεον όταν ξεκινησει ο υπολογ βάζεις να κανει σκαν το antimalware και το αφηνεις και μου φενεται οτι σου ζυαει ξανα reastart

εισαι ετιμος

+ θα εχεις ολους τους σκληρους cd κτλ μεσα στο πσ όταν κάνεις το σκαν

επισης πριν τα κάνεις όλα αυτα πηγενε στις διεργασιες βρες το bmn καπως ετσι λεγεται( θα ποιανει πολλους πορους) και θα ριθμισεις (επειδη δεν διαγραφεται ) να χειριζεται μονο τον ενα πυρίνα και να εχει χαμιλη προτερεοτητα

τα αποτελεσματα αυτου το trojan είναι

1 σου χαμιλωνει λιγο την ταχυτητα στο ιντ

2 σου χρησιμοποιει όλη την ραμ

3 σου χρησιμοποιεί όλο τον επεξεργαστή

Δημοσ.

τα αποτελεσματα αυτου το trojan είναι

1 σου χαμιλωνει λιγο την ταχυτητα στο ιντ

2 σου χρησιμοποιει όλη την ραμ

3 σου χρησιμοποιεί όλο τον επεξεργαστή

Είπε ότι είχε τίποτα τέτοια προβλήματα και δεν το ήξερα??Αφού τον ρώτησα και μου είπε όχι τότε.....:P:p

Ας μην σχολιάσω και τα από πάνω!!:X

Δημοσ.

εγω ετσι το ελυσα και ηταν ο ιδιος ...

οτι μου τρωει μνημες κτλ μου εμφανιστηκαν στην συνεχεια οταν επεκτάθηκε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...