sam_@ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 παιδια γεια σας... θα μπω κατευθειαν στο ψητο... συνη8ως,οχι συνεχεια, μου βγαζει διαφημησεις κ αλλα τετοια ανοιγωντας τον IE σε νεα παραθυρα... εχω avast,avg antivirus,superantispyware και οσα scan και να κανω παλι μου εμφανιζονται... με ποιο προγραμμα μπορω να καταπολεμησω αυτες τις μ@λ@κιες???
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Εχεις avast και avg ταυτοχρονα ή εννοεις πως τα εχεις δοκιμασει?Αν τα εχεις ταυτοχρονα,κακως.Πιθανοτατα καποιο spyware κανει βολτες στο pc σου και για αρχη θα πρεπει να δοκιμασεις καποιο αλλο antispyware απο αυτο που χεις.Spybot,adware,Malwarebytes' anti-malware εχω να προτεινω και σιγουρα θα βρεις κ αλλα αν ψαξεις στο forum.
aledjo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 δοκιμασες να βαλεις το avast να κανει scan πριν μπει στα windows?
sam_@ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Εχεις avast και avg ταυτοχρονα ή εννοεις πως τα εχεις δοκιμασει?Αν τα εχεις ταυτοχρονα,κακως.Πιθανοτατα καποιο spyware κανει βολτες στο pc σου και για αρχη θα πρεπει να δοκιμασεις καποιο αλλο antispyware απο αυτο που χεις.Spybot,adware,Malwarebytes' anti-malware εχω να προτεινω και σιγουρα θα βρεις κ αλλα αν ψαξεις στο forum. οχι δεν τα χρησιμοποιησα ταυτοχρονα...8α δοκιμαζω αυτα που μου προτεινες και 8α επανελθω...
aris kotsos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Είχα κι εγώ ένα παρόμοιω πρόβλημα.Το μόνο antivirus που βρήκε τον ιό είναι το Norton 2009.Κατέβασέ το και κάνε scan σε όλο το σύστημα και πές μας τι έγινε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.