Προς το περιεχόμενο

PS2 Console Question

scor21pios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hi παιδια γεια σε ολους ειμαι καινουργιος στο forum πρωτη φορα γραφω και αυτο γιατι ειμαι σιγουρος οτι ολο και καποιος απο εδω μεσα θα μπορει να μου λυσει μια απορια που εχω :)

Λοιπων πως εχει το θεμα εγω εχω ενα PS2 Slim "ατσιπαριστο" model SCPH-70004 και παρηγγειλα προσφατα ενα US game, (ακομα δεν εφτασε αναμενεται να το εχω στα χερια μου σε 3-4 μερες MAX) στο δωματιο μου εχω μια LCD TV SONY 26'' model KDL - 26S2030 οταν φτασει με το καλο θα μπορω να το παιξω η βιαστηκα και θα μεινω με το πουλι στο χερι οταν φτασει? θα το αναγνωριζει η κονσολα η δεν?

Διαβασα διαφορα λιγο που ψαχτηκα οτι παιζει να εχει κλειδωμα η κονσολα και να μην βλεπει περα απο PAL τιποτε αλλο η οτι μπορει να χρειαστει να βαλω τσιπακι η καποιο CD πριν το game ωστε να το διαβασει μετα.. τελος παντων οποιος μπορει ας με help plz

thx προκαταβολικα :)

Δημοσ.

Υποθετω πως ειναι NTSC το CD οποτε θα το παιζει ασπρομαυρα.Αν θυμαμαι καλα υπηρχαν κατι καλωδια που μετετρεπαν το σημα σε PAL,επισης αν η τηλεοραση εχει επιλογη για NTSC μπορεις να το παιξεις κανονικα αλλιως δεν......

Δημοσ.

Δεν πρόκειται να σου παίξει γιατί είναι region locked,μπορείς να hackareis την κάρτα μνήμης σου όμως απλά και γρήγορα και να κάνεις region free την κονσόλα σου καθώς και θα μπορείς να το κάνεις media center και να παίζεις και backup παιχνιδιών...

Δημοσ.
Δεν πρόκειται να σου παίξει γιατί είναι region locked,μπορείς να hackareis την κάρτα μνήμης σου όμως απλά και γρήγορα και να κάνεις region free την κονσόλα σου καθώς και θα μπορείς να το κάνεις media center και να παίζεις και backup παιχνιδιών...

Gherudos εισαι σιγουρος οτι θα ειναι κλειδωμενο? ρωτισα ενα φιλαρακι μου και μου ειπε οτι ολα τα PS2 παιζουν ολα τα games ανεξαρτητως απο που ειναι απλα θα θελω ενα καλωδιο για να μι το βλεπω ασπρομαυρο, παρεμπιπτοντως μιλαω για ατσιπαριστο PS2 και για αφεντικο US/NTSC game οχι για αντιγραφο anyway θα παρω σημερα ενα τηλ αργοτερα απο εκει που το παρηγγειλα αυτοι θα ξερουν να μου πουν 100%

Δημοσ.

Σημερα τελικα πειρα στα χερια μου το αμερικανικο game που παρηγγειλα και εμεινα με την ορεξη :/ τωρα καταλαβα με τον ασχημο τροπο οτι για να παιξεις US games θες US console για να παιξεις JPN games θες JPN console και για να παιξεις EU games θες μονο EU/PAL console... με λιγα λογια το μπουλο.

Επειδει θελω να παιξω πολλα games που δε κυκλοφορησαν ποτε σε PAL σκεφτηκα να αγορασω ενα US PS2 και εκατσα και εψαξα ποιο ελληνικο on line καταστημα φερνει, μετα απο 15+ τηλεφωνηματα μονο ενα βρηκα που φερνει το gameexplorers.gr και επειδει πριν τη τεταρτη μου ειπαν πως δε μπορουν να μου πουν τιμη ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις τημουλα, να περιμενω πανω απο 150 ευρω?

Δημοσ.
Δεν χρειάζεται να αγοράσεις άλλη κονσόλα,χακάρεις την κάρτα μνήμης φορτώνεις το swapmagic.elf και το παίζεις.

Οσον αφορα swapmagic εμαθα πως δεν ειναι και η καλυτερη λυση καταρχην δε διαβαζει ακουσα dual layer DVD ενα απο τα game που θελω να παιξω ειναι το Xenosaga και ειναι dual layer.. πιστευω πως το καλυτερο ειναι να αγορασω μια καινουργια αμερικανικη κονσολα για να ηρεμησει το κεφαλι μου θα αγοραζω μετα μονο αφεντικα αμερικανικα games μια που λατρευω τα RPG και θελω να μου μενουν για συλογη.

Και τωρα που ειδα τι τραβαω εχω να συμβουλεψω σε οσους δεν εχουν αγορασει ακομα PS3 οπως εγω και ειναι RPG-fans και περιμενουν FFXIII & Versus για να πανε να παρουν, να ψαξουν να βρουν αμερικανηκη κονσολα γιατι και δε θα περιμενουν 5-6 μηνες+ παραπανω σε σχεση με της US version τον παιχνιδιων, και θα μπορεσετε να παιξετε ολα αυτα τα games που για αλλη μια φορα δε προκειται να βγουν ποτε σε PAL εκδοση. Εγω αυτο θα κανω σιγουρα τερμα τα PAL για μενα η Ευρωπη στα RPG ειμαστε ποιο πατος απο το πατο χειροτερα δε γινεται παντα τελευταιοι και πολλες φορες μας αφινουν εντελως απ'εξω μη κατσω να αναφερω τωρα ληστα με games γιατι πραγματικα ειναι πολυ μεγαλη..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...