arisv Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Εχουμε και λέμε, θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο κατανοητός μπορώ. Εδώ και δύο μέρες έχω αρρωστήσει και ο λόγος είναι ο εξής: Είχα μια κάρτα γραφικών nVidia 6600, όλα δούλευαν άψονα με την LG οθόνη μου (L1900R), εδώ και δύο μέρες μου φέρανε μια Sparkle nVidia 9500 GT (Geforce), την πέταξα πάνω στον υπολογιστή αλλά δε μου έδινε σήμα στην οθόνη, τίποτα μηδέν, όλα μαύρα. Ε, είπα τροφοδοτικό θα είναι, ίσως μνήμες, ίσως το ένα το άλλο.. συνέχιζε να την αρνείται πεισματικά ενώ με την 6600 δούλευε άψογα. Ωραία λοιπόν, πήρα το pc μου μαζί με την 9500, το δοκίμασα σε άλλες 3 οθόνες και δούλευε τέλεια, σε καμία πρόβλημα. Άρα καταλήγουμε οτι η δική μου οθόνη έχει μόνο σκάλωμα με την συγκεκριμένη κάρτα γραφικών ή έχει μείνει κάτι που δεν έχω κάνει για να γλιτώσω το φρενοκομείο; Ευχαριστώ, Άρης
pcos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 αυτό δεν το έχω "ματασιναντισει". σίγουρα δούλευαν όλες οι άλλες οθόνες με την ίδια έξοδο της κάρτας που δοκίμασες και στο δικό σου?
arisv Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Απαντάω σε όλους μαζί: α) BIOS δε βλέπω καθόλου, καθ'ότι δε δίνει καθόλου σήμα. β) Ούτε εγώ το έχω συναντήσει, γι'αυτό δοκίμασα κάθε συνδυασμό και με CRT οθόνη και με LCD και με adaptora και χωρίς, και SVGA και DVI τα πάντα όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.