N.I.C Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 ωχ.. μου φαίνεται κ εγώ που το σκέφτομαι να πάω πίσω μία GA-EP45UD3P που έχω πρόβλημα.. θα πρέπει να μαζέψω υπομονή με το κιλό για να ξεμπερδέψω ε? Πολύ υπομονή και κανένα Lexotanil για τα νεύρα/πονοκεφάλους κλπ :lol: Τα ίδια έπαθα και γω το περασμένο καλοκαίρι, και ξεμπέρδεψα σε 3 βδομάδες περίπου...Πάλι με gigabyte μητρική (λέτε να μην τις γουστάρουν; )
anarxos0 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 ωχ.. μου φαίνεται κ εγώ που το σκέφτομαι να πάω πίσω μία GA-EP45UD3P που έχω πρόβλημα.. θα πρέπει να μαζέψω υπομονή με το κιλό για να ξεμπερδέψω ε? Αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Αν εχει πρόβλημα φυσικά και θα πας.Αν μπορείς να πας σε κεντρικά ακόμη καλύτερα, διοτι τελικά ολα πανε στα κεντρικά. Αυτοί θα λενε τα δικά τους ,θα προσπαθήσουν να τα φορτώσουν σε εσένα, " υπαιτιότητα πελάτη" ετσι λενε, αλλα αν σε καλύπτει η εγγυηση,δεν θα κανεις πισω. Θα πάρεις το κουτι και θα προσπαθήσεις να ξαναμαζεψεις ολα τα παρεμφερή που ειχε οταν πρωτοπηρες την μητρική, καλώδια, εγχειρίδια, ζελατίνες οσο πιο πολλα ειχες ,θα τα βαλεις στο κουτι και θα πας.Και μετα υπομονη,και τσιμπουρι, ξερεις τι ειναι το τσιμπουρι;
pabou13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 πήγαινέ την κατευθείαν στο Μενίδι, δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα... Kαι εγω εκει ειχα παει μια χαλασμενη Ρ5Ε που ειχα και μεσα σε δυο μερες ειχα πιστωτικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.