elektron Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Αυτη η αντικατασταση με μεταχειρισμενο ακουγεται σαν ανεκδοτο. Καλα ειναι δυνατον να το θεωρουν αυτο εγγυηση; Αναρωτιεμαι τι γινεται με τις αλλες μαρκες....
N.I.C Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δεν παίζει τέτοια φάση, το καλοκαίρι είχα δράματα με μια Gigabyte Χ48Τ-DQ6 από eshop, την επέστρεψα και μου έστειλαν πίσω ίδια ολοκαίνουρια..Είχα επικοινωνήσει και με την Gigabyte μέσω mail μην τυχόν και κάνουν καμιά στραβή από eshop..Από'κει μου είπαν να στείλω τα στοιχεία μου, του καταστήματος από όπου την αγόρασα και στοιχεία της μητρικής, προφανώς για να αναλάβουν αντικατάσταση οι ίδιοι, αλλά τελικά είχε λυθεί το θέμα από το eshop. Δεν ξέρω για ποιό λόγο σου είπαν κάτι τέτοιο, αλλά εννοείται πως δεν θα το δεχτείς με την καμμία.. Προτείνω να στείλεις ένα mail στην Gigabyte, από κει θα σου πουν σίγουρα τι και πως..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 ακριβώς...εμένα μου φαίνεται πιο πού για κοροϊδία του eshop
symbios Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 στειλε mail στην gigabyte αναφεροντας τα παντα λεπτομεριακα οτι την αγορασες απο την ταδε εταιρια κτλ. εγω αυτο εκανα και μου την αλλαξανε μην ασχολησε με τους απατεωνες
swiftech Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 στειλε email στην gigabyte και γραψε τους και το μαγαζι που στα ειπε αυτα.. αυτες ειναι η βλακειες του eshop.. στο πλαισιο αμα βρεις κατι να ειναι διαθεσιμο και να μην αναμενεται και παθει κατι στο τσεκαρουν αν οχι αμεσα εντος της ημερας και την αλλη μερα ή παιρνεις πιστωτικο ή την ιδια μητρικη ολοκαινουργια.. στο eshop παρακαλας μην παθει τιποτα.. και δυστυχως την rampage απο κει την εχω παρει ..
ser_x Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Απλά μην αποδεκτής την παραλαβή τις μητρικής που σου δίνουν ενημέρωσε ότι δεν την παραλαμβάνεις λόγο μεταχειρισμένης !! το πολύ πολύ να σου κόψουν πιστωτικό Αυτό έκανα εγώ πριν 3 μήνες σε μητρική τις asus η διαφορά ήταν ότι εμένα δεν με ενημέρωσε κανείς για αντικατάσταση με μεταχειρισμένη την παρατήρησα μόνος μου είχε επάνω όλου του πληθυσμού τα αποτυπώματα και γρατσουνιές !!!
anarxos0 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Ακομη δεν εχω ξεμπερδεψη. Θα σας ολοκληρο το ανεκδοτο οταν θα τελειωση.
duffyduck Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Τι να πω, τα πάντα όλα Ας κάνουμε ένα εμπαρκο στο e-shop, να δεις βαζουν μυαλο ή δε βαζουν. Διαφορετικα θα παρει πουλο απο την αγορα. Και οι έξυπνακιδες υπαλληλοι της εταιρειας θα κλαινε και θα τρεχουν. Φιλε anarxos0, μην στεναχωριεσαι, αντι να κλαψεις, κλας τους, τους παλιοαπατεώνες.
Twisted_Wicked Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Αν συνεχιζουν το ιδιο τροπαρι,ζητα πιστωτικο.Εφοσον μιλαμε για mobo λιγων μηνων,τσιμπας ολο το ποσο χαλαρα και παραγγειλε νεα.Απο e-shop ψωνιζω συστηματικα μονο και μονο γτ με βολευουν οι ατοκες δοσεις.Αν εκανε κατι παρομοιο το πλαισιο θα αλλαζα μαγαζι χωρις 2η σκεψη.
mchrisober Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Ελεος ρε γαμ..... ενα σοβαρο μαγαζι στην Ελλαδα δεν προκειται να βρεθει...
gilardino Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 αν και απο το e-shop δεν εχω κανενα παραπονο,σοβαροτητα και ελλαδα δε πανε μαζι....
anarxos0 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μετά απο τρείς εβδομάδες τελικά είδα φώς στον ορίζοντα. Πρίν δέκα μέρες απο σήμερα ( Παρασκευη 27/3)πήγα στο τοπικό υποκατάστημα , όπου και μου είπαν οτι δεν ήταν αύτη η πολιτική της εταιρείας και ο υπάλληλος έκανε λάθος ( δεν νομίζω ότι μου είπε να τα έβγαλε από το μυαλό του). Σε τέτοιες περιπτώσεις μου είπαν γίνεται είτε αντικατάσταση ίδιας είτε κόβεται πιστωτικό. Μάλιστα με προέτρεψαν να παραγγείλουμε επιτόπου όποια ήθελα ( την παρήγγειλαν οι ίδιοι με υποσημείωση έγκρισης πιστωτικού).Την επόμενη μέρα η καινούργια μητρική ήταν στο υποκατάστημα αλλά πιστωτικό παπαλα. Ούτε λίγο ούτε πολύ το πιστωτικό κόπηκε την επόμενη Παρασκευή ( ξαναπήγα άλλες δυο φορές ) ,αλλά τελικά ξεμπέρδεψα εχθές Δευτέρα. Σύνολο τρεις εβδομάδες απίστευτης ταλαιπωρίας και να μην πω αλλο τι. Ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 ah καλά ότι να ναι...συνενόηση μπουζούκι...
ultraxmode Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 ωχ.. μου φαίνεται κ εγώ που το σκέφτομαι να πάω πίσω μία GA-EP45UD3P που έχω πρόβλημα.. θα πρέπει να μαζέψω υπομονή με το κιλό για να ξεμπερδέψω ε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 πήγαινέ την κατευθείαν στο Μενίδι, δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.