george69 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Γειά χαρά σε όλους! Θα ήθελα όποιος γνωρίζει να με βοηθήσει με τα φώτα του στο εξής προβληματάκι: Έχω εγκαταστημένο στον υπολογιστή μου το πρόγραμμα (το πληρεστερο για πολλούς) Subtitle Workshop, αλλά δεν ξέρω να το δουλεύω σωστά μιάς και δεν έχει Help για να το μάθω.Όταν πατάς την ένδειξη Help,απλά σου λέει την έκδοση,ηλ.διεύθυνση κλπ. Αυτό που ήθελα να σας ρωτήσω είναι να μου πείτε: 1. Πώς συγχρονίζονται οι υπότιτλοι ενός *.srt ή *.sub αρχείου με βίντεο μορφής *.avi (Xvid,DivX κλπ.).Γνωρίζω ότι πρέπει να εισαγάγεις το start point σε εκείνο το frame που ξεκινά η ομιλία και αντίστοιχα end point στην τελευταία ομιλία, αλλά πώς γίνεται αυτό? 2. Πώς ενώνουμε δύο αρχεία υποτίτλων σε ένα (*.srt ή *.sub ή ό,τι άλλο)?? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας!;)
Βασίλειος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Ιδού ένας εξαιρετικός οδηγός που θα λύσει πολλές απορίες σου. Για όποια σου μείνει αναπάντητη...το forum είναι συνέχεια ανοιχτό... Βασίλειος
dazeman Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 ... δεν έχει Help για να το μάθω.Όταν πατάς την ένδειξη Help,απλά σου λέει την έκδοση,ηλ.διεύθυνση κλπ.... Το help πάντως είναι στην θέση του, (Για Xp & v2.51 είναι στο C:\Program Files\URUSoft\Subtitle Workshop\Help) το ανεβάζω κι εδώ. Subtitle Workshop-Help.zip
micos000 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 George, αν κατέβασες την καινούργια έκδοση, θα σου έλεγα να βάλεις την 2.51.
george69 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Το help πάντως είναι στην θέση του, (Για Xp & v2.51 είναι στο C:\Program Files\URUSoft\Subtitle Workshop\Help) το ανεβάζω κι εδώ. Ευχαριστώ φίλε dazeman!!;) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:58 ---------- George, αν κατέβασες την καινούργια έκδοση, θα σου έλεγα να βάλεις την 2.51. Φίλε micos000 σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου. Έχω το Subtitle Workshop 4 και συγκεκριμένα την έκδοση v4.00 Για ποιό λόγο μου προτείνεις την έκδοση 2.51? Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτήν που έχω?
micos000 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Αν είδες το post του dazeman, αναφέρεται στην έκδοση 2.51 Επίσης αρκετούς οδηγούς που βρήκα (π.χ. από greektvsubs) είναι για την 2.51 Τέλος, ο οδηγός στο Wiki για συγχρονισμό στο subtitle workshop είναι για την 2.51 Μην νομίζεις ότι θα κερδίσεις πιο πολλά από την 4. Αν προσπαθήσεις να ακολουθήσεις τους οδηγούς και δεν έχεις ασχοληθεί με το πρόγραμμα ίσως να σε μπερδέψουν γιατί έχει κάποιες αλλαγές από την 2.51 στην 4.00 Αλλά αν βρίσκεις άκρη με τους οδηγούς, μείνε με την 4. EDIT: Να συμπληρώσω ακόμα, ότι η έκδοση 4 είναι σε beta state και δεν έχει preferences ούτε και σώζει τις αλλαγές που κάνεις για τις γλώσσες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.