elektron Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Η συνδεση της γραμμης τηλεφωνου στο UPS (για προστασια απο κεραυνους) δημιουργει προβληματα στο DSL. Το ιδιο και η συνδεση της σε μια μπριζα ασφαλειας σαν την παρακατω; Αν ναι, υπαρχει τροπος προστασιας συμβατος με DSL; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701701
calico Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Τι προτεινετε για προστασια γραμης τηλεφωνου και του modem?
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 δεν υπαρχει καποια σιγουρη λυση.εγω πχ το εχω περασει απο το apc arrest performance καιδεν εχει αλλαξει κατι στο sync.σε αλλους εχω δει να λενε οτι πεφτει η ταχυτητα ενω αλλος ειπε οτι ανεβηκε.οποτε δεν υπαρχει κατι σιγουρο.βεβαια δεν σημαινει οτι αμα δεν κανεις κατι θα εχεις θεμα.υπαρχουν περιπτωσεις που μπορει να καει το ρουτερ αλλα ειναι λιγο σπανιες.γενικα πιο ευκολο ειναι να το καψεις το ρουτερ απο δεη παρα απο οτε.επισης σε πολυ αποτομα ανεβασματα υπαρχει και περιπτωση αν εχεις splitter Πιο πριν να σου καψει το splitter αντι για το ρουτερ.μην επεκταθω απλα το splitter θα φαει το μεγαλο ζορισμα επειδη ειναι πρωτο.
calico Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Εδω περα επεσε ενας κεραυνος σε μια κολωνα της ΔΕΗ και κοντα ειχε και μια αλλη του τηλεφωνου, οποτε πρεπει να περασε αρκετα παραπανω ρευμα απ οτι αντεχει ενα ρουτερ , διοτι καηκαν ολα τα ρουτερ στο χωριο(περιπου 10). Ενω δεν καηκε κανενα τηλεφωνο. Και ισως να καηκε και το splitter. Εχω βαλει καινουριο.
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 οταν πεφτουν κεραυνοι πολλες φορες δεν την πληρωνουν μονο τα ρουτερ αλλα την πληρωνουν και οι voice η splitter cards απο την πλευρα του αστικου κεντρου στο dslam του παροχου......αν εισαι τυχερος μπορει να εχει καει μονο το splitter.
Luciddream Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 εμένα μου εχει κάψει κεραυνός 2 ethernet, όλα τα USB και 2 ρουτερ... (την δευτερη φορά) ...όλα απο την γραμμή τηλεφώνου. είναι ανάλογα τι κατάσταση επικρατεί στην περιοχή σου απο οτι έχω καταλάβει. τώρα έχω πάρει μια ειδική πρίζα που και καλά σε προστατεύει αλλα ακόμα δεν έχει χρειαστεί να επέμβει να δώ αν δουλεύει... στο adsl νομίζω μου έριχνε ελάχιστα ώς καθόλου την ταχύτητα.. στο vdsl δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα
Luciddream Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Ποια πριζα πηρες? αυτήν: http://www.getitnow.gr/prod/perifereiaka/ups-polympriza/apc-p1t-gr/prod2100010pp/ το κατάστημα ειναι τυχαίο, απο αλλου το είχα πάρει. δεν έχω ιδέα αν σε σώζει σε περίπτωση κεραυνού μην σε πάρω στον λαιμό μου
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 θα το δεις στην πραξη. απλα αποφυγετε τις τηλεφωνικες πριζες ασφαλειας.
Luciddream Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 για την ιστορία, έβαλα σήμερα την πρίζα της APC, και το sync έπεσε απτα 49 στα 44 mbps. βέβαια έχω και spliter και φίλτρο πάνω... θα κάνω και άλλες δοκιμές αλλα δεν περιμένω να δώ και σοβαρή διαφορά. μάλλον θα το βγάλω τελείως
poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 μην περιμενεις να παιξει καλυτερα με το πολυπριζο ασφαλειας πανω.αν και σε adsl ειχα ακουσει να λενε οτι ενας επαιξε καλυτερα στην πραξη μπορει να ηταν κατι αλλο για την ιστορία, έβαλα σήμερα την πρίζα της APC, και το sync έπεσε απτα 49 στα 44 mbps. βέβαια έχω και spliter και φίλτρο πάνω... θα κάνω και άλλες δοκιμές αλλα δεν περιμένω να δώ και σοβαρή διαφορά. μάλλον θα το βγάλω τελείως και splitter και φιλτρο????
Luciddream Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 και splitter και φιλτρο???? ναι δοκιμές κάνω... πάντως τώρα αν και 44mbps έχω πολύ πολύ πολύ λιγότερα FEC errors... δοκίμασα να βγάλω το διπλό πριζάκι και έβαλα μονό, αλλα δεν είδα διαφορά ακόμα 48.500-49mbps έφτανε... άρα μάλλον μέχρι τόσο πάει η γραμμή. αν και φοβάμαι λίγο για την καλωδίωση της πολυκατοικίας.. by the way το έκανα την ώρα που έβρεχε άσχημα και έριχνε κεραυνούς μάλλον απο τύχη ζώ
poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 ναι δοκιμές κάνω... πάντως τώρα αν και 44mbps έχω πολύ πολύ πολύ λιγότερα FEC errors... δοκίμασα να βγάλω το διπλό πριζάκι και έβαλα μονό, αλλα δεν είδα διαφορά ακόμα 48.500-49mbps έφτανε... άρα μάλλον μέχρι τόσο πάει η γραμμή. αν και φοβάμαι λίγο για την καλωδίωση της πολυκατοικίας.. by the way το έκανα την ώρα που έβρεχε άσχημα και έριχνε κεραυνούς μάλλον απο τύχη ζώ και τα 2 μαζι δεν εχει νοημα.splitter ασε.fec και crc και τετοια παντα θα εχεις οτι και αν κανεις.δεν ειναι ασχημα 48500.ενταξει ρε συ δεν σημαινει οτι αμα περασει ο κεραυνος στο καλωδιο οτι θα φας εσυ τα χιλιαδες volt .αν ηταν ετσι α. το καλωδιο θα ελιωνε.β.οι καρτες στα αστικα κεντρα θα παιρναν φωτια.και κεραυνο μπορει να φας ανα πασα στιγμη κτλ και οχι μονο με αυτον τον τροπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα