Προς το περιεχόμενο

έχω ιό?

sam_@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια γεια σας...

θα μπω κατευθειαν στο ψητο...

συνη8ως,οχι συνεχεια, μου βγαζει διαφημησεις κ αλλα τετοια ανοιγωντας τον IE σε νεα παραθυρα...

εχω avast,avg antivirus,superantispyware και οσα scan και να κανω παλι μου εμφανιζονται...

με ποιο προγραμμα μπορω να καταπολεμησω αυτες τις μ@λ@κιες???

• Moderators
Δημοσ.

Εχεις avast και avg ταυτοχρονα ή εννοεις πως τα εχεις δοκιμασει?Αν τα εχεις ταυτοχρονα,κακως.Πιθανοτατα καποιο spyware κανει βολτες στο pc σου και για αρχη θα πρεπει να δοκιμασεις καποιο αλλο antispyware απο αυτο που χεις.Spybot,adware,Malwarebytes' anti-malware εχω να προτεινω και σιγουρα θα βρεις κ αλλα αν ψαξεις στο forum.

Δημοσ.
Εχεις avast και avg ταυτοχρονα ή εννοεις πως τα εχεις δοκιμασει?Αν τα εχεις ταυτοχρονα,κακως.Πιθανοτατα καποιο spyware κανει βολτες στο pc σου και για αρχη θα πρεπει να δοκιμασεις καποιο αλλο antispyware απο αυτο που χεις.Spybot,adware,Malwarebytes' anti-malware εχω να προτεινω και σιγουρα θα βρεις κ αλλα αν ψαξεις στο forum.

οχι δεν τα χρησιμοποιησα ταυτοχρονα...8α δοκιμαζω αυτα που μου προτεινες και 8α επανελθω...

Δημοσ.

Είχα κι εγώ ένα παρόμοιω πρόβλημα.Το μόνο antivirus που βρήκε τον ιό είναι το Norton 2009.Κατέβασέ το και κάνε scan σε όλο το σύστημα και πές μας τι έγινε;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...