washcloud Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Α ρε wash, την μια λες πως τα βλέπω όλα αθώα, την άλλη πως βλέπω ιστορίες συνωμοσίας. ε στο 'χω πει να μην ανακατεύεις τους κουραμπιέδες τ' Αλέκου, με τις μπύρες του Λευτέρη... Αλλά όταν γίνονται υπερβολές στις ζητήσεις, τότε κάτι δεν πάει καλά. Αυτό πρέπει να προσεχθεί με απλά λόγια και χωρίς post "champions league". Αλέκο, πάμε να κοιταχτούμε μαζί (για πιο φτηνά, ίσως) σε οφθαλμίατρο, γιατί κάτι παίζει στο δωρο-θρεντ και δεν το 'χουμε πάρει χαμπάρι... όλο και καμμιά καλή θα ξέρεις εσύ Όλα είναι θέμα συμπεριφοράς και ειλικρίνειας και από τις 2 πλευρές. Το ξανάπαμε, γιατί με κάνεις να επαναλαμβάνομαι. quoteαρετέ με κι ας κλαίω είσαι.....σε μάθαμε και 'σένα Η προσωπική μου αγανάκτηση είχε να κάνει και με τα ευτράπελα στις αγγελίες πωλήσεων ...για το οποίο βρε υπήρξε(αν) και συγκεκριμένο(α) θρεντ, σφαχτήκανε διάφοροι, εισακούσθησαν, και πλέον (όπως τονίζεις) έχει μπει ήδη κάποια τάξη... (το τονίζω διότι το ανέφερες και σε προηγούμενο ποστ) και στα μαγαζιά μεταχειρισμένων τα πουλάνε για χρυσάφι. ε...ε...Άγκαθα...take it easy... φυσικά όλοι πρέπει να βοηθήσουμε να εξαλειφθεί το φαινόμενο (ειδικά ο Thresh ), βοηθώντας τους mods. ...Aλέκοοοοοοοοοοο, έκλεισες τπτ ρα ;! "Share yr knowledge" είναι λίγο δύσκολο χωρίς αποδείξεις, κατανοητά όμως με την νοημοσύνη ενός 10χρονου. Εσύ my friend "είσαι πιο έξυπνος από ένα δεκάχρονο" ώστε να αντιληφθείς με την κοινή λογική, πως αν ξαναδώ π@ύστη αβανταδόρο θα τον ... ; ρε πανάθεμά σε, αν κρίνω απ' το παρακάτω quote (στο οποίο κολλάει αυτό), μάλλον έχεις κόψει τον πρωινό καφέ λόγω ηλικίας, και τραβάς κολλήματα... Και πρόσεξε, δεν μιλάω για αβανταδόρο που απλά παραθέτει προσφορές ή πουλάει πραγματικά αντικείμενα σε πραγματικές τιμές (και ας βγάλει και 1 million €, δεν με νοιάζει, αρκεί να είναι σωστός), αλλά για π@ύστη αβανταδόρο που νομίζει ότι ξαφνικά όλο το I.Q. του σύμπαντος μαζεύτηκε στην κεφάλα του. ..νάτο και το παρακάτω που λέγαμε : βρε τί κόλλημα είναι αυτό με τις αγγελίες πώλησης;! ...και άσε τις "αποδείξεις", δε χρειάζεται να μου έρθεις με κρυφή κάμερα πες μου έστω και πριβέ τί έχει πάρει το μάτι σου...δεν είναι ότι σε αμφισβητώ... (και μια που είπαμε πριβέ, άμα δε θες να σε ζαλίζω τα ούμπαλα με champions league εδώ, μπαίνε και κανέναν εμεσεν...διότι εδώ βλέπω χώρο και απλώνομαι )
Achilles Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Ε είσαι πόντιος, τι να σε πω , για να μην σε παραπέμψω στην υπογραφή μου. Το σταματώ εδώ στο τοπικ. Εσένα όμως θα σε περιλάβω στο msn ρε σπασοκλαμπάνια.
pournaras Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Wash, ζητω να μου χαρισεις, 2-3 απο τα παραπανω σεντονακια, μιας κι ερχεται καλοκαιρι, και θα μαζεψω τις κουβερτες
alexzzz Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Wash, ζητω να μου χαρισεις, 2-3 απο τα παραπανω σεντονακια, μιας κι ερχεται καλοκαιρι, και θα μαζεψω τις κουβερτες είδες ο πόστης... 2 μέρες θέλω για να διαβάσω... μέχρι να φτάσω στην μέση έχω ξεχάσει τι έλεγε στην αρχή.
washcloud Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 ...με κάνετε και νιώθω σαν "...Το καλό παιδί ο Δημητράκης ήρθε στη γειτονιά σας, ελάτε κυρίες, θα κάνω μια σύντομη στάση"
alexzzz Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Εγώ στο έχω ξαναπεί για τα ποστ σου... δεν είναι λύσεις αυτές...
washcloud Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 εγώ φταίω που με εμπνέουν διάφοροι 'δω μέσα....;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.