-f-o-f-o13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 γεια σας παιδια!εχω το laptop fujitsu siemens amilo pi 1556 και εχω προβλημα με την καρτα γραφικων!μου την εχει καψει 2 φορες.την πρωτη την γλιτωσα γιατι ηταν στην εγγυηση αλλα τωρα μου ξανακαηκε!υπαρχει καποιο προβλημα με το συγκεκριμενο μοντελο!θα ηθελα εαν ειναι δυνατον να μου προτεινετε μαγαζια που να την αγορασω και εαν υπαρχει καμια αλλη η οποια να ταιριαζει με αυτη ετσι ωστε να μην αντιμετωπισω ξανα προβλημα. ευχαριστω! εχει την nvidia geforce 7600 256 go
mashak Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Εμένα μου το επισκευάσανε ΕΔΩ και πραγματικά ξένοιασα μετά απο πολλες επισκέψεις στο service tis fujitsu...
v-tidus Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Ωραιος, 4 μηνύματα εχεις και τα 4 διαφημιση. Τουλαχιστον πες οτι ειναι δικη σου η σελιδα και τελος.
zanzavar Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 6 μηνύματα έχει και τα 6 διαφήμιση... Μπορεί να είναι όντως ικανοποιιμένος. Πάντως στο site που έχει poll για την ικανοποίιση των πελατών ποι περισσότεροι λένε "χάλια μαύρα"....
zanzavar Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 6 μηνύματα έχει και τα 6 διαφήμιση... Μπορεί να είναι όντως ικανοποιιμένος. Πάντως στο site που έχει poll για την ικανοποίιση των πελατών ποι περισσότεροι λένε "χάλια μαύρα"....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.